- 20 Mart 2008
- 140.624
- 210.864
- 60
Hayat kısa, napalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat kısa, napalim
hoşgeldin abla selamSelam kızlar ❤
Slam hoş geldin epeydir yoktun iyisin demi.Selam kızlar ❤
Ben iyiyim çok şükür de bu kaç aydır iyi değildi ya erkek kardeş hasta navlenin eşi kaza geçirdi kaynım vefat ettiSlam hoş geldin epeydir yoktun iyisin demi.
Selam ❤hoşgeldin abla selam
Başınız sağolsun,çok geçmşler olsun eşi nasıl navlenin iyimi şimdi durumuBen iyiyim çok şükür de bu kaç aydır iyi değildi ya erkek kardeş hasta navlenin eşi kaza geçirdi kaynım vefat etti
geçmiş olsun ablaBen iyiyim çok şükür de bu kaç aydır iyi değildi ya erkek kardeş hasta navlenin eşi kaza geçirdi kaynım vefat etti
Daha güzelini ben görmedim baloncukum, en şahane ennnnnn mükemmelASSOSyal kirazım en güzel ben yaptm demiiii
sen var ya senDaha güzelini ben görmedim baloncukum, en şahane ennnnnn mükemmel
Çok şükür iyiBaşınız sağolsun,çok geçmşler olsun eşi nasıl navlenin iyimi şimdi durumu
Başınız sağ olsun çicemm geçmiş olsunBen iyiyim çok şükür de bu kaç aydır iyi değildi ya erkek kardeş hasta navlenin eşi kaza geçirdi kaynım vefat etti
Sensin bitanee girmizi baloncukumsen var ya sen
bitanesin
Unuttun muASSOSyal minnoş sen kaç yaşndasn
pislik bal0nUnuttun mu
Yerim 37 oldum benpislik bal0n
Yerim 37 oldum ben
Yerim seni bebe
Sizin güzel görmenizYiaaaa ne tatlı bir kadınsın.
Bende iyiyim hamd olsun canım ,tünaydın daha yeni ayılıyorumGünaydın kuzum benim çok şükür iyiyim sen nasılsın