• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

kınayıp lanetleyerek kendi kendilerini tüketmelerini bekliyoruz yıllardır.. hadi hep beraber lanetleyeyim, puf diye uçacak teröristler.. çinliler de hep birlikte zıplayınca dünyanın yörüngesinin değişeceğini iddia ediyorlar ama o komik, bu değil..
hayır ne yapalım istiyorlar yani? destur çeker gibi her yorumun başına Kahrolsun PKK yazmamız mı lazım?
ha benim yazmamla PKK kahrolacaksa olsa keşke de öyle olmuyor o işler işte.

PKK yı lanetlemeyen herkes onun gibidir!

Lanetlediğim zaman burda banlanıyoruz. ''Allah İmralı'daki yaratığın belasını versin. Ona sayn Öcalan diye htap edenlerin 2 kere belasını versin.'' diye yazdığım için neden banlandım.

Ben kürdüm. Türkiye de Kürt sorunu yoktur. Terör sorunu vardır. İmralı yaratığının sorunu vardır dediğimde faşistlikle, kan dökücülükle neden suçlandım bu sitede???????????????

Aynennn diğer topikte de bunlarla anılarıyla
Hea bak şimdi onlar böyle biz şöyleye başladılar:KK66: bakın ne demirtaşa ne de TC devletine söylediği söze bir yorum var:KK66: bana saldırmak ve ima ike siz şöylesiniz biz böyleyiz diye konu çarpıtmak:KK66:
Axiş

Back
X