- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Sevdik bağrımıza bastkAramızda 13 Pro Max'ı olanlar var ama yine de sen bilirsin.
Utanmadan beğenmedn attn
Bu bana yapılırmı gardaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdik bağrımıza bastkAramızda 13 Pro Max'ı olanlar var ama yine de sen bilirsin.
Yüreğine inecek susAramızda 13 Pro Max'ı olanlar var ama yine de sen bilirsin.
13max prom yok ama 7 defa birinci oldum fasulye iken olduklarımı saymıyorumSevdik bağrımıza bastk
Utanmadan beğenmedn attn
Bu bana yapılırmı gardaş
7 pronun 1i sendeyse diğer 6sı nerde abla13max prom yok ama 7 defa birinci oldum fasulye iken olduklarımı saymıyorum
Telefonu bahane etmeyin
Acaba niye attımSevdik bağrımıza bastk
Utanmadan beğenmedn attn
Bu bana yapılırmı gardaş
İçimizdeki burjuvaYüreğine inecek sus
Kız benim gibi ver parayı ol pro. Sonraki ay birincilik garanti7 pronun 1i sendeyse diğer 6sı nerde abla
Beni kandıramazlar margırtAcaba niye attım
Birincilik prodamı gizli diosnKız benim gibi ver parayı ol pro. Sonraki ay birincilik garanti
Yoook ben artık oy alamamayı bakıra bile bağlamam Nevoş.13max prom yok ama 7 defa birinci oldum fasulye iken olduklarımı saymıyorum
Telefonu bahane etmeyin
Meçhulde7 pronun 1i sendeyse diğer 6sı nerde abla
Keşke iPhone'un proları da o kadar ucuz olsa.Kız benim gibi ver parayı ol pro. Sonraki ay birincilik garanti
Çok şükürYoook ben artık oy alamamayı ben bakıra bile bağlamam Nevoş.
AşkolsnMeçhulde
Ben pro üyeliğimi para ile aldımAşkolsn
Benim pro üyelik nedir bilmeden almam peki hahahahhahahBen pro üyeliğimi para ile aldım
Yarışma bile yoktu aldığımdaSen birinci katıldığın yarışta aldınBenim pro üyelik nedir bilmeden almam peki hahahahhahah
Kesn joyzTarif varmış
O tatildePlajda mı yapmıştırKesn joyz