- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Bence senin üzerinden birilerine subliminal mesaj gönderiyo.Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan
Ama ne demek istediğini kendide bilmiyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin üzerinden birilerine subliminal mesaj gönderiyo.Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan
hayır ne yapalım istiyorlar yani? destur çeker gibi her yorumun başına Kahrolsun PKK yazmamız mı lazım?kınayıp lanetleyerek kendi kendilerini tüketmelerini bekliyoruz yıllardır.. hadi hep beraber lanetleyeyim, puf diye uçacak teröristler.. çinliler de hep birlikte zıplayınca dünyanın yörüngesinin değişeceğini iddia ediyorlar ama o komik, bu değil..
ilk kez olmuyo biliyo musun hdp ye bişey deyince akp li ilan ediliyorum ,Seni akpli ilan edecekler şimdi kaç :)
burda kafalar güzel kadesa :)))Ne diyorsun sen ya iyi mi kafan
PKK yı lanetlemeyen herkes onun gibidir!
ilk kez olmuyo biliyo musun hdp ye bişey deyince akp li ilan ediliyorum ,
burda kafalar güzel kadesa :)))
ilk kez olmuyo biliyo musun hdp ye bişey deyince akp li ilan ediliyorum ,
burda kafalar güzel kadesa :)))
Sen yine iyisi ben pkk li oldum daha bir kaç gün önce faşisttim oysa kio değil de yönetimi şimdi anlıyorum ha, bir o taraftan oluyoruz bir bu taraftan.. Neyse sabah İrlandalı da oldum o gazla giderim artık bir süre![]()
seninlen polemiğe giremem kadesa çekilir misin lütfenDelirmiş bazı üyeler :)))))
Sen yine iyisi ben pkk li oldum daha bir kaç gün önce faşisttim oysa ki
Hahahaha :)seninlen polemiğe giremem kadesa çekilir misin lütfen![]()
Bence senin üzerinden birilerine subliminal mesaj gönderiyo.
Ama ne demek istediğini kendide bilmiyo![]()
Bencede yanlış alıntı yapmış olabilir depimYa öyle ya yanlış alıntı yaptı...
Ya da ban yok ya bende birine sarayım dedi herhal. Kadiş de malum mıknatıs ya![]()
Sorma çok çekiciyim :)))Ya öyle ya yanlış alıntı yaptı...
Ya da ban yok ya bende birine sarayım dedi herhal. Kadiş de malum mıknatıs ya![]()
Öyle itiraf ediyorsan yapacak birşey yok allah hidayet etsin !korkuyor ablasıcok gerigin o çünkü bir vatansever bunlar biz hepimiz teröristiz.
üstüne gitme yazık günah.
Hoca bana taktı hahaha :)Öyle itiraf ediyorsan yapacak birşey yok allah hidayet etsin !
Öyle itiraf ediyorsan yapacak birşey yok allah hidayet etsin !
Hoca bana taktı hahaha :)
Beyazgri sen misin diycem yine boguuuulll diye bağıracak![]()
AxişHea bak şimdi onlar böyle biz şöyleye başladılarbakın ne demirtaşa ne de TC devletine söylediği söze bir yorum var
bana saldırmak ve ima ike siz şöylesiniz biz böyleyiz diye konu çarpıtmak
![]()