- 24 Şubat 2013
- 6.848
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
mesela avrupa'da bear, apple filan koyuyorlar çocukların adını, şimdi konu üzerine bu avrupadakilerde de ne saçma isimler mi var diyelim yani di mi?Neden alındın acaba bi dünya saçma isim var satılmış döndü gibi ha Türklerde ha kürtlerde
Bu kadar alıngan olmayalım arkadaşlar yeterince siyaset kısmında herilim yaşıyoruz
Hic hos olmamis burada insanlarla alay etmek. Isimler, kürtler ? Ne bu simdi ?
Kim neyle alay etti?Hic hos olmamis burada insanlarla alay etmek. Isimler, kürtler ? Ne bu simdi ?
Selonun ana dilde egitim bizim hedeflerimiz dahilinde degil diye bir soylemi vardi da ben mi kacirdim? Boykot etmekle adam oldurmek arasinda bir fark yok mu sence de?Hdp=pkk değildir. Buda mi gol değil
Çocuklarını rahat birak be adam kendinize benzetme onlarida
Konu niye değişmiş, her ülkede her ırk ta komik isimler var niye şimdi alınganlik yapılıyor ki?
Halamin adı Döndü çok garip ve komik gelir ilk duyana ne var bunda?
her konuda olduğu gibi bu konu da telef olmuş gitmişAnnemin dayisinin esinin adi Gelaba, bir baskasinin adi Anaadi ,Anakadin,
Esmin dayisinin esinin adi Anış
Teyzemin adi Döne
Dalga yada alay geçme degildi , degisik isimlerde vai kastetmistik,ama konu sapti
Konu isimlere niye gelmiş? Ki evet genel olarak bir dünya bizce komik isim mevcut, bunu ırklara gönderme, dalga geçme gibi algılamamalı, konu içeriği üzerinden devam edilse iyi olur ama.Bide genelde neden kürt kökenli olanlar alınıyor onuda anlamıyorum kötü bişey mi dendi, bi dünya komik garip isim var sanki biz koyduk
Konu isimlere niye gelmiş? Ki evet genel olarak bir dünya bizce komik isim mevcut, bunu ırklara gönderme, dalga geçme gibi algılamamalı, konu içeriği üzerinden devam edilse iyi olur ama.
Ana dilde eğitim insani bir haktır engelme varsa bu haksızlık olur.
Dışarıdaki türk çocuklarına anadilde eğitim için öğretmen atınıyorsa neden kendi ülkesinde yaşayan vatandaşlarına bu hakkı vermesin?
Beğen butonum çalışmadı müdürüm.harikasınAna dilde eğitim için çocukların eğitim hayatıyla oynuyorlar yani.
Valla anadilse Lazların ana dili yok mu? Çerkeslerin, Göçmenlerin ana dili yok mu? Okulları, hastaneleri yakıp yıkacaklarına, çok istiyorlarsa ana dilde eğitim, taş olsunlarda baş yarsınlar, okul yaptırsınlar, hastane yaptırsınlar devletten de bu hizmet binalarına öğretmen, doktor istesinler.
Hem varolanı yak yık hemde anadilde eğitim diye diret, Laz'ın canı yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?