Çokta güzel almış cevabını çokta güzel yemiş şamarını.. Birlikte salladık diye havalara girenlere çokta sağlam indi osmanlı tokadıŞu video mu kanıtlayacak rezil olduğunu?
Ama daha rezil varsa gözümüzün içine baka baka dalga geçerken adam; bir şey yapmayanlar.
Bu goklerden gelen karar nedir aciklarmisiniz ya vahiy falanmi indi goklerden tovbe estafurullah ya .. yani yanlis anlasilmasin siyasi amacli degilde bu cumle neyi anlatiyor ne demek istiyor derdim o sorum o cevap verirseniz sevinirim :)ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır
ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır
Bu goklerden gelen karar nedir aciklarmisiniz ya vahiy falanmi indi goklerden tovbe estafurullah ya .. yani yanlis anlasilmasin siyasi amacli degilde bu cumle neyi anlatiyor ne demek istiyor derdim o sorum o cevap verirseniz sevinirim :)
Tövbe de yahu, Allah'ı senin verdiğin oya ne katıyorsun?
O zaman Atatürk'ü de Allah yolladı, İnönüyü de, Hitleri de, Musolliniyi de, Lenin'i de, Bush'u da...
Başa geçen herkesi Allah yolladı o zaman.
Tövbe ya, Allah'ım sen affet kadını, konuşuyor işte....
Vah canım böyle söylemek rahatlatıyormu1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.
sevebilirsin saygi duyarim ama biraz sikintili bi cumle sanirim onun icin yazma geregi duydum kusura bakma.rte okuduğu şiir. bu sözü benim çok hoşuma gidiyor oyüzden yazdım.
sevebilirsin saygi duyarim ama biraz sikintili bi cumle sanirim onun icin yazma geregi duydum kusura bakma.
Vah canım böyle söylemek rahatlatıyormu
AL parti en büyük payı MHP den aldı canım
biraz CHP den biraz HDP den aldı ki bunlar pkk sempatizanı olsa yine verirdi hdp ye
Kendinizi böyle kandırıp rahatlamaya çalışabilirsiniz ama sorun yok
Çokta güzel almış cevabını çokta güzel yemiş şamarını.. Birlikte salladık diye havalara girenlere çokta sağlam indi osmanlı tokadı
Seçim sonrası açıklama yapan demirtaş ve yükseldağın suratına bak farkı anlaMevcudiyet var mı? Var.
Mecliste mi ? evet
Bir iki farkın ne önemi var ki?
Ha bu arada chp aynı kaldı hatta 0,4 arttı diye gelme az uzman yorum dinle.. 7 haxiranda chp ye veren ama 1 kasımda AK partiye verenler oldu ama hdp deki emanet oylarıda geri döndü
Yani pkk ya sempatizan birileri varda emanet oy verenlerdir
CHP li milletvekilide 7 haziranda ailecek hdp ye verdiklerini açıklamıştıya demekki bu seçim kendi partisine vermiş
ne mi var? AKP'nin iktidar olmasına Allah karar verdi demiş olduğunuz dışında mı?şiirde ki bu söz benim çok hoşuma gidiyor paylaştım ne var bunda ???
Ayy canım sen baya bir gerilmişsin soda varmı mutfakta bi koşu içUzmnan yorum kim ayol, nerede bu uzmanlar, ATV de mi, A Haberdemi neredee
Ben de dinledim, AKP doğuda HDP'nin oylarını aldı diyolla. İşte bana doğudaki ve güneydoğudaki 7 haziran ve 1 kasım sonuçlarını getirtme şimdi. Uzmanlık gerekmiyor basit pasta dilimi yorumu, yüzdelik dilim karşılaştırma. İlkokul matematiği ne uzmanlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?