Jiveracım beni anladığını biliyorum
bu konuda sana katılıyorum. Devlet bebek katili olsun demiyorum ki ben olmasın tabiki. anlatmaya çalıştığım 30 yıldır yaptığımız gibi gidip dağları bombalayalım, bebekleri öldürelim soykırım yapalım değil tabiki
Benim söylemek istediğim sen sınırlarını korursan, dış bağlantıları bertaraf edersen. Mühümat gibi, uyuşturucu gibi.
Zaten onlar yavaş yavaş çözülecekler. Dağdakiler dediklerimiz zaten çoluk çocuk 16-17 yaşında bir çoğu kadın bunları zaman zaman gazetelerden haberlerden görüyoruz. Sence ozaman onlar hala asker vurmaya cesaret edebilecek mi? kendileri silahları bırakıp inecekler zaten. Kürt halkının verdiği destekte azalacak zamanla. Tabi vatan hainliği bitecek mi o bitmez bak. Ama inan bana bu günkü kadar cesaretli olamayacaklar.
Bilmiyorum sorunun köküne inmessen (en başta sınır güvenliği) sorun olarak kalmaya devam eder.
Bak az önce dediğim gibi yine savaşın bitmesini istemeyen biri olarak anlaşıldım kakao tarafından. Demek istediğim tam olarak buydu ama senin beni anladığını umuyorum.