- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
Kendisi değil ailesi hdp ye oy veren bir arkadaşım var. Onlar göğsünü gere gere, açıkça hdp=pkk diyolar.
Lakin burada hdpyi tutmayan insanlara onların eşit olmadığını anlatamıyoruz. Inatla kabul etmiyolar. Amaçları ne gerçekten cok merak ediyorum.
Kabul etmedikleri gibi neden ayri olduklarini da aciklamiyorlar.Kendisi değil ailesi hdp ye oy veren bir arkadaşım var. Onlar göğsünü gere gere, açıkça hdp=pkk diyolar.
Lakin burada hdpyi tutmayan insanlara onların eşit olmadığını anlatamıyoruz. Inatla kabul etmiyolar. Amaçları ne gerçekten cok merak ediyorum.
Bunları göre göre hala hdpyi destekleyenler=terörist sempazitanı
hadi bir hata yaptılar inandılar diyelimAslında bir çoğu sempatizanlıktan yapmadı bunu.
Akp gitsinde ne olursa olsun kafasındaydı herkes. Ebi de selo başarılı bir kampanya yürüttü biz türkiye partisiyiz v.s diye insanlarda inanıp oy verdi.şans verdi.
Bu olanları görüp pkklılar dışında kimsenin oy vereceğini düşünmüyorum ben.
yaa açık açık eş başkanları diyor bunu zaten neyini kabul etmiyorlar ki.
Başka bir düşünceyle bakış açısıyla bakarak hdp'ye oy verilebilir ama hdp=pkk eşitliğini kabul etmekte boynunun borcu yani.
açıkca kaygısını belirmiş zaten derdi oy başka bir şey değilkizlar siz bu cocuklari hiiiic anlamiyorsunuz.
simdi bu cocuklar diyor ki: pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim.
yani nisantasi etilerden oy alirken, pkk nin oylari giderse ne anlami kaliirr.
yani bu cocuk hep boyle ikiyuzlu oynamak zorunda, anadiniz mi
o yuzden humanistliginizi takinin, az saygili olun he.
canim doguda yasayip bazi oy verenler de, tehditle santajla oy veriyorlar.Bazı doğuda yasayan insanlar bunların kardeşlik sözlerine inanıp veriyor oylarını bu teröristlere.
Onlarda bilmediklerinden bağnaz bi şekilde HDP ye oy veriyorlar.
Ama bilinçli oy verenlerden var.
Onlarında teröristen farkı yok.
Ünlü dahii olsalar terörist teröristtir yani.
Bende onu anlamaya çalışıyorum ya, partililer kabul ediyoda parti dışı olanlar neden kabullenemiyo...
aynen dogru dedin.Bende onu anlamaya çalışıyorum ya, partililer kabul ediyoda parti dışı olanlar neden kabullenemiyo...
Kabul etmedikleri gibi neden ayri olduklarini da aciklamiyorlar.
Diyorsun bak vekil silah goturuyor militanlara, bak vekil erzak götürüyor teroristlere, bak oz yonetim ilan ediyorlar pkkya hizmet ediyorlar, bak terorist cenazelerinde en on saftalar, bak Aponun heykelini dikecegiz diyorlar, bak pkk sizi tukuruguyle bogacak diyorlar.... Boyle uzar da gider. Biri de cikip suara bir cevap versin
Hdpye oy ver ama gozunu seveyim hdp pkk farklidir deme.
canim doguda yasayip bazi oy verenler de, tehditle santajla oy veriyorlar.
bilincli oy veren aktor-aktristlerimiz ve onlarin halki da bunu gayet iyi biliyor. Teroristle el ele kol kola mis, tayyip gitmiiis oyunu oynuyorlar.
secimden once HDP icin silahlari susturacaklarmis. diger konuda haberini yayinladim, gidin bakin.Bunun bangır bangır ben pkkyım diye bağırmaktan farkı varmı?
Ben de bekliyorum +1bu sorumu buraya da yapıştırayım belki gören olur.
bu arada demirtaşın ve hdp nin bu açıklamalarını okuyup hala hdp=pkk değil diyen arkadaşlar mantıklı açıklamalar bekliyorum ben aydınlatacak olanlar var ise çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?