- Konu Sahibi cimcimegfb
-
kiblesenizde birşey ifade etmiyor artık yasak yok. hakaretede yokBen karıştırmıyorum, bu hanfendiye de hakaret etmedim, Karasu denen PKKlıya da laf koyarken sözlerime de dikkat edecek değilim. Kendisi alınıp bi ton laf etmiş ki ona rağmen hakaret etmedim. Kendisini KİB'leme gereği dahi duymuyorum. Tahminimce o beni KİBlemiştir.
Ama ben cahil milliyetçiyim, kendisi mütevazi bir halkçı, üsluplar da bunu net gösteriyor olsa gerek...
Komik şey.Ortalik karisiyor
kiblesenizde birşey ifade etmiyor artık yasak yok. hakaretede yok
Bu ne sevinç be ya hahahaha :)
küfür mu etmiş nerde okumadım benBir nusubet bin nasihatten iyidir. Böyle küfür edenler olunca yasak neden var, ban olmasın diyenler anlar nedenini bu banların.
Bu taktik tutar :)
keşke olsa ya olsa da cennet mahallesine dönmese buralarBan yok ya ondan :)))
Ben karıştırmıyorum, bu hanfendiye de hakaret etmedim, Karasu denen PKKlıya da laf koyarken sözlerime de dikkat edecek değilim. Kendisi alınıp bi ton laf etmiş ki ona rağmen hakaret etmedim. Kendisini KİB'leme gereği dahi duymuyorum. Tahminimce o beni KİBlemiştir.
Ama ben cahil milliyetçiyim, kendisi mütevazi bir halkçı, üsluplar da bunu net gösteriyor olsa gerek...
keşke olsa ya olsa da cennet mahallesine dönmese buralar
küfür mu etmiş nerde okumadım ben
Biliyorum dunden beri herkez bisey dedi ama arkadas dedinde savunmaya devam ediyor . Ee haliyle bir sure sonra üslup lar gidiyor .
E daha ne olsunKüfür dediğim öyle sinkaflı küfür değil, bana saydırmış ya dümdüz o işte. Hani özetle gerizekalı ırkçı, beyinsiz demiş. Ben onu küfür olarak algılıyorum da...
ben polemik dışındaki banların hakaret ,geyik vs.. olmasından yanayım. amakarşılıklı fikirleri savunma şeklinde olduğu durumlardaki ban cezasınıa dönülmesini istemiyorum. çünkü siyaset böyledir. konuşsrak düşüncelerini karşılıkı savunarak paylaşırsın.
Küfür dediğim öyle sinkaflı küfür değil, bana saydırmış ya dümdüz o işte. Hani özetle gerizekalı ırkçı, beyinsiz demiş. Ben onu küfür olarak algılıyorum da...
Ben ilk konuyu okuyup yorum yazdım, o ne yazmış bu ne yazmış bakmadım. Kadın saldırana kadar üyeyi görmemiştim bile. Şimdi adı avatarı mıh gibi aklımda
Dünden beri olan olmuş kabak bana patlamış desene, ne yapçan işte şans, hakareti yiyip oturcan aşağı
Ben genelde polemiğe girip ban yedim, hani hakaret etmişliğimde yok. Ama hakarete ban gelmeli, polemik, tartışma bence de duruma göre dikkate alınmalı. Adamın biri canı sıkılıyo bi kibliyo haydeeeee, iki dakkada paketlenip yollanmışsınHani ben kolay kolay da kiblemem ama millet höö yaz kibliyo. Anlamadım gitti ya neysee..
Anacim a diyoruz alınıyolar b diyoruz alınıyorlar valla değişik bir durum.Valla dun isimler guzel dedik,degisik isimleride var dedik, asagilamaya geldi mevzu , en son senin tartistin hanimda sosyologmus kurtmus kurtcs egitim olsun dio konu bu . Oyle oldu kabak sana patladi vala :))))
Anacim a diyoruz alınıyolar b diyoruz alınıyorlar valla değişik bir durum.
Bu arada evet sadece hakaret vs.de ban olmalı.ben de hep siyasetten gittim ama karşılıklı tartıştığım için.mesela sen akp yi savun seninle kıran kırana tartışalım ama ban yemeyelim istiyorum artık.
Farazi boşanma sebebi.: DO firsati verdiler zaten . Ama bazi uyeler fazla abartip direk saldirisa gecenleride oluyor . Bazilarida lafin nereye gittini bilmeden saldim bayira hesabi
ben artik kimseyle tartisma yapmiyorm sadece konu acip yorumumu yapip geciom sorulara civab vermiycemesim mahkemelik olursan sana siyah don bile getirmem didi hayin herif
Cimcime 1 kasımda görüşürüz bacımO firsati verdiler zaten . Ama bazi uyeler fazla abartip direk saldirisa gecenleride oluyor . Bazilarida lafin nereye gittini bilmeden saldim bayira hesabi
ben artik kimseyle tartisma yapmiyorm sadece konu acip yorumumu yapip geciom sorulara civab vermiycemesim mahkemelik olursan sana siyah don bile getirmem didi hayin herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?