• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş ın rezil olduğu video

ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır :KK200:
Tövbe de yahu, Allah'ı senin verdiğin oya ne katıyorsun?

O zaman Atatürk'ü de Allah yolladı, İnönüyü de, Hitleri de, Musolliniyi de, Lenin'i de, Bush'u da...

Başa geçen herkesi Allah yolladı o za

Tövbe ya, Allah'ım sen affet kadını, konuşuyor işte....

Bir zamanda Allah'ın sıfatlarıyla yüklü diyorlardı.

Chp nin oyu nasıl yükseldi ? Mhp den mi geldi ?

Hayır CHP'nin oyu 2011'de de aynı, 7 haziranda da, 1 kasımda da. Evet bazı CHPli zihniyetsizler HDP'ye oy verdi ve bunun için AKPliler tüm CHP'yi PKKlı yaptı burada ve sosyal medyada. HDP barajı geçti diye vatan haini oldu tüm CHPliler.

Biz de dedik ki, evet bunu yapanlar var ama %1 bile değil, onları da tüm partiye mal etmeyin. Bu seçim gördük ki, HDP'yi baraj aşırtan doğulu AKP seçmeni imiş. Oylar AKP'ye dönmüş.

Yani doğulu vatandaş HDP ile AKP'yi aynı kefeye koymuş. Emanet oy falan değil bu doğrudan vatandaş oyu. Vatandaşın AKP'den bi umutları var, barış süreci, PKK, Apo ile ilgili, yok mu? HDPden de vardı ama alamadılar isteklerini şimdi AKPye döndü yüzler.

Apoya teşekkür edin demem budur.

Ama herkes işine geldiğini anlıyor.

7 haziranda akepemi %13 nasıl rezil ettiğini ayan beyan Ödedi demirtaş. :KK58:
Hdpliler de Akpye dönerek teröristlikten doğru yola sevk oldular Şükürler olsun :nazar:
Keser döner sap döner gün gelir hdpliler akpye döner :KK200:

Arkadas baya bi sacmalamis hdp den akp ye oy kaysa bile bu kisiler eskiden akp nin kendilerne haklar verdiğini görüp akp yi destekleyen ama haziran da amma zorla amma hdp nin yukselisi ile tekrar hdp ye kayan ve yaşananlar nedenyle kasimda tekrar akpye giden kisilerdir.
Bakk enn fazla bu olur yani
Sen kalk akp ye hdp den oy kaydi diyerekten akp lileri teroist yap
Pess
Meryem Hdpye Akpden oy kaydığı yadsınamaz bir gerçek. Chpden de oy kaymistir ama 7 Haziranda en büyük oy kaymasi Akpden Hdpye oldu. Burada Chp Hdpyi meclise soktu gibi abuk cikarimlar yapildi. Matematikmcok basit aslinda herkes neyin ne olduğunu bu secimde daha iyi anladi.

Chpden Hdpye oy kaydi diye Chplileri terorist yapmaktan farki var mi? Ki en buyuk pay yine Akpden kaymisken.

Benim merak ettigim Akpli arkadaslar tum Hdpye oy verenler teroristti ya size göre simdi Akpye geri donenler aklandi mi?

Meryem Hdpye Akpden oy kaydığı yadsınamaz bir gerçek. Chpden de oy kaymistir ama 7 Haziranda en büyük oy kaymasi Akpden Hdpye oldu. Burada Chp Hdpyi meclise soktu gibi abuk cikarimlar yapildi. Matematikmcok basit aslinda herkes neyin ne olduğunu bu secimde daha iyi anladi.

Chpden Hdpye oy kaydi diye Chplileri terorist yapmaktan farki var mi? Ki en buyuk pay yine Akpden kaymisken.

Benim merak ettigim Akpli arkadaslar tum Hdpye oy verenler teroristti ya size göre simdi Akpye geri donenler aklandi mi?
Tamam ama ben de diyorum ki akp den hdp ye giden belli peki chp ?

Allah sadece gokte değildir her yerdedir .

Şah damarımızdan yakındır.

Göklerde olduğunu iddaa eden RTE imiş. Onun şiirinden bir cümleymiş bu :)

ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır :KK200: Okumadım öyle diyollaa..

CHP 2011 oyları 25, 94
7 haziran 24,95
1 Kasım 24,82

Bence şu tablo gösteriyor ki CHPli vekilin ve bilmem kimlerin HDPye oy verin çağrısı CHPli seçmeni etkilememiş. Bence CHPden 1000-2000 oy ya gitmiş ya gitmemiş.

1 kasım gösteriyor ki HDP oyu AKPden gidip tekrar geri gelen oylar.

Bunu kabul etmek neden zor???

İşte doğulu seçmen ya HDP ya AKP diyor. CHPye orada ekmek bile yok...

Bu başlıkları görünce üyeleri daha iyi tanıyorum, bir derdim olsa konuşup konuşmamam gerekenleri eliyorum iyi oluyor.

Onda da var ama belki % 1 falan. Onlar da geri döndü. Yani burada surekli chp suclandi secim sonrası insanlar da ona binaen soruyor hani hdpliler terorist diyordunuz siz simdi oyle geri donunce aklandilar mi diye.

Hayır CHP'nin oyu 2011'de de aynı, 7 haziranda da, 1 kasımda da. Evet bazı CHPli zihniyetsizler HDP'ye oy verdi ve bunun için AKPliler tüm CHP'yi PKKlı yaptı burada ve sosyal medyada. HDP barajı geçti diye vatan haini oldu tüm CHPliler.

Biz de dedik ki, evet bunu yapanlar var ama %1 bile değil, onları da tüm partiye mal etmeyin. Bu seçim gördük ki, HDP'yi baraj aşırtan doğulu AKP seçmeni imiş. Oylar AKP'ye dönmüş.

Yani doğulu vatandaş HDP ile AKP'yi aynı kefeye koymuş. Emanet oy falan değil bu doğrudan vatandaş oyu. Vatandaşın AKP'den bi umutları var, barış süreci, PKK, Apo ile ilgili, yok mu? HDPden de vardı ama alamadılar isteklerini şimdi AKPye döndü yüzler.

Apoya teşekkür edin demem budur.

Ama herkes işine geldiğini anlıyor.

Aynı değil oylar. Oylarını arttırmıştır chp.
Mhp nin oylarının neredeyse tamamı akp ye gitti.
Akp ile hdp yi bir tutup , yıllarca oy verdiği partiyi hiçe sayıp , akp gitsin diye blok hesaplar peşine düşen chp li hdplileredir sözüm.

Aynı değil oylar. Oylarını arttırmıştır chp.
Mhp nin oylarının neredeyse tamamı akp ye gitti.
Akp ile hdp yi bir tutup , yıllarca oy verdiği partiyi hiçe sayıp , akp gitsin diye blok hesaplar peşine düşen chp li hdplileredir sözüm.

Bence HDPye oy verenle HDP ve Apo ile aynı masaya oturanın farkı olmadığı gibi, HDP ile masaya oturup tepemize çıkaranlardır bunca senenin ve son şehitlerin sorumlusu. Hadi masaya gelin barışalım sayın öcalan, olmaz kalkın barış bozuldu diyenlerdir bu ölümlerin sebebi. 4 yıl PKK'ya silah depolatandır ve üstüne bundan nemalanıp oy arttırandır...

Şimdi otursunlar tekrar masaya ki olacak olan o, göreceksiniz...

Ve bunu da biir güzel sineye çekeceksiniz....

Back