Demirtaş ın rezil olduğu video

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
Video
http://video.haber7.com/video-galeri/61627-demirtasin-rezil-oldugu-video

Selahattin Demirtaş'ın seçimlerden önce yaptığı bir konuşma hafızalardan silinmedi.

Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastederek 1 Kasım akşamı olacakları önceden söyleyeyim tekrar seçime gittiğine pişman olacak, keşke ben bu seçimi tekrarlamasaydım diyecek. O zaman HDP yüzde 13'tü şimdi yüzde 15 oldu. O zaman 80 vekil çıkarmıştı, şimdi 100 vekil çıkardı diyecek. 1 Kasımda halkın iradesine saygı duymadığı için pişman olacak" demişti.

1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olması ve HDP'nin 21 vekili kaptırması sonrası sosyal medyada bu video en çok paylaşılan oldu.

Ahaha naber canım acıttımı tokat
Daha bekle sende alışırsın kılıçdaroğlu ve bahçeli gibi
Hakkın aklını küçümsememeyi sende öğrenirsin öğrenmessen sende diğerleri gibi şamaroğlanı olursun

Şu video mu kanıtlayacak rezil olduğunu?

Ama daha rezil varsa gözümüzün içine baka baka dalga geçerken adam; bir şey yapmayanlar.
Çokta güzel almış cevabını çokta güzel yemiş şamarını.. Birlikte salladık diye havalara girenlere çokta sağlam indi osmanlı tokadı

1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.

ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır
Bu goklerden gelen karar nedir aciklarmisiniz ya vahiy falanmi indi goklerden tovbe estafurullah ya .. yani yanlis anlasilmasin siyasi amacli degilde bu cumle neyi anlatiyor ne demek istiyor derdim o sorum o cevap verirseniz sevinirim :)

ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır

Tövbe de yahu, Allah'ı senin verdiğin oya ne katıyorsun?

O zaman Atatürk'ü de Allah yolladı, İnönüyü de, Hitleri de, Musolliniyi de, Lenin'i de, Bush'u da...

Başa geçen herkesi Allah yolladı o zaman.

Tövbe ya, Allah'ım sen affet kadını, konuşuyor işte....

Bu goklerden gelen karar nedir aciklarmisiniz ya vahiy falanmi indi goklerden tovbe estafurullah ya .. yani yanlis anlasilmasin siyasi amacli degilde bu cumle neyi anlatiyor ne demek istiyor derdim o sorum o cevap verirseniz sevinirim :)

rte okuduğu şiir. bu sözü benim çok hoşuma gidiyor oyüzden yazdım.

şiirde ki bu söz benim çok hoşuma gidiyor paylaştım ne var bunda ???

Vah canım böyle söylemek rahatlatıyormu
AK parti en büyük payı MHP den aldı canım
biraz CHP den biraz HDP den aldı ki bunlar pkk sempatizanı olsa yine verirdi hdp ye
Kendinizi böyle kandırıp rahatlamaya çalışabilirsiniz ama sorun yok

Bak 7 haziranın sağlamasını yaptık, CHP aynı HDP düştü AKP yükseldi

O zamanda demiştik HDP çıkar AKP iner, AKP çıkar HDP iner.

Kandırmak yok kandırmak yok, gerçekler ortada anam doğudaki PKK sempatizanı size oy verdi. Daha nasıl bir kanıt gerek acaba?

Adamlar ha AKP, ha HDP demiş işte, iki iki dördü de mi ispatlamalı size şimdi????

CHP'Den HDP'ye oy gitti nidalarınızı çok duyduk, şimdi sıra bizde...

Ha bu arada chp aynı kaldı hatta 0,4 arttı diye gelme az uzman yorum dinle.. 7 haxiranda chp ye veren ama 1 kasımda AK partiye verenler oldu ama hdp deki emanet oylarıda geri döndü
Yani pkk ya sempatizan birileri varsa oda emanet oy verenlerdir
CHP li milletvekilide 7 haziranda ailecek hdp ye verdiklerini açıklamıştıya demekki bu seçim kendi partisine vermiş

Uzmnan yorum kim ayol, nerede bu uzmanlar, ATV de mi, A Haberdemi neredee

Ben de dinledim, AKP doğuda HDP'nin oylarını aldı diyolla. İşte bana doğudaki ve güneydoğudaki 7 haziran ve 1 kasım sonuçlarını getirtme şimdi. Uzmanlık gerekmiyor basit pasta dilimi yorumu, yüzdelik dilim karşılaştırma. İlkokul matematiği ne uzmanlığı

Ayy canım sen baya bir gerilmişsin soda varmı mutfakta bi koşu iç
Emanet oylar varya hani şu senin deyiminle pkk sempatizanlarına verilen hah onlar döndü
İdrak zor oluyor gol büyük olduya normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…