Demirtaş: PKK'lı Cenazesine Gitmeyen Vekile Soruşturma Açarım

pelin,
gunun sonunda gelmek istedigi yeri cok iyi anliyorum, orasini merak etme.
benim demek istedigim teror orgutunu kazimak diye birsey yok. Cunku kurt halkiyla Teror ic ice gecmis durumdalar. yarin ki teroristler zaten bugunun bebeklerinden olusuyor anlatabildim mi?
sen bebek oldurursen Apo gibi bebek katili olursun. Ama sen bir devletsin ve devletin cozmesi gerektigi gibi cozmelisin. Niyetin teroristlerin kokunu kazimaksa, teroristleri yok edicem diye koskoca bir irki kurutursun.
dagda magaralari vurarak neyi bitirebilirsin ki? 30 senedir dagi tasi bombaliyorlar. Cozum oldu mu?
bugun Dogudaki o sehirlerden birisinde hala, pazartesi sehirin icinde tezgahta limon satiyor, sali gunu dagda savasta adam vuruyor.
Anlatabildim mi?

Jiveracım beni anladığını biliyorum :KK52: bu konuda sana katılıyorum. Devlet bebek katili olsun demiyorum ki ben olmasın tabiki. anlatmaya çalıştığım 30 yıldır yaptığımız gibi gidip dağları bombalayalım, bebekleri öldürelim soykırım yapalım değil tabiki
Benim söylemek istediğim sen sınırlarını korursan, dış bağlantıları bertaraf edersen. Mühümat gibi, uyuşturucu gibi.
Zaten onlar yavaş yavaş çözülecekler. Dağdakiler dediklerimiz zaten çoluk çocuk 16-17 yaşında bir çoğu kadın bunları zaman zaman gazetelerden haberlerden görüyoruz. Sence ozaman onlar hala asker vurmaya cesaret edebilecek mi? kendileri silahları bırakıp inecekler zaten. Kürt halkının verdiği destekte azalacak zamanla. Tabi vatan hainliği bitecek mi o bitmez bak. Ama inan bana bu günkü kadar cesaretli olamayacaklar.
Bilmiyorum sorunun köküne inmessen (en başta sınır güvenliği) sorun olarak kalmaya devam eder.

Bak az önce dediğim gibi yine savaşın bitmesini istemeyen biri olarak anlaşıldım kakao tarafından. Demek istediğim tam olarak buydu ama senin beni anladığını umuyorum.

Jiveracım beni anladığını biliyorum :KK52: bu konuda sana katılıyorum. Devlet bebek katili olsun demiyorum ki ben olmasın tabiki. anlatmaya çalıştığım 30 yıldır yaptığımız gibi gidip dağları bombalayalım, bebekleri öldürelim soykırım yapalım değil tabiki
Benim söylemek istediğim sen sınırlarını korursan, dış bağlantıları bertaraf edersen. Mühümat gibi, uyuşturucu gibi.
Zaten onlar yavaş yavaş çözülecekler. Dağdakiler dediklerimiz zaten çoluk çocuk 16-17 yaşında bir çoğu kadın bunları zaman zaman gazetelerden haberlerden görüyoruz. Sence ozaman onlar hala asker vurmaya cesaret edebilecek mi? kendileri silahları bırakıp inecekler zaten. Kürt halkının verdiği destekte azalacak zamanla. Tabi vatan hainliği bitecek mi o bitmez bak. Ama inan bana bu günkü kadar cesaretli olamayacaklar.
Bilmiyorum sorunun köküne inmessen (en başta sınır güvenliği) sorun olarak kalmaya devam eder.

Bak az önce dediğim gibi yine savaşın bitmesini istemeyen biri olarak anlaşıldım kakao tarafından. Demek istediğim tam olarak buydu ama senin beni anladığını umuyorum.
kastin gelir elde ettikleri noktalari tikamaksa, OK, bak burda anlasiriz. En basta arguman Barismamak idi ya, o yuzden yazisiyorduk bu kadar..Cunku cozum o degil.
haklisin, kacakciliktan elde ettikleri gelirleri engelleyeceksin en basta. Bunda biz halka da buyuk sorumluluk dusuyor. Mesela azicik daha ucuza kacak sigara tuketiyoruz, gecen operasyonlarda ele gecirildi ya. 2015in ilk 8 ayinda PKK nin sadece kacak sigaradan elde ettigi gelir 500 milyon TL. Dusunsene? daha bunun petrolu var, uyusturucusu var, var da var.
Butun bunlar gec kalinmis uygulamalar. Neyse sinir duvarlari orulmeye basladi. Insallah butun sinirlarimizi cevrelerler.

kastin gelir elde ettikleri noktalari tikamaksa, OK, bak burda anlasiriz. En basta arguman Barismamak idi ya, o yuzden yazisiyorduk bu kadar..Cunku cozum o degil.
haklisin, kacakciliktan elde ettikleri gelirleri engelleyeceksin en basta. Bunda biz halka da buyuk sorumluluk dusuyor. Mesela azicik daha ucuza kacak sigara tuketiyoruz, gecen operasyonlarda ele gecirildi ya. 2015in ilk 8 ayinda PKK nin sadece kacak sigaradan elde ettigi gelir 500 milyon TL. Dusunsene? daha bunun petrolu var, uyusturucusu var, var da var.
Butun bunlar gec kalinmis uygulamalar. Neyse sinir duvarlari orulmeye basladi. Insallah butun sinirlarimizi cevrelerler.

Ben onların hiç bir bedel ödemeden barışmaya karşıyım.
30 yıldır yapmadıklar kalmadı yetti artık bir de ödülmüş gibi tek bir bedel ödemeden onlar barışalım mı? be bu düşünceye karşıyım. Bu söylediklerim gerçekleşirse zaten bedelini ödemiş olurlar.Biz onlara silahları bırakın diye çağrı yapmayız bile onlar gelir bizim önümüze bizimle barışın diye. Sonra doğruca kodese girerler. Kürt halkıyla zaten küs değiliz ki.
Ben ilk barış süreci dediklerinde herhalde böyle şeyler yapacaklar diye düşünmüştüm. Hayal kırıklığı yaşadım bu konuda malesef.

Linkteki videoyu da izleyebilirsiniz adam PKK lılara "terörist" değil "gerilla" diyor siz daha da bu adam barışı getirecek deyin peşinden koşun.

tabiki değil burda yaza yaza arkadaşlar usandı daha anlamadınız ayol

hdp bir türkiye partisi pkk özgürlük savaşçıları dağda gerilları var ve bu ülkeye barış getirecekler...

oyunuz hdp ye selo ya selocana

elektirik bedeveeeeeee su bedeveeeeeee askerlik yok herşey bedeveeeeeeeee yalan dünyanın cenneti hdp ve pkk

ama sakın karıştırılmasın.....hdp batı pkk doğu o kadar uzaklar birbirlerine...

anlayın artık şunu

yani özetle demem o ki rivera çözüm sürecinde sorunun kökenine inilmedi. Hep pkk ve istekleri üzerinde müzakere edildi.
Ne yaparsak silah bırakırsınız diye sorduk onlarda lütfedip şunları şunları yapın o zaman silah bırakırız dediler.
Biz ne yaptık davullarla zurnalarla pkk karşıladık, yetmedi okullarda okunan andımızı kaldırdık, yetmedi sağlık bakanlığından, bankalarda TC'yi sildik, çarşaf çarşaf tüm ulusal kanallarda bebek katilinin nevruz konuşmasını dinledik, asker pkklı vuracakken bile validen izin istedi. kendi güvenlik güçlerini kurup yol kestiler, bu dönemde silahlanıp daha fazla örgütlendiler.
Sonra da barış işte bu dedik. şimdi ne oluyor nerdeyse üç aydır her gün şehit cenazesiyle uyanıyoruz. Üzüntüden psikolojimiz bozuldu hepimizin.

Hdp ye oy veren Pkk lı olarak kabul ederim .. Bu seçimde de o barajı geçerse vatan hainleri yüzünden Allah bu dökülen kanların vebalini hepsinin boynuna dolasın inşallah . Barajı geçmesiyle kan dökmeye başlayan ppklı hdpliler '' bize oy vermeyin hdp barajı geçsin '' diyen diğer partililerinde boynuna o kanların vebali .. Yazık vatan haini dolu resmen normal gibi görünen insanlar pkk lı ve ısrarla onları destekliyorlar facebookta sokakta her yerde .

Uvvvvvv Demirtaş'a bak sen, yahu daha 2 gün önce HDP pkk değil demiyor muydu?
Bugün terör örgütü hdp zaferi için deyip açıklama yapıyor, Demirtaş terörist cenazelerine gitmeyene soruşturma açarım diyor.
Bir öyle bir böyle, başım döndü bir durun:KK70:

Mitinglerde İmralı'dakinin posterleri asılıyor, tabii cenazelerine de gideceksiniz:KK14:

Valla yazdiklarinizi okuyunca bana bir gulmek geliyor.. :KK48: Bu memleketi HDP mi yonetiyor? Mecliste kac adami var yav? Madem HDP=PKK, neden bunu devlet gormuyor? Hadi 80 tanesinin dokunulmazligi var, bunlarin her ilde, ilcede parti binalari var, halkin icinde yuzlerce, binlerce parti uyesi ellerini kollarini sallaya sallaya dolasiyorlar, HDP binalarinda calisiyorlar, neden PKKlilar gibi yakalanip iceri atilmiyorlar oyleyse?:KK70:Neden bunlara vur emri yok, neden hepsini oldurmuyoruz?:-) Siz mi cok akillisiniz, devlet mi cok salak? Ya da hukumet de mi PKKli? Oyle ya, istemedigini bir telefonu ile isinden attirtan, bir alosuyla Silivriye yollayan astigi astik, kestigi kestik, "Amerika'ya, Israile bile kafa tutan" dunya lideri neden HDPye, hem de o kadar kizip kopurdugu halde bir sey yapmiyor? Dahasi, onlarla bir araya gelip secim hukumeti kuruyor? Bakanliklar veriyor? Bu iste bir yanlislik yok mu gercekten?:rolleyes:
Vah anam vah.. Turkiye hem gulunecek, hem de acinacak hale gelmis demektir.. Iste size bir bilmece: Kimin sayesinde?

Ipucu: cok! guclu bir parti ve lideri, oyle ki bu corabi Turkiyenin basina daha iyi kimse saramazdi.. Kendilerini alkisliyoruz, Oley! Oley! cekiyoruz..:KK73:

• Beğen
Reactions: BBD
Su anda basimizdaki hukumetin icinde sadece iki parti var: AKP ve HDP. Madem ki siz soyluyorsunuz, HDP=PKK.
AKPPKK hukumetiniz hepinize hayirli olsun..:KK53:

Bu hukumetin mimarlarini, basta % 40 lik AKP destekcileri olmak uzere tebrik ederiz.

Lideriniz boyle munasip gordugune, siz de ona asik oldugunuza gore once ona ayip etmiyor musunuz?:rolleyes:

Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?:KK20:

Son düzenleme:
TÜRK halimle kürt partisini destekleyecek halim yok ama Hdp=pkk değildir diyordum,sebeplerini de açıklamıştım daha önce,hala da diyorum ne var ki?Ayrıca akp'yi düşürmek için başka partilere oy verin diyenlere, öyle olmaz diyorum.Matematiksel olarak hdp olması gerekiyor.

Back