Demirtaş ın rezil olduğu video

O zaman şerefe diyelim madem zorla içireceksiniz o sodayı.

Siz de için ki HDP barajı geçince başkanlığa ve anayasa değişikliği umutlarınıza veda ettiniz.

Koalisyon olsa da AKP başta olacaktı olmasa da. Biz AKP ye oy vermesekte AKPnin iktidar olacağı gerçeğini biliyorduk, çoktan hazmettik bu gerçeği.

Ama Reis 400 dedi olmadı, için siz de için ki Atatürk'ün Cumhuriyetinde, aynı anayasayla, mutlu mesut (13 yıldır olduğu gibi) yaşamayı hazmedin...

Bu soda limon bilmem ne ilkokul çocuğu paylasimlarini görünce o konuya girmekten ben utaniyorum.
Hayir eger savunabileceğiniz bir siyasi görüşünüz,bilginiz var ise alalim? Yoksa bedavadan maval okumayin insanlara.
Bilginizle ezin ezebilecekseniz. Oteki türlü neye oy verdiginizi bile bilmediginiz anlami çıkıyor çünkü.

Şu ülkede AKP tarafından yönetilmekten daha berbatı, koskoca kadınların erkeklerin ilkokul seviyesi muhabbettidir.

Soda iç diyerek karşısındakini ezdiğini sanıp, bundan egolarını tavan yaptırabiliyorlar.

Burada kimse 7 haziran sonrası AKPlilere soda için dememişti oysaki.

İşte hazmedemeyeceğim birşey varsa, bu mentalitede ki insanlarla aynı vatandaşlığı paylaşmak.

Hadi açalım bir soda ve bu gerçeği hazmetmeye çalışalım azizim.

Ya tabiki helak etmek icin bir sebep yollar rabbim helak etmek istedikten sonra illaki iti olur demiyorum. İyi yada kotu kimse bilemez zamwn gosterebilir sadece

Ya tabiki helak etmek icin bir sebep yollar rabbim helak etmek istedikten sonra illaki iti olur demiyorum. İyi yada kotu kimse bilemez zamwn gosterebilir sadece

İşte ben de bunu diyorum.

AKP bizi de yönetecek (yani ona oy vermeyeni de) ve kızımın geleceği bu ülkedeyse umarım hayırlıusı bu olduğu içindir diyorum sadece.

Yoksa kimse inşAllah batırırlar herşeyi, çeker giderler, Allah belamızı vermiş olsun demiyor.

Umarım biz yanılırız, emin olun canı gönülden bunu diliyorum. (geçmiş 13 yılı görmezden bile gelirim yeterki artık icraat olsun)

en basitinden söyleyeceğim
lütfen geçmiş yıllarda ve bu yıllarda memurlar için verilen atama kadrolarına
içiniz gençlere acır
ben 87 kpss puanıyla açıkta kaldım
okuduğum bölüm kesinlikle kıytırık bir bölüm değil ( ben asla hiç bir bölümü küçümsemem, birileri sen de atama olmayan bölüm okumuuşsundur diyebilir diye özellikle belirtiyorum)
ayrıca 1 bölüm daha bitirdim biz gençler açız aç
dalga geçer gibi işkura bakın diyorlar garson aranıyor elektrikçi aranıyor, onlara bakın iş beğenmemezlik yapmayın diyorlar
şu gençlere acıyın en azından

Tabiki en iyisinin olmasini umud ediyoruz. Bugun akp degilde chp secilse ayni duygulari yasayn bi kesim yine olurdu. Ya nasip deyip hayirlisini beklemek lazim insallah hayirlisi budur diyelim

Mantik hararet yapmis senin

Allah sadece gokte değildir her yerdedir .

Chp nin oyu nasıl yükseldi ? Mhp den mi geldi ?

Atam Cumhuriyetim demokrasimm
Diye yirtinip bunlardan hoşnut olmadiklarini bu kadar belli ederek kendileriyle celisen acinasi bir guruhh
Saygi edep sifir değil eksilerde

Kızlar size bir sir veriim aramizda kalsin
Eger cok bilgili olsaydiniz bunu cok dillendirnezdiniz

Chp nin oyu nasıl yükseldi ? Mhp den mi geldi ?
Arkadas baya bi sacmalamis hdp den akp ye oy kaysa bile bu kisiler eskiden akp nin kendilerne haklar verdiğini görüp akp yi destekleyen ama haziran da amma zorla amma hdp nin yukselisi ile tekrar hdp ye kayan ve yaşananlar nedenyle kasimda tekrar akpye giden kisilerdir.
Bakk enn fazla bu olur yani
Sen kalk akp ye hdp den oy kaydi diyerekten akp lileri teroist yap
Pess

Bu arada burasi bagcilar welkam tu cehennem
Buradaki hdp li hevaller isyanda
Onlar yüzünden bikaç duragi yürüyerek geldim eve
Dag ve Meclis arasi mekik dokuyor bunlar

Ne yükseltmek yahu akp den giden olylardaki zihniyet ile chp den giden oylardaki zihniyet ayni mi
Chp den oy gittignde vekilleriniz tsk bile etti

Dikkat edin yıllardan bu yana, hep muhalefette kalan yada oyları düşerken bile bunu göremeyen ,zafer ve başarı olarak gören siyasi partilere;
-Halkı ve çoğunluğun düşüncelerini okuyamıyorlar!!!

kendi düşünceleri, onlara göre doğoru ve çoğunluğun düşüncesi...

Mantik hararet yapmis senin

Sende de hakaret yapmış.

Bu mantığı 7 haziranda siz dile getirmiştiniz HDP barajı aşarken, PKK yanlısı CHPli falan olmuştuk, işte kim PKK yanlısı ben de bunun hesabını yaptım.

O zaman sizin hesap doğruydu bu mu yanlış oldu efenim.

Ne yükseltmek yahu akp den giden olylardaki zihniyet ile chp den giden oylardaki zihniyet ayni mi
Chp den oy gittignde vekilleriniz tsk bile etti

Aynı değil, CHP'den HDP'ye oy verenler ufak hesap yapan zihniyetsizlerse ki kabul edip bu güruhu tüm partiye mal etmeyin demiştik, 7 haziranda HDP'ye oy verip şimdi AKP'ye oy verenler ne oluyor? Normal vatandaş işte, hesap kitap yapmayan, HDP'ye vermiştim ama artık AKP'ye veriyorum ikiside aynı zihniyet diyen normal vatandaş.

Nesini anlatamıyorum. Adam ha HDP ha AKP demiş işte, ben mi dedim, ben mi sizi HDP'nin birinci olduğu bölgelerde birinci yaptım?

HDP 7 haziranda barajı geçince kabaran duygularınız, CHPye okuduğunuz lanet neden 1 kasımda sevinç çığlığı oldu, yahu biriniz de CHP'yi katmadan buna cvp verin artık... Neden HDP'nin barajı geçmesi siz de 7 haziran etkisi yapmıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…