• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
Demirtaş, haddi aşan 'katil devlet' söylemini bir adım daha ileri taşıyarak devlete 'Seri katil' dedi.

HADDİ AŞAN SÖZLER: DEVLET SERİ KATİL

Burada konuşan Demirtaş, öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in oğlu Arat Dink’in “Devlet katil değil, seri katil” sözünü hatırlatarak “Evet, düzeltiyorum, katil değil, seri katil” dedi.

http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1601191

Bombanın patlayacağını saatler öncesinden haber edenler sizin göbek bağınız olan sırtınızı yasladığınız pkk dan çıktı boşuna çırpınma, sen ancak Erdoğan düşmanlığından beyni sulanmışları kandırırsın...
Yahu ne Erdoğanmış arkadaş, tüm çakallar sırtlanlar, vampirler karşısında toplanmış, birbirlerine güzellemeler yapıp " cici o cici, katil saray" sloganı atıyorlar, ağızlarında salyalar , ellerinde kanlarla...

TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...

Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...

TC devletine o şahıs dokunulmazlığa güvenip bunu söylüyor dur bakalım önce burada bildirim yaptım. Başka bildirimde yapcam...

Senin gibi yediği kaba pisleyip pkk yalakalığı yapan beyni dulanmışları. Yaptığının yanına kalmaması için herşeyi yapcam...

Git savcılığa ver ama hakaret etme beyazgri. Hoş değil. Ayrica hakliyken haksız duruma dusersin.

kime bu msj yav Demirtaş a mi kime?

evet katil devlet sadece bu olayda değil polis tarafından öldürülen çocuğun annesini kitlelere yuhalatan katil devlet, döve döve öldürülen çocuğun katillerini salıveren katil devlet..
Polis durduk yere vurup oldurmemistir. Devletiminde polisiminde karsisinda kim varsa bende onun karsisindayim. Suan cogumuz evimizde rahat rahat oturuyorsak devletimiz polisimiz sayesinde... ne oldugun belli uzatmaya gerek yok Katil demirtas musvettesidir...

Şaşımısın körmüsün yoksa devlete katil denene tepki verilmesindenmi rahatsız oldun
canım çok gerginsin bir hava al balkona cik bebegim

banlar kalkınca coştun bakıyorum da korkmayip vegani alıntılasaydin anlardim kime dediğini öyle ortaya yazınca insan merak ediyor.yoksa merak etme HDP li değilim dişlerini çek üstümden.

Canim sen ak troller sayfasinda degilmiydin yanlis mi girdum ben? Istedigini aoyleyebilir savciya gitmesine gerek yok
Agzi bal yesin...

Evet oraya da yorum yaptım. Tabii ki de eleştiri yapabilirsin karsindakine ama hakaret hoş değil. Sevmiyorum bu tarz tartışmaları.

Savcılığa vermesi konusunda destekliyorum tabii. Kimse devlete hakaret edemez.

Back