Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Denendi Onaylandı-Saç Çıkarma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim saçlarım ince telli ve az. küçükken gürmüş güya ama ben kendimi bildim bileli böyle. burda sarımsaklı zeytinyağı kürünü okumuştum ve sarımsak mantıklı geldiği için denemeye karar verdim. yarım kiloluk kavanoza 3 baş sarımsağı ezip zeytinyağının içine koydum. 4 gün bekletip uyguladım. yaklaşık iki yemek kaşığı kadarını saç dibime iyice sürdüm ve streçledim. yalnız çok sürmeyin çünkü akıp gidiyor. 4-5 saat bekletip yıkadım ama yağı kafamdan kolay çıkarmak için ıslatmadan önce şampuanladım. 3 gün sonra ikinci kez yaptım. benim alnım açık olduğu için saç çizgimden taşırmıştım. aynada incelerken saç çıkmış olduğunu fark ettim. tüyler yeni yeni çıkmaya başladığında minik olur ya aynen öyle iki tel bir yerde gördüm ve saç çizgim boyunca öyle birkaç tel daha gördüm. iki kez uygulamış olmama rağmen bu harika bir sonuç. haftada iki kez olmak üzere uygulamaya devam edeceğim
merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama umarım mesajımı görürsünüz sarımsağı dövmeden sadece ezerek mi eklediniz zeytinyağına ve bu karışım epey gidiyor mu? Saçı streçlemesek olur mu acaba?

merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama umarım mesajımı görürsünüz sarımsağı dövmeden sadece ezerek mi eklediniz zeytinyağına ve bu karışım epey gidiyor mu? Saçı streçlemesek olur mu acaba?
Nasıl yaptığımı hatırlayamadım şuan, baya zaman geçmiş 😄 ezmekten kastım muhtemelen dövmek. Yağı kullanma miktarına bağlı olarak enseye, yanaklara akabiliyor. Streçlemek biraz daha engelliyor. Bir de başınıza herhangi bir şey sararak ısınma sağladığınızda daha faydalı oluyor diye biliyorum