• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş ın rezil olduğu video

1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.
Apoya tesekkur edelim öylemi nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kelime oyunları yaparak olmadıgimiz bir tarafta gösterme cabalarin bozuk bakis acinin en buyuk gostergesi.

Apoya tesekkur edelim öylemi nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kelime oyunları yaparak olmadıgimiz bir tarafta gösterme cabalarin bozuk bakis acinin en buyuk gostergesi.
Hazımsızlık klawyesine vurmuş salla ciddiye alıncak bir düşüncesi fikri görüşü yok:KK53:

Bizde öyle dedik yaw hehe dedik tokadı yerleştirdik:KK53:
beyazgri 7 haziran sonrasında seni burada görememiştik tee üç dört hafta sonra geldin soda içmekle meşguldun heralde maşallah bu kez çabuk damladın
sen açıkla bakayım büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyarbakırda yıldız şehrimiz olacak ne demek

Bak canım diyeceğen varsa hdp ye oy veren AMA CHP DE MİLLETVEKİLİ OLAN kişiye de :KK53:
Bunu hala idrak edemedinse salla boşver:KK53:
Ayrıca " beraber ne hüzel salladık " diyerek hdp ile işbirliğini ilan eden chp ye ve yarusu hdp ye haşkın verdiği cevabı attığı tokatı kutluyoruz hazmet:KK53:
Demekki asıl srmpatizan asıl birlik içinde olan asıl vatan teferruattır diyen " beraber iyi salladık " diyenlerdi

İzle belki idraka yardım eder:KK53: Aha bunlara yapıştırılan osmanlı tokadını kutluyoz canım:KK53:

Yahu ne sorsam döndürüp hazma getiriorsun?

O CHP milletvekili kendi çalmış oynamış. Tek başına HDP'ye baraj mı geçirmiş?? Bana vekille gelme kendi mantığınla gel artık.

O adam AKP'ye oy verin dese herkes AKP'ye mi verecek, tek adamın sözü mü kanun????

HDP barajı geçti ve size eskisi gibi neden koymadı. Soru 1.

Yahu doğuda oyları HDP silip süpürürken bu defa siz silip süpürdümüz.

De hele, HDP'nin oyları size zıplarken ve siz HDP barajı aşmasına rağmen gülüp oynarken neler hissediyorsun. Soru 2

HDP barajı aştı diye üzülen tek AKPli yok, en son seçim ağlıyordunuz. Timsah gözyaşımıydı. Amaç vatan sevdası değilde AKPnin HDP yüzünden barajı geçememesimiydi???

Sizin anladığınız dil işte. 7 haziranda HDP barajı geçince CHP oy verdi diye inlerken aklınız tutulmadı da şimdi bizim mi tutuldu??????

Akıl tutulmasını sizden öğrendik canım, düz mantıkla kompleks konuşulmuyor......

Bakın CHp değilmiş HDP'yi indiren de, yükselten de AKP imiş.

Bu sözleri o zaman fütursuzca CHPlileri PKK sempatizanı olarak gösterdiğiniz çabalara sayın...

Yahu ne sorsam döndürüp hazma getiriorsun?

O CHP milletvekili kendi çalmış oynamış. Tek başına HDP'ye baraj mı geçirmiş?? Bana vekille gelme kendi mantığınla gel artık.

O adam AKP'ye oy verin dese herkes AKP'ye mi verecek, tek adamın sözü mü kanun????

HDP barajı geçti ve size eskisi gibi neden koymadı. Soru 1.

Yahu doğuda oyları HDP silip süpürürken bu defa siz silip süpürdümüz.

De hele, HDP'nin oyları size zıplarken ve siz HDP barajı aşmasına rağmen gülüp oynarken neler hissediyorsun. Soru 2

HDP barajı aştı diye üzülen tek AKPli yok, en son seçim ağlıyordunuz. Timsah gözyaşımıydı. Amaç vatan sevdası değilde AKPnin HDP yüzünden barajı geçememesimiydi???
Ya aman seni çok bile muhattab aldım eğlendim yeter..Aklın ermez çabalama. Sen ancak apoya teşekkür edin diyebilecek nokradasın;)
Salladık diyinlere iyi yapıştırdık acı var acı ahahaha

beyazgri 7 haziran sonrasında seni burada görememiştik tee üç dört hafta sonra geldin soda içmekle meşguldun heralde maşallah bu kez çabuk damladın
sen açıkla bakayım büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyarbakırda yıldız şehrimiz olacak ne demek
Vah vah bari ne edek hemen iftira kötü zan yapıştırak ahahsha ben o zamanda nerdesin diyenlere nerede olduğumu söylemiştim canım bayatladı bu zan ahaha
Şu çarpıtmalarınız hele beni benden alıyor:KK53::KK53:
Yaw hehe

Ya aman seni çok bile muhattab aldım eğlendim yeter..Aklın ermez çabalama. Sen ancak apoya teşekkür edin diyebilecek nokradasın:KK66:
Salladık diyinlere iyi yapıştırdık acı var acı ahahaha

Yahu sen kimsin bizi yapıştırıyorsun?

AKP iktidarında küçücük bir oy potansiyelisin. Dün AKPye evet demiş alelade bir şahıssın.

Benden farkın yok, aynı adam tarafından aynı koşullarda yönetiliyoruz.

Sen saraydan pay alacağını mı sanıyorsun oy karşılığı?

Oy verdiğin parti kazanınca şaha mı kalktın ne bu havalar?

Komiksiniz :) :)

Ama Apo zamanında AKP'ye oy verin demişti, o barış sürecinde, ona gıkınız çıkmadı da şimdi mi çıkıyor???? Birlikte şarkılar söylenmişti, neden teşekkür etmek ağır geldi???

Emanet oy kavramı biraz yanlış hesap yaptırıyor galiba . Sırrı Süreyya'nın '' emanet oylarınıza sahip çıkacağız '' demeciyle alevlenen , ben CHP liyim ama oyum bu seçimde HDP ye sloganları ile devam eden bir süreçti bu . Hdp ye barajı aştıracak kadar mıydı değil miydi bunu bilemeyiz . Ayrıca tüm seçmenleri fikri sabit sanmayın . Her seçim oy vereceği partiyi o an ki nabza göre değiştiren seçmen sayısı azımsanmayacak ölçüde. Ak Partinin % 8 lik artışında , başta MHP den kayan oylar olmak üzere , SP ve HDP nin oylarından da kayma var . Tabii şimdi bir kısım Ak Parti seçmeni için , tüm HDP ye oy verenleri terörist ve PKK yandaşı ilan ettikten sonra ; HDP den kayan oyları kabullenmek zor olabilir . Ama geçmiş seçimlerde doğu illerindeki milletvekili sayılarına bakarsanız , doğuda birincilik yarışı her zaman Ak Parti ve HDP arasında idi , Haziranda Hdp nin barış güvercinine kanan kürt vatandaş , yaşanan 5 aylık süreçte fikir değişikliği yaşamış olabilir . Umudu tekrar Ak Partide görmüş olabilir .

Demirtaşın videosunu sadece gülümseyerek izledim . Doğaldır , seçim öncesi tabanını çoşturmak amaçlı , hadi sizden daha iyisini bekliyoruz minvalinde konuşmalar . Ama göremediği bir gerçek var ki , Türkiye de radikal olan hiç bir ideolojiye , ırkçı olan hiç bir görüşe ekmek çıkmaz (dilediği kadar başlığını barış ile süslesin , alt metni okuyan ve beynini de alıp sandığa gidenler epey çok . )

Ahahaha evet çok azız biz azınlığız ahahaha iyi hazımsızlık yaşıyor biri soda yetiştirdin ahahaha

Sizin anladığınız dil işte. 7 haziranda HDP barajı geçince CHP oy verdi diye inlerken aklınız tutulmadı da şimdi bizim mi tutuldu??????

Akıl tutulmasını sizden öğrendik canım, düz mantıkla kompleks konuşulmuyor......

Bakın CHp değilmiş HDP'yi indiren de, yükselten de AKP imiş.

Bu sözleri o zaman fütursuzca CHPlileri PKK sempatizanı olarak gösterdiğiniz çabalara sayın...
Valla tutuldu o zaman haklısın , HDP o verin diye reklam yapan vatanseverler bize akıl tutulması yaşatmadı değil.
Kim olduklarını söylememize gerek var mı ?
Akıllı insanlar zararın neresinden dönersek kardır diye düşünen insanlardır döndüler şükürler olsun .:KK51:

Şu memlekette bi baltaya sap olamamışların oy verdiğimiz parti kazandı diyip kendilerini mısır sultanı sandıkları sezon açılmıştır. Vatana millete hayırlı olsun...

Ellerinde başka başarı yok, hor görmemek gerek :D

Son düzenleme:
Valla tutuldu o zaman haklısın , HDP o verin diye reklam yapan vatanseverler bize akıl tutulması yaşatmadı değil.
Kim olduklarını söylememize gerek var mı ?
Akıllı insanlar zararın neresinden dönersek kardır diye düşünen insanlardır döndüler şükürler olsun .:KK51:

Oy verin diyenlerden yola çıkarak burada ısrarla HDP'yi baraj atlatan CHP'dir diyenler de ayrı akıl tutulması.

Biz de bunu diyenler var ve taş çatlasın CHP'nin %1'i var yok dedik, onları da tasvip etmedik ama ısrarla HDP'ye oy verdiniz, yazıklar olsun, vatan hainleri diyenlere işte 1 kasım cevabı.

Bakın ben yanıldım kabul, %1 bile değilmiş HDP'ye giden CHPli oyu, 2011 seçiminde AKP'ye veren, sonra HDP'ye veren sonra tekrar AKP'ye gelen oymuş. AKP HDP arası git gel yapıyor.

2011'de de barış süreci ve Apo'nun AKP sevgisidir doğudan gelen oy. Apoya teşekkür buradan gelir... Akıl tutulmasını PKK ve Apo ile barış sürecine oturanlara ve oy verdiklerinize sorsanız daha iyi olur...

Vah vah bari ne edek hemen iftira kötü zan yapıştırak ahahsha ben o zamanda nerdesin diyenlere nerede olduğumu söylemiştim canım bayatladı bu zan ahaha
Şu çarpıtmalarınız hele beni benden alıyor:KK53::KK53:
Yaw hehe
soruma cevap alaydım iyiydi
büyük ortadoğu projesiyle ilgili olan hani

Yok hem sodayı iç hemde oynayın bakim sizi gidi elele tutuşup sallamacılık oynayım derken tokadı yiyen çocuklar sizi ahhah

Kim olduğumuzu bile bilmiyor bilse bir tarafından çıban çıkar korkudan ama işte atıyor tutuyor bilirmiş gibi konuşuyor bebe ahahsha

Back