- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
-
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
evet sarımsağı ezdikten sonra zeytinyağının içine koydumnasıl yaptın sarmısak ve yagı birlestırdınmı
yarım kiloluk kavanoza yaptım yani yarım kilo. zeytinyağı saçı besliyor yani sorun olmaz herhadezeytin yağını ne kadar koydun birde tüm saça uygularsak nasıl olur
Evet bildiğiniz ağda sonrası çıkan minik tüy gibi çıkmıştı, devam ediyorum ben de. Mutlaka deneyin2. kez denemenizdemi sac cıktıgını farkettiniz bukadar etkilimi gercekten öyleyse hemen baslıcam bende
Maalesef henüz öyle bir şey gözlemlemedimsaç telinde kalınlaşma var mı?
Sen sarımsak-yağ oranını nasıl yaptın, belki ondan kaynaklıdır ve ne kadar uyguladınbir ara sarımsaklı yağı bende denemiştim evet saç diplerini uyarıyor.faydalı ama tatmin etmedi doğrusu tam tatmin eden bir tedavi de bulamadım
ben yapmadımki . iyi geldi zaten ama yeterli olmadı . ben birçok yöntem denedim. sarımsak yağını uygularken karanfil, ısırgan yapı da ekliyordum. ayrıca mutlaka başka şeylerde yapıyorumdur. kızkardeşim hazırlamıştı sarımsaklı yağ karışımını doğal zeytinyağı ve sarımsak. şimdi ben sarımsağı direk sürmeyi deniycem . ay ne yapacağımı şaşırdım cidden geçen forumda kırmızı biberin özü ve soya nın saç çıkardığını okudum. bunları nereden bulacağımı araştırıyorum. bir denemediğim bu kaldı farelerde denenmişte bu ikisi farelerde tüyleri çoğalmış. nelerle uğraşıyorumSen sarımsak-yağ oranını nasıl yaptın, belki ondan kaynaklıdır ve ne kadar uyguladın
İşte belki sarımsağını az koymuştur, çünkü ben şuana kadar 5 kez uyguladım ve gerçekten saç çıkıyor. Bir de istikrarlı bir şekilde uygulamak lazım yani saç çıksın diye de var olan saçları da yormamak lazım. Ben bunu tek başına en az 3 ay uygulayıp hala tatmin olmazsam öyle başka kür uygulamak istiyorumben yapmadımki . iyi geldi zaten ama yeterli olmadı . ben birçok yöntem denedim. sarımsak yağını uygularken karanfil, ısırgan yapı da ekliyordum. ayrıca mutlaka başka şeylerde yapıyorumdur. kızkardeşim hazırlamıştı sarımsaklı yağ karışımını doğal zeytinyağı ve sarımsak. şimdi ben sarımsağı direk sürmeyi deniycem . ay ne yapacağımı şaşırdım cidden geçen forumda kırmızı biberin özü ve soya nın saç çıkardığını okudum. bunları nereden bulacağımı araştırıyorum. bir denemediğim bu kaldı farelerde denenmişte bu ikisi farelerde tüyleri çoğalmış. nelerle uğraşıyorum
bende dün akşam bu konuyu görüp başladım yeniden uygulamaya. ben sarımsağı karanfilli suda bekletip fısfısla saçıma sıkıp kullanıcam.İşte belki sarımsağını az koymuştur, çünkü ben şuana kadar 5 kez uyguladım ve gerçekten saç çıkıyor. Bir de istikrarlı bir şekilde uygulamak lazım yani saç çıksın diye de var olan saçları da yormamak lazım. Ben bunu tek başına en az 3 ay uygulayıp hala tatmin olmazsam öyle başka kür uygulamak istiyorum
Kolay gelsin, sonuçlardan haberdar etbende dün akşam bu konuyu görüp başladım yeniden uygulamaya. ben sarımsağı karanfilli suda bekletip fısfısla saçıma sıkıp kullanıcam.
sen ne kadar yağa ne kadar sarımsak koydun canımKolay gelsin, sonuçlardan haberdar et
Yarım kilo yağa 3 baş sarımsak koydumsen ne kadar yağa ne kadar sarımsak koydun canım
Ben sadece gördüğüm sonuçları yazıyorum ve emin olmadığım bir şeyi yazmam. Saç fışkırması değil ben sadece birkaç tanesini fark ettim. Saçımın bir yerinde küçücük bir açılma olmuştu orda çıkan iki tel ile emin oldum.Anlamadığım nokta saç en fazla 1 ay da 2 cm uzarmış sizin nasıl 2 gün içinde dipleri fışkırıyor? Ben de biotin kullandm ama anca 1 ay sonunda saç çıktığını gördüm . Sakal değil kış değil saç yapısı bu kadar kısa zamanda uzamaya müsait değil diye biliyordum.