• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri DENEDİM,GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN

Ahihd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
2
1
16
Kızlar bir çoğumuzun sorunu küçük göğüsler. İnanın kendime asla güvenim yoktu, en küçük beden destekli sütyen bile büyük geliyordu mandalina kadardı göğüslerim ki ergenlik dönemini falan ds geçeli çok oldu. Yaşıtlarımın göğüslerini gördükçe deliriyordum. Açıkçası sürekli forumu takip ediyordum ama çaylar telkinler falan çok zor geliyordu malum üşengeçlik. Yaklaşık 2 buçuk 3 ay boyunca her gece uyumadan önce her göğsüme en fazla 5'er dakika masaj yaptım, normal vücut kremi kullanarak ama krem hafif soğuk olsun çünkü soğuk daha etkili oluyor hatta bazen kremsiz. Masajı nasıl yaptın diye soracak olursanız, belirli bi video ya kural olmadan rastgele dairesel hareketlerle hafif sıkıp bırakarak, iki göğsümü birbirine doğru itip sıkarak ve biraz koltuk altıma da masaj yaptım şu an inanın gözle görülür hatta çok fazla büyüdü. Hem desteksiz sütyen kullanıyorum hem sütyen takmadığımda da aşırı belli oluyor. Eskiden erkek gibi dümdüz olurdu. Benim gibi üşenenler varsa yattığı yerden her gece,ya da gündüz boş vaktinizde basit hareketlerle masaj yapabilirsiniz. Foruma sürekli giremiyorum unutuyorum o yüzden uzun bi açıklama yapmak istedim.

Keşke önce ve sonra ölçseydin. Kilo almış olabilir misin acaba? Ya da bu bir sanrı olabilir mi? Yani sana öyle geliyor olabilir mi?

Back
X