• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denedim gerçekten oldu

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
üye olmadan önce bu bölümü okumuştum bende sizler gibi bir çok tüy giderici aldım denedim,sonuç hüsran ve param gitti hiç bir değişiklik yok.sonra burdaki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla limon ve tuzu denedim sonuş mükemmel

ben tüm bacak ve dudak üstüne uyguladım. cildimde bir parlaklık ve kıllar çok seyrek ince geldi

gerçekten verdi.ben tüm bacağımı agdayla alıyordum .sert ve sıkı bir şekilde hemen çıkıyorlardı,sonra karar verdim limon kullanmaya yanmasına nasıl dayanacağım bilmiyordum.

Önce kılları eldivenle aldım bacağımı hiç yıkamadım, sonra bir kapta bir limon suyu ve bir çay kaşığı tuzu çırptım, tuzlar eriyince suyun hepsini ovarak masaj yaparak bitirdim, tabi ki biraz yandı on da çare buldum saç kurutma makinesinin soğuk bölümünü tuttum yanmasını azaltıyor sonraacağımın tamamen kurumasını bekledim sonra giyindim hiç yıkamadım 2.ci gün ve 3.gün tekrar sürdüm bir ayı geçti küçük küçük çıktı ve aralarında boşluklar var

merhaba ilk kılları aldığımız gün sonra iki gün daha toplam üç gün inşaallah faydasını sizde görürsünüz

limonun kısırlaştırdığı söylenir ne kadar doğru bilmiyorum bu yüzden ben bikini bölgesine kullanmadım teyzemler koltuk altı bıyık her yere denedi

bende tam olarak bilmiyorum belkide uydurma,birisinden duymuştum limon suyunun malum bölgede kısır yapma etkisi olduğunu,ben bekar olduğum için sürmedim genede siz bilirsiniz

eski kitaplarda ilişkiden önce limon suyu srülürse (asitden dolayı spermleri öldürür yada aktifliğini azaltmasından dolayı) hamile kalmayı önler diye yazar bundan dolayı böyle bir söylenti olabilir yoksa yumurtalık ta nerede asitin oraya ulaşması imkansız bu anlık bir önlemdir

bende deneyeceğim inş işe yarar:sinifsinif: bu arda soğanı rendeleyip suyuyla beraber sürdüğümüzde de gözle görülür azalma oluyormuş.bikini bölgesi için bu yöntemi düşünüyorumCADIARZU

ya kızlar ben komik olucak ama birsey sorucam hani yaptıktan sonra hiç yıkamadaım bi gün falan diyorz ya ben temizlik agda falan yaptıgımda direk boy abdesti almak gerektigini duymustm büyüklerimden öyle gezmek günah demişlerdi sizde duydnzmuu

arkadasım ağda yapmadan önce boy abdesti alamk daha uygun yani daha doğrusu hasta iken ağda yapmayın,söylediğini ilk defa duyuyorum bnde

greeneyes o dediğini annemde söylemişti bana oda büyüklerden duymuş bana çok mantıksız geldi ama kılları almakla boy abdestinin ne alakası olabilirki acaba...

hayır yok öle bişi. hatta hanefi fıkhına göre tüy alındığında namaz abdesti dahi bozulmaz (kanama hariç)
bu konuları araştırmakla zamanında baya uğraşmıştım, güvenebilirsiniz.

Back