Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde öyle dedik yaw hehe dedik tokadı yerleştirdikyav he he![]()
Apoya tesekkur edelim öylemi nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kelime oyunları yaparak olmadıgimiz bir tarafta gösterme cabalarin bozuk bakis acinin en buyuk gostergesi.1 haziranda PKK'ya oy veren PKK sempatizanları, 1 kasımda AKP'ye oy vermiş. Yani PKK severler benim ülkemde başa istediği adamı getirtiyormuş demek ki... Ve siz de PKK severlerle aynı kişiyi destekliyorsunuz. Sizi tek başına iktidar yapanda PKK severler, PKK severler olmayınca çoğunluk sağlanamamıştı. O zaman gidin bi APOya teşşkür edin derim.
Hazımsızlık klawyesine vurmuş salla ciddiye alıncak bir düşüncesi fikri görüşü yokApoya tesekkur edelim öylemi nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kelime oyunları yaparak olmadıgimiz bir tarafta gösterme cabalarin bozuk bakis acinin en buyuk gostergesi.
beyazgri 7 haziran sonrasında seni burada görememiştik tee üç dört hafta sonra geldin soda içmekle meşguldun heralde maşallah bu kez çabuk damladınBizde öyle dedik yaw hehe dedik tokadı yerleştirdik![]()
Kafayı yedi bazıları valla acıyorum artık.Hazımsızlık klawyesine vurmuş salla ciddiye alıncak bir düşüncesi fikri görüşü yok![]()
Bak canım diyeceğen varsa hdp ye oy veren AMA CHP DE MİLLETVEKİLİ OLAN kişiye de
Bunu hala idrak edemedinse salla boşver
Ayrıca " beraber ne hüzel salladık " diyerek hdp ile işbirliğini ilan eden chp ye ve yarusu hdp ye haşkın verdiği cevabı attığı tokatı kutluyoruz hazmet
Demekki asıl srmpatizan asıl birlik içinde olan asıl vatan teferruattır diyen " beraber iyi salladık " diyenlerdi
İzle belki idraka yardım ederAha bunlara yapıştırılan osmanlı tokadını kutluyoz canım
Apoya tesekkur edelim öylemi nasıl bir akıl tutulmasıdır bu kelime oyunları yaparak olmadıgimiz bir tarafta gösterme cabalarin bozuk bakis acinin en buyuk gostergesi.
Ya aman seni çok bile muhattab aldım eğlendim yeter..Aklın ermez çabalama. Sen ancak apoya teşekkür edin diyebilecek nokradasınYahu ne sorsam döndürüp hazma getiriorsun?
O CHP milletvekili kendi çalmış oynamış. Tek başına HDP'ye baraj mı geçirmiş?? Bana vekille gelme kendi mantığınla gel artık.
O adam AKP'ye oy verin dese herkes AKP'ye mi verecek, tek adamın sözü mü kanun????
HDP barajı geçti ve size eskisi gibi neden koymadı. Soru 1.
Yahu doğuda oyları HDP silip süpürürken bu defa siz silip süpürdümüz.
De hele, HDP'nin oyları size zıplarken ve siz HDP barajı aşmasına rağmen gülüp oynarken neler hissediyorsun. Soru 2
HDP barajı aştı diye üzülen tek AKPli yok, en son seçim ağlıyordunuz. Timsah gözyaşımıydı. Amaç vatan sevdası değilde AKPnin HDP yüzünden barajı geçememesimiydi???
Vah vah bari ne edek hemen iftira kötü zan yapıştırak ahahsha ben o zamanda nerdesin diyenlere nerede olduğumu söylemiştim canım bayatladı bu zan ahahabeyazgri 7 haziran sonrasında seni burada görememiştik tee üç dört hafta sonra geldin soda içmekle meşguldun heralde maşallah bu kez çabuk damladın
sen açıkla bakayım büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyarbakırda yıldız şehrimiz olacak ne demek
Ya aman seni çok bile muhattab aldım eğlendim yeter..Aklın ermez çabalama. Sen ancak apoya teşekkür edin diyebilecek nokradasın
Salladık diyinlere iyi yapıştırdık acı var acı ahahaha
Valla tutuldu o zaman haklısın , HDP o verin diye reklam yapan vatanseverler bize akıl tutulması yaşatmadı değil.Sizin anladığınız dil işte. 7 haziranda HDP barajı geçince CHP oy verdi diye inlerken aklınız tutulmadı da şimdi bizim mi tutuldu??????
Akıl tutulmasını sizden öğrendik canım, düz mantıkla kompleks konuşulmuyor......
Bakın CHp değilmiş HDP'yi indiren de, yükselten de AKP imiş.
Bu sözleri o zaman fütursuzca CHPlileri PKK sempatizanı olarak gösterdiğiniz çabalara sayın...
Valla tutuldu o zaman haklısın , HDP o verin diye reklam yapan vatanseverler bize akıl tutulması yaşatmadı değil.
Kim olduklarını söylememize gerek var mı ?
Akıllı insanlar zararın neresinden dönersek kardır diye düşünen insanlardır döndüler şükürler olsun .![]()
soruma cevap alaydım iyiydiVah vah bari ne edek hemen iftira kötü zan yapıştırak ahahsha ben o zamanda nerdesin diyenlere nerede olduğumu söylemiştim canım bayatladı bu zan ahaha
Şu çarpıtmalarınız hele beni benden alıyor
Yaw hehe