- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bu soda limon bilmem ne ilkokul çocuğu paylasimlarini görünce o konuya girmekten ben utaniyorum.
Hayir eger savunabileceğiniz bir siyasi görüşünüz,bilginiz var ise alalim? Yoksa bedavadan maval okumayin insanlara.
Bilginizle ezin ezebilecekseniz. Oteki türlü neye oy verdiginizi bile bilmediginiz anlami çıkıyor çünkü.
Neden işime geldiği gibi yorumlayayım?
Seçimle her başa gelen Allah'ın takdiri ise, Saddam, Esad, Kaddafi de Allah'ın isteğiyle başa geldi? Bu adamlar iyimiydi?
Belki de Allah bu toplumlara ceza verip, dinimi kirlettiniz alın size diktatörler diyip ceza vermiştir.
Yahu nereden biliyorsunuz Allah kime neyi neden göndermiş?
Allah'ın mükafatına inanıyorsunuz da, kahrına neden inanmıyorsunuz? El Kahhar'da Allah'ın bir adı değil mi?
Kim işine geldiğini alıyor? Ben neden olmasın diyorum.... Allah'ın işine neden karışıyoruz ki??????
Ya tabiki helak etmek icin bir sebep yollar rabbim helak etmek istedikten sonra illaki iti olur demiyorum. İyi yada kotu kimse bilemez zamwn gosterebilir sadece
İşte ben de bunu diyorum.
AKP bizi de yönetecek (yani ona oy vermeyeni de) ve kızımın geleceği bu ülkedeyse umarım hayırlıusı bu olduğu içindir diyorum sadece.
Yoksa kimse inşAllah batırırlar herşeyi, çeker giderler, Allah belamızı vermiş olsun demiyor.
Umarım biz yanılırız, emin olun canı gönülden bunu diliyorum. (geçmiş 13 yılı görmezden bile gelirim yeterki artık icraat olsun)
Mantik hararet yapmis senin1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.
Allah sadece gokte değildir her yerdedir .Tövbe de yahu, Allah'ı senin verdiğin oya ne katıyorsun?
O zaman Atatürk'ü de Allah yolladı, İnönüyü de, Hitleri de, Musolliniyi de, Lenin'i de, Bush'u da...
Başa geçen herkesi Allah yolladı o zaman.
Tövbe ya, Allah'ım sen affet kadını, konuşuyor işte....
1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.
Arkadas baya bi sacmalamis hdp den akp ye oy kaysa bile bu kisiler eskiden akp nin kendilerne haklar verdiğini görüp akp yi destekleyen ama haziran da amma zorla amma hdp nin yukselisi ile tekrar hdp ye kayan ve yaşananlar nedenyle kasimda tekrar akpye giden kisilerdir.Chp nin oyu nasıl yükseldi ? Mhp den mi geldi ?
Ne yükseltmek yahu akp den giden olylardaki zihniyet ile chp den giden oylardaki zihniyet ayni miSizin anladığınız dil işte. 7 haziranda HDP barajı geçince CHP oy verdi diye inlerken aklınız tutulmadı da şimdi bizim mi tutuldu??????
Akıl tutulmasını sizden öğrendik canım, düz mantıkla kompleks konuşulmuyor......
Bakın CHp değilmiş HDP'yi indiren de, yükselten de AKP imiş.
Bu sözleri o zaman fütursuzca CHPlileri PKK sempatizanı olarak gösterdiğiniz çabalara sayın...
Mantik hararet yapmis senin
Ne yükseltmek yahu akp den giden olylardaki zihniyet ile chp den giden oylardaki zihniyet ayni mi
Chp den oy gittignde vekilleriniz tsk bile etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?