• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş ın rezil olduğu video

hdp den ak partıye oy geldı apoya tesekkur edın yazısını okudum şoka gırdım
benım bu konudakı yorumum halbukı şoyleydı...
ataturkun kurdugu partıden ; pkk yı arkamıza aldık dıyen hdp ye oy gıdecegıne !!!!
hdp den ak partıye oy gelmesı aksıne sevındırıcı bırsey
1 mılyon oy cok cıddı bı oran demekkı bazı kürt kardeslerımız hdp nın pkk yı arkamıza aldık soylemlerınden rahatsızlık duymus
ınsallah hdp kökten yok olur cunku yaşattıkları teror turkıyeye bı omur yeter
gercekden kürtlerı temsıl eden sıfırdan bambaska ısımlerle bı partı yenıden olusur temennım bu yonde...

Ayy canım sen baya bir gerilmişsin soda varmı mutfakta bi koşu iç:KK53:
Emanet oylar varya hani şu senin deyiminle pkk sempatizanlarına verilen hah onlar döndü:KK53:
İdrak zor oluyor gol büyük olduya normal:KK70::KK70::KK70::KK70:

Emanet oy ne yahu, nereden geldi gitti.

Sana doğuda HDP %70lerde iken, AKP %70lere geldi diyorum. Alooo ben başka birşey diyorum, bak emanet varsa AKP-HDP arasında var. Doğuda ya da Güney doğuda CHP'nin ne cürmü var ayol. Oradan kaptığınız HDP milletvekillerine ne oldu? :KK70:

PKK severler size oy vermiş, siz PKK'ya şükredin 400 kişinin ölümü ve aldığınız HDP oyları işte sonuç 1 kasım. 5 ayda %9 gökten inmedi ya. Dağdan indi dağdan :KK66:

Bence nankör olmayıp, Demirtaş'ı bağrınıza basmanız gerek.

ataturkun kurdugu partıden ; pkk yı arkamıza aldık dıyen hdp ye oy gıdecegıne !!!!
1 mılyon oy cok cıddı bı oran demekkı bazı kürt kardeslerımız hdp nın pkk yı arkamıza aldık soylemlerınden rahatsızlık duymus
gercekden kürtlerı temsıl eden sıfırdan bambaska ısımlerle bı partı yenıden olusur temennım bu yonde...
eh fazlada korkmaya gerenk yok hdp den
akp tekbaşına iktidar oldu ya şehit haberi gelmeyecek öyle diyoğlağ

AKP olmasın da PKK yi bile yeğler bu insanlar o derece bu başaridan rahatsizlar

Yani eminim AKP karşıtları tayyip erdogandansa PKK tarafını bile destekler ki.öyle de.

Daha sevimli geliyor demirtaş ne yazık. Cakma vatanperverler diyorum ben bunlara

HDP 7 hazirandan önce PKK'yı arkalarına almamıştı dimi? PKK'yı her daim savunurdu.

Yahu 7 hazirandan beri CHP'ye potansiyel PKK damgası vuranlara sözüm.

Demek ki değilmiş, demek ki o fazla HDP oyları başka yerdenmiş.

O seçimde bu sonucu çıkarana, bu seçimde bu sonuç.

Düz mantığa düz mantık.

Ayrıca sonuçta ortada, doğuda ve güneydoğuda HDP milletvekilleri AKP'ye geçti. Daha net bir söyleme gerek varmıki?

eh fazlada korkmaya gerenk yok hdp den
akp tekbaşına iktidar oldu ya şehit haberi gelmeyecek öyle diyoğlağ
o cok buyuk bı gaf gercekden
ınsanların konustuklarına dıkkat etmesı gerek yahu heryere cekılebılır o laf ...
neyı nasıl soyledıgı onemlıdır kısının
keske ulkenın guvenlıgı konusunda radıkal bı gelısım yapıp bı an once terorızmı bıtırıcez deseydı

:KK57:
Emanet oy ne yahu, nereden geldi gitti.

Sana doğuda HDP %70lerde iken, AKP %70lere geldi diyorum. Alooo ben başka birşey diyorum, bak emanet varsa AKP-HDP arasında var. Doğuda ya da Güney doğuda CHP'nin ne cürmü var ayol. Oradan kaptığınız HDP milletvekillerine ne oldu? :KK70:

PKK severler size oy vermiş, siz PKK'ya şükredin 400 kişinin ölümü ve aldığınız HDP oyları işte sonuç 1 kasım. 5 ayda %9 gökten inmedi ya. Dağdan indi dağdan :KK66:

Bence nankör olmayıp, Demirtaş'ı bağrınıza basmanız gerek.
7 haziranda Hdp nin %70 olduğu yerde 1 kasiımda AK parti % 70 mi oldu:KK57:
Tamam tamam, hazmedemenin verdiği gerginlik ve sinirle emanet oyları falan bilmezlikten geliyo Sandımdı ama sen baya uçuşa geçmişsin :KK53:
Ahahaha hayal görüyo resmen yaaaaa:KK53:

Aha bak emanet oy bu oluyor ajaha
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/06/26/chpli-vekil-ayaga-kalkarak-ben-hdpye-verdim

Sen şimdi chp li bu vekile pkk sempatizanımı demek istiyosun anlamadım:KK53:
Bak 7 haziranda hdp ye veren bunlar:KK53:

Bu goklerden gelen karar nedir aciklarmisiniz ya vahiy falanmi indi goklerden tovbe estafurullah ya .. yani yanlis anlasilmasin siyasi amacli degilde bu cumle neyi anlatiyor ne demek istiyor derdim o sorum o cevap verirseniz sevinirim :)

şiirde ki bu söz benim çok hoşuma gidiyor paylaştım ne var bunda ???

Tövbe de yahu, Allah'ı senin verdiğin oya ne katıyorsun?

O zaman Atatürk'ü de Allah yolladı, İnönüyü de, Hitleri de, Musolliniyi de, Lenin'i de, Bush'u da...

Başa geçen herkesi Allah yolladı o zaman.

Tövbe ya, Allah'ım sen affet kadını, konuşuyor işte....

iyi bari tek anlamayan ben değilmişim

o cok buyuk bı gaf gercekden
ınsanların konustuklarına dıkkat etmesı gerek yahu heryere cekılebılır o laf ...
neyı nasıl soyledıgı onemlıdır kısının
keske ulkenın guvenlıgı konusunda radıkal bı gelısım yapıp bı an once terorızmı bıtırıcez deseydı
bir parti 400 vekil alsaydı bunlar olmazdı sözünden sonra gaf mı gerçek mi ayırt edemiyoruz

HDP 7 hazirandan önce PKK'yı arkalarına almamıştı dimi? PKK'yı her daim savunurdu.

Yahu 7 hazirandan beri CHP'ye potansiyel PKK damgası vuranlara sözüm.

Demek ki değilmiş, demek ki o fazla HDP oyları başka yerdenmiş.

O seçimde bu sonucu çıkarana, bu seçimde bu sonuç.

Düz mantığa düz mantık.

Ayrıca sonuçta ortada, doğuda ve güneydoğuda HDP milletvekilleri AKP'ye geçti. Daha net bir söyleme gerek varmıki?
anteplıyım,bı guneydogulu olarak hdp den utanc duyuyorum en cok ben kınıyorum ve barajı asabılmesıne cok uzuldum
antepde mesela cok buyuk oranda hep ak partı alır ,anteplılerın cogu mıllıyetcıdır türkmendır o sehıt haberlerınde burda sureklı yuruyusler yapılıp antep uyuma vatanına sahıp cık dıye her mahallede bas bas bagırdı genclerımız
burdakı pkk yandasları pkklıyım demeye korkar adamın ümüğünü sıkarlar :D
chp lı bazı gencler emanet oy soylemlerınde bulundu bu cok rahatsız edıcı geldı bıze ,bıcok kısının cıddı tepkısını cektı benımde cektı...
sırf ak partı ıktıdar olmasın dıye hdp ye oy verene kadar chp ne yapabılırızı dusunup cıddı calısmalar yapsın dusuncesındeyım ben.
eger muhalefetsen karsındakı ıktıdarın ezıcı bı oy oranı varsa ben en ıyı muhalefet olurum kı ıktıdarda ona gore kendını gelıstırsın, ayagını denk alsın

ıktıdara kızılıyor ama karsısında kı muhalefet den memnun degılım .
hele mhp ... bahcelı emeklı olursa yerıne belkı daha dogru bırı gelırse partinin önü acılır... artık adamın bı dusunup karar vermesı lazım hala ıstıfa etmıcem dıyor...
ıyı muhalefet lazım bukadar basıt

:KK57:
7 haziranda Hdp nin %70 olduğu yerde 1 kasiımda AK parti % 70 mi oldu:KK57:
Tamam tamam, hazmedemenin verdiği gerginlik ve sinirle emanet oyları falan bilmezlikten geliyo Sandımdı ama sen baya uçuşa geçmişsin :KK53:
Ahahaha hayal görüyo resmen yaaaaa:KK53:

Aha bak emanet oy bu oluyor ajaha
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/06/26/chpli-vekil-ayaga-kalkarak-ben-hdpye-verdim

Sen şimdi chp li bu vekile pkk sempatizanımı demek istiyosun anlamadım:KK53:
Bak 7 haziranda hdp ye veren bunlar:KK53:

Hazımsızlık nedir, sizin 7 haziranda yaşayıp HDP'nin barajı geçmesini CHPye yıkmanız mı???

Şimdi HDP'nin barajı geçmesi neden koymadı da şenlik yapıyorsunuz?

O zaman lanet olsun, PKK barajı geçti, sizi gidi PKK yancıları diyenler neden bugün HDP'nin barajını geçmesini sallamıyor ve kornalarla sokağa dökülüyor???? O zaman yas ilan etmiştiniz HDP barajı geçti diye, ne değişti 1 kasımda????

Ayrıca emanet oy ne yaa, biri uydurdu emanet emanet, herkes razı olduğuna mı oy veriyor, oyunu ona buna emanet mi ediyor??? Emanet etsem yine kafa yapım uyana emanet ederim, fark ne?

Doğu ve Güneydoğu'da oylarınızı 10 puan arttırdınız, geçen seçim ikinci parti olduğunuz yerlerde birincisiniz. Onlar emanet oy moy değil, HDP'ye oy verenler bu seçimde AKP'ye oy verelim dedi. Adamlar strateji yaptı heee, emanet verdiydik alalım dedik. Heee hee....

boynukalın veya avaneleri aba altından sopa göstermiş olmasın
Ya ya ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı için alta mursi haberi koyup " % 52 ile seçilen Cumhurbaşkanına idam" yazıp üste Erdoğan resmi koyarak üstü kapalı tehdit eden hürriyeti mi:KK49::KK14:

anteplıyım,bı guneydogulu olarak hdp den utanc duyuyorum en cok ben kınıyorum ve barajı asabılmesıne cok uzuldum
antepde mesela cok buyuk oranda hep ak partı alır ,anteplılerın cogu mıllıyetcıdır türkmendır o sehıt haberlerınde burda sureklı yuruyusler yapılıp antep uyuma vatanına sahıp cık dıye her mahallede bas bas bagırdı genclerımız
burdakı pkk yandasları pkklıyım demeye korkar adamın ümüğünü sıkarlar :KK70:
chp lı bazı gencler emanet oy soylemlerınde bulundu bu cok rahatsız edıcı geldı bıze ,bıcok kısının cıddı tepkısını cektı benımde cektı...
sırf ak partı ıktıdar olmasın dıye hdp ye oy verene kadar chp ne yapabılırızı dusunup cıddı calısmalar yapsın dusuncesındeyım ben.
eger muhalefetsen karsındakı ıktıdarın ezıcı bı oy oranı varsa ben en ıyı muhalefet olurum kı ıktıdarda ona gore kendını gelıstırsın, ayagını denk alsın

ıktıdara kızılıyor ama karsısında kı muhalefet den memnun degılım .
hele mhp ... bahcelı emeklı olursa yerıne belkı daha dogru bırı gelırse partinin önü acılır... artık adamın bı dusunup karar vermesı lazım hala ıstıfa etmıcem dıyor...
ıyı muhalefet lazım bukadar basıt

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu istifa etmeli.

Benim gözümde esas suçlu ikisidir zaten.

Ve bence artık RTE'de c.başkanı gibi davranıp AKP'den elini çekmeli.

Hazımsızlık nedir, sizin 7 haziranda yaşayıp HDP'nin barajı geçmesini CHPye yıkmanız mı???

Şimdi HDP'nin barajı geçmesi neden koymadı da şenlik yapıyorsunuz?

O zaman lanet olsun, PKK barajı geçti, sizi gidi PKK yancıları diyenler neden bugün HDP'nin barajını geçmesini sallamıyor ve kornalarla sokağa dökülüyor???? O zaman yas ilan etmiştiniz HDP barajı geçti diye, ne değişti 1 kasımda????

Ayrıca emanet oy ne yaa, biri uydurdu emanet emanet, herkes razı olduğuna mı oy veriyor, oyunu ona buna emanet mi ediyor??? Emanet etsem yine kafa yapım uyana emanet ederim, fark ne?

Doğu ve Güneydoğu'da oylarınızı 10 puan arttırdınız, geçen seçim ikinci parti olduğunuz yerlerde birincisiniz. Onlar emanet oy moy değil, HDP'ye oy verenler bu seçimde AKP'ye oy verelim dedi. Adamlar strateji yaptı heee, emanet verdiydik alalım dedik. Heee hee....

Bak canım diyeceğen varsa hdp ye oy veren AMA CHP DE MİLLETVEKİLİ OLAN kişiye de :KK53:
Bunu hala idrak edemedinse salla boşver:KK53:
Ayrıca " beraber ne hüzel salladık " diyerek hdp ile işbirliğini ilan eden chp ye ve yarusu hdp ye halkın verdiği cevabı attığı tokatı kutluyoruz hazmet:KK53:
Demekki asıl srmpatizan asıl birlik içinde olan asıl vatan teferruattır diyen " beraber iyi salladık " diyenlerdi

İzle belki idraka yardım eder:KK53: Aha bunlara yapıştırılan osmanlı tokadını kutluyoz canım:KK53:

Back