• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

He sizden korktuğum ve çekindiğim için akpliyim diyemiyorum şaka mı bu :KK70: ay elim ayağım titriyo korkudan :KK53:

Iyi güldüm ha :KK70:

He sizden korktuğum ve çekindiğim için akpliyim diyemiyorum şaka mı bu :KK70: ay elim ayağım titriyo korkudan :KK53:

Iyi güldüm ha :KK70:
Benim size diyeceğim tek kelime cahil olur kendinde demişsin zaten yaşça küçük olduğunu neyse seviyesizin seyivesine inmeyeceğim
Artı bide sorulan sorulara adam gibi cevap verseydin ama işte küçüksün

Mesela daha az şikayet ettiğimiz insanlara oy vermeyi bu eylemler arasında sayabiliriz.

Hırsızlar arasında herhangi bir fark gütmedim. Zaten herhangi bir parti betimlemesi de yapmadım. Ancak çok kötü olan kötüden daha kötüdür, bu basit mantığı betimledim.

Ben daha az kötü olanı istemiyorum. Bu ülkede iyi insan yok mu? Onu istiyorum.

Burada AKP secmeni disinda hicbir fanatik yok, AKP karsiti olup da hic bir partiye koru korune inanan ve destekleyen birileri yok, varsa da sayica cok az. Ama iyi ki de onlar Mune gibi gecersiz oy atmayi dusunmuyor, zira her fanatik olmayan gecersiz oy atacak olsaydi AKP 400 u aramak yerine 500 milletvekili ile rahatca baskanlik koltuguna oturur, istedigi gibi de asik atardi devletin tepesinde.

Oyle zamanlar vardir ki sorumluluk duyan her insan elini tasin altina koymak zorundadir, gunahiyla vebaliyle. Bugun de iste o gunlerden biri. Memleketin vatanseverlere ihtiyaci var bugun. bolunuyoruz, parcalaniyoruz, ulke topraklarimiz birilerinin menfaatleri ugruna peskes cekiliyor, bugun bir oy vermek kadar dahi varlik gosteremeyeceksek ne zaman gosterecegiz? Lafla peynir gemisi yurumuyor..
oy kullanmaktan yanayım elitm bile oy kullanmayacakmış 8 yaşındaki kızı oy kullanmamak doğru değil demiş kendisine..

AKP beni sorunlu vatandaş olarak nitelemiştir. Ben Kürdüm. Kürt sorunu var demek beni sorunlu vatandaş olarak görmektir. Ben sorunlu vatandaş değilim kürt sorunu var demek bana hakarettir. Peki bugün kürt sorunu yoktur deyip neden kıbleye dönüyor. İmralı daki yaratık da ''Anam da Türk dedi'' kıbleye döndü. Ama şımartılınca kıbleden saptı.

Selahatin Demirtaş Tayyip Erdoğan'a o kadar hakaret ediyor ama sesi çıkmıyor nedense. Gariban köylüye ''Hadi lan artistlik yapma, anananı da alda git'' demişti.

Peki hırsızlar arasındaki faklar neler?
Bana sorarsan tek fark biri viski içerek, öbürü besmele çekerek çalıyor. Bir öbürü de viski içmeden besmele çekmeden çalıyor.

Şikayet etmek çözüm değil. Şikayet ettiğimiz konuya bir çözüm getirmek önemlidir.
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen öyle Kako ve Ben.

Halkı ve akpartiyi suçlamaktan vazgeçtiği zaman muhalefet yükselecektir.
Size defalarca cevap verildi ama görmezden geldiniz neden ? Allah askına kafanı kaldırda bak.. hergun bıolay cıkıyor onları konusmaktan acıklarını göstermekten muhalefet yapılacak durumdamı sence ?

Akparti yükseldiyse suçlusu makarnacı diye kucumsediginiz halk değil muhalefettir.
Muhalefet düzgün oldu da biz mi oy vermedik?
verdıgı koli ve türban yasası dısında götürdüklerini düşünmeyip oy vermeye devam edin lütfen..

atak lazım hayatım atakk onu suçla bunu suçla cesur olmak lazımm sadece muhalefette kaldılar yahuu ona kulp bulmalar bunu eleştirmeler ilk kez kılıçdaroğlunun mega kent projesini haz alarak dinledim . ayol muhalefet gümbür gümbür olmalıı ve mhp o bahçeli ile fosilleşti halbuki mhp nin özü ne güzeldir iyi bilirimm.. ya chp nin içindekiler sapına kadar türklük ve insanlık vardır önce insan düsturunu benimsemiştir .. ama öyle bir hale getirdilerki chp yi dinsiz ezana karışan,örtüye karışan kurana karışan bir muhalefet oldu çıktı yoksa gerçek chp yi derince şöyle bir araştır
Gözünüzü seveyim bodozlama dalmayın konuşmayın ya.. bizim makarnacılar nidaalarimiza binayen sizin CHP diyaneti kapatacak nidanız.. ee ne farkı kaldı.. bız görmediğimiz duymadıgımız bıseyı söylemıyoruz en azından.. ama alının dedıgını veliye maletmek nedır ya Allah askına..

milliyetçi değil ümmetçi bir anlayışa sahip üstelik.
özet geçmişsin tebrıkler.. :KK52:

He ben çocuğum, oy kullanabiliyorum ama onu napcaksınız.

Geçen yıl cumhurbaşkanligi seçiminde genç ulkuculer ekmeleddine oy verirken, yaşını almış Ülkücüler rte oy vereceklerini açiklamislardi. (Inanmayan izlesin)Hadi onlara da aaa sen ne bicim turancisin deyinsenize.
Mhp seçmeni chp çatı adayina oy verirken ülkücü, ama ben rte oy verirken sahte ülkücüyüm. Pehhh :confused:
Hadi secimden sonra gorusmek üzere:-)

Ha ekmeledine verenler, seçimlerde kendi adayları dururken Mansur yavaşa oy verenler gerçek. Ben rte oy verince sahte ülkücü. Üff hakkaten sıktı bu tartisma. Istedigime oy veririm, istediğimi de sevmem (bahceli gibi). Ben sizin kime oy verdiginizle ilgileniyor muyum? Hayir. Saygi duyun.

Siz Ekmeleddini araştırdınız mı , okudunuz mu hiç.. Adı üstünde çatı adaydı.. MHP nin adamla bir derdi yoktu ki , tek sıkıntısı CHP ile ilkkez ortak bır paydada buluşmaları bazılarının zoruna gitmişti haklı olarak.. İdeolojilerine tersti çünkü.. ama ülkem öyle büyük bir tehlikeyle karşı karşıyaydıki bundan başka çözüm yoktu. Ki chp dede buna karsı cıkanlar oldu fazlasıyla.. bende istemeyerekte olsa yınede oyumu verdım.. !!! Tıpkı MANSUR YAVAŞA OYUMU KULLANDIGIM GİBİ..
Demişsiniz ki Emine Tarhan gelseydi.. Emin olun Ekmeleddin kadar oy alamazdı.. Bunu sadece senin oyunu alabılmek ıcın yapamazdı chp..

kendi adıma üstlerine gitmiyorum,umursamıyorum açıkçası kimin hangi partiden olduğuyla.hatta alıntılarına bile cevap yazmıyorum.kendi yorumumu yapıyorum,capslerimi paylaşıyorum.fikrime uygun yorumları da beğeniyorum:KK51:
"sen neden sadece caps paylasıyorsun.. kendı fıkrın yokmu.. :KK53:" (ALINTIDIR)
bu yoruma cok gulmustum.. sankı işkembeden sallanıyor o capsler.. aklıma geldi birden yazan o zat..

Ben kkyı anonim olarak takip ederim ama hdp savunucularını görünce bir çok sorularım oldu hele ki akpye karşı savunduklarını söylemeleri şaşırttı açıkçası benim gördüğüm akpyle ortak özelliklerini yazmak istedim...

Öncelikle hdp bdp her ne ise, daha önce onlarca kez apocu olduklarını ifade ettiler. Hdp pkknın partisidir.
Buyur buradan yak hdp vekili nursel aydoğan! “Çözüm için biz kadınlar; Kürt kadınları, bizi yaratan, bizi bugünlere getiren, bizi özgürleştiren ‘sayın Öcalan'nın' özgürlüğünü talep ediyoruz. ‘Sayın Öcalan' özgür olmadan, Kürt kadının özgür olamayacağını burada hep birlikte ifade ediyoruz. Bu nedenle çözümün yolu İmralı'dan geçer.”
Akp ile hdp liderini yüceltmekle adeta yarışıyor yukarıdaki sözlerin“Başbakan'a dokunmak bile bence ibadettir” diyen akp vekilinin sözlerinden ne farkı var?
Aynı vekil yolsuzlukları savunurken;
https://www.tbmm.gov.tr/tutanak/donem24/yil4/ham/b03501h.htm

Ayrıca hdp mi barış getirecek? akpyi defedecek? Hdp Gezi protestosuna katılanları darbeci diye suçlamadı mı?

HDP=AKPdir meclise girerse akpnin içindeki başkanlığı istemeyen vekillerin yerini doldurarak başkanlığı getirecektir. Leyla zana gibi şahısların sözlerine bakın akp kadar başkanlık istediklerini görürsünüz.

hdp akpyle sadece bu konularla beraber değil Atatürk düşmanlığında da yarıştalar. Atatürk’ü soykırımcı gösterip 19mayısı rum soykırımı anması yaptılar: http://odatv.com/n.php?n=bu-da-hdpnin-19-mayisi-2005151200
bir de şeyh sait birlikteliği var tabi…
BDP Hakkari Milletvekili Adil Zozan, "Ant olsun ki onun (Şeyh Sait) heykelini Diyarbakır'da bir meydana dikeceğiz, bu bizim boynumuzun borcudur" dedi. http://www.cnnturk.com/2013/turkiye...aitin-heykelini-dikecegiz/731679.0/index.html
http://www.milliyet.com.tr/ak-partili-firat-tan-seyh-said-cikisi-erzurum-yerelhaber-800862/

konunun başlarında bu konuda mı emin değilim, Türtçe konuşmayan Kürt genci astılar diye biri bir şey paylaşmış bunun yazdığı kitap nerde arkadaşım? Ben de senin ağzından Kürtleri kötülediğini yazıp altına adını yazsam doğru olur mu? Şeyh sait isyanı kürt İslam devleti kurmak için yapmıştır cezasını da o zamanki şartlara göre almıştır. Şimdiki pkk gibi amaç Kürtleri savunmak değil şeriatı getirmek istiyordu hırsızın cezası elini kesmek gibi yasalar istiyordu…

hdp adayı kadri yıldırım: "Kuran’da cinlerden bahsediliyor. Ey Arapları, Süryanileri ve Kürtleri içinde barındıran Mardin ve Mardin halkı; eğer 1500 yıl önce sizin cinlerinizin kabul ettiği bir barışı, siz kabul etmezseniz, birbirinizin hakkını, hukukunu kabul etmezseniz, bu cinler sizi çarpacaktır haberiniz olsun" http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28347648.asp

AKP ve HDP’nin çözüm sürecinde anlaştıkları 10 madde, http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-...cozum-surecinde-anlastiklari-10-madde-757613/

Ve son olarak ben oy vereceğim partinin adaylarına bakarım bu kadar hdp savunucusu görünce adaylarına bakayım dedim ve bununla karşılaştım:

Peki bu hdp adayının andığı 9 mayısta ne olmuş:

Behmenin Mezrası Katliamı(8’i çocuk toplam 11 kişi)
9 Mayıs 1988 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesi Taşköyü’nün Behmenin mezrasını basan PKK’lı teröristler; bir aileden 8’i çocuk, 2’si kadın 11 kişiyi öldürdüler, 2 çocuk ise ağır yaralandı.
http://www.pkkeylemleri.com/behmenin-mezrasi-katliami8i-cocuk-toplam-11-kisi/

oy verirken bunlar aklınızın bir kenarında olur umarım...benden bu kadar

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 79
Ben daha az kötü olanı istemiyorum. Bu ülkede iyi insan yok mu? Onu istiyorum.

Gercekten sorunuz buysa bence bu ulkede iyi olan cok az insan var.

Ama oy kullanmakla ilgili ise sorunuz, ben zaten iyi bir insan olduguna inandigim birine oy verecegim. Aksi yonde veya hirsiz oldugu yonunde bir iddia yok. En buyuk elestiri hakkinda, beceriksiz oldugu. Bunu da cok mesnetsiz buluyorum.

Sırf görüşüm farklı diye bana cahil diyerek kendi yüksek seviyenizi belli ettiniz.
Ben benzeri tartismayı okul hocamla da yaptım, adam beni pür dikkat dinleyip fikirlerime saygi duyarken, kendisi prof dr oldugu halde bana cahil dememişken siz kim oluyorsunuz da bana cahil diyebiliyosunuz?
Işte siz busunuz. Karşıt görüşü kendinize çekeceğiniz yerde cahil koyun makarnacı diyerek iktidar olursunuz bekleyin siz.
Kaç yaşında insanlarsiniz kendinize ve partinize (a ve b partisi önemi yok) özeleştiri yapamayacak, karşıdakine cahil diyecek kadar saygısızsınız.
Son olarak oyum akp ye, ben burda seviyeli tartisma var sanip yorum yapmistim hakaretler havada ucuşuyor. Düzgünce münakaşa olursa burdayım. Size iyi günleeer

Satırlarca yazmışım ve bana cevap yazılan yerler:

-makarna kömür
-rte suçlu

Yahu muhalefetten konuşalım ne dersiniz? Ben defalarca yazdim şimdide yaziyorum ben Mhpliyim. Lakin bu muhalefet oldukça rte inmesi zooor
Bak bu forumda makarna komur mevzusunu bir sen bir de Mune acti. Biz simdiye kadar karsilastigimiz AKPlilere satastik, ama onlar genellikle senin de bir mesajinda yazdigin gibi "basortusu yuzunden AKPye oy veriyoruz" diyorlardi, biz de hep basortusunden dem vurduk, ama komur makarna mevzuu tabi ulke bazinda konusuluyor, "kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla" durumu oldu, ses etmedik.. Dis ulkelerde , gelismis ulkelerde ulkenin resmi yardimlari bile konusuluyor, calisip vergi odeyen insanlar yardim ile gecinen insanlara dis biliyor, AKPnin resmi olmayan yardimlari mi goze batmayacak? Hele ki bir de bu yardimlar devletin parasiyla fakat partinin amblemi ile yapiliyorsa ve bu partiye oy olarak donuyorsa.. :KK57:
'RTE de yanlislar yapti, tapelerin, ayakkabi kutularinin farkindayim, biraz da muhalefetten bahsedelim' diyorsun, iyi de muhalefetin hangi yaptigindan bahsedelim?
12 yildir iktidarda degiller bu bir..
Ikincisi, Bahceli diyerek olayi lider bazina indirdigin uzre bu liderlerden hic biri tek basina basbakan olmus da degil simdiye dek, ne icraat yapmis olabilirler?
Ucuncusu, siyaset sadece meydanlarda yapilmaz, secim olmayan zamanda meclistir politika yapma yeri (Tayyipin yillardir yaptiginin aksine, memleket meseleleri mecliste cozulur, meydanlarda degil) muhalefetin mecliste verdigi hangi onerge kabul edilip tartisildi, adam yerine kondu? Soma felaketinden once Soma'da yaklasan felaketi ongoren ve olasi bir felaketi engellmek icin Soma madenlerini iyilestirme adina verilen onerge dahi reddedildi, AKPnin her zamanki inadi 300 kisinin hayatina maloldu orada.. Hangi AKPli tinladi?
Dorduncusu, muhalefetin yaptiklarindan hangisini tapelerin, sifirlanan paralarin, rant icin satilan yokedilen ormanlarin, ayakkabi kutucuklarinin, surulen savci ve hakimlerin, islemeyen hukukun, bilalin gemiciklerinin, egitimdeki batagin, atanamamis ogretmenlerin, fahise ilan edilen calisan kadinin, satilmis vatan topraklarinin, vesaire vesaire... Karsisina cikartip: Aha da bak, muhalefet daha da kotusunu yapmis diyebiliriz? var mi orneklerin, muhalefeti daha kotu yapan? Selo diyanet kapatilsin deyince muhalefet kotu, AKP deyince iktidar cici.. Bunlarin hangisi AKP secmeninin umurunda? Yapilan rezillikler AKPnin secmenini etkilememis de muhalefetin onlari yetmeyen milletvekili sayilari ile engelleyememeleri mi etkilemis? guldurmeyin beni..
Sen MHPli falan degilsin. Ne faydan olmus ki MHPye? Bahceli oradan sittin sene gitmez, sen de sittin sene Tayyip'in ve de Davutoglunun pesinde onlarin destekcisi bir AKPli olarak kalirsin.:KK66:

Son düzenleme:
Bak bu forumda makarna komur mevzusunu bir sen bir de Mune acti. Biz simdiye kadar karsilastigimiz AKPlilere satastik, ama onlar genellikle senin de bir mesajinda yazdigin gibi "basortusu yuzunden AKPye oy veriyoruz" diyorlardi, biz de hep basortusunden dem vurduk, ama komur makarna mevzuu tabi ulke bazinda konusuluyor, "kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla" durumu oldu, ses etmedik.. Dis ulkelerde , gelismis ulkelerde ulkenin resmi yardimlari bile konusuluyor, calisip vergi odeyen insanlar yardim ile gecinen insanlara dis biliyor, AKPnin resmi olmayan yardimlari mi goze batmayacak? Hele ki bir de bu yardimlar devletin parasiyla fakat partinin amblemi ile yapiliyorsa ve bu partiye oy olarak donuyorsa.. :KK57:
'RTE de yanlislar yapti, tapelerin, ayakkabi kutularinin farkindayim, biraz da muhalefetten bahsedelim' diyorsun, iyi de muhalefetin hangi yaptigindan bahsedelim?
12 yildir iktidarda degiller bu bir..
Ikincisi, Bahceli diyerek olayi lider bazina indirdigin uzre bu liderlerden hic biri tek basina basbakan olmus da degil simdiye dek, ne icraat yapmis olabilirler?
Ucuncusu, siyaset sadece meydanlarda yapilmaz, secim olmayan zamanda meclistir politika yapma yeri (Tayyipin yillardir yaptiginin aksine, memleket meseleleri mecliste cozulur, meydanlarda degil) muhalefetin mecliste verdigi hangi onerge kabul edilip tartisildi, adam yerine kondu? Soma felaketinden once Soma'da yaklasan felaketi ongoren ve olasi bir felaketi engellmek icin Soma madenlerini iyilestirme adina verilen onerge dahi reddedildi, AKPnin her zamanki inadi 300 kisinin hayatina maloldu orada.. Hangi AKPli tinladi?
Dorduncusu, muhalefetin yaptiklarindan hangisini tapelerin, sifirlanan paralarin, rant icin satilan yokedilen ormanlarin, ayakkabi kutucuklarinin, surulen savci ve hakimlerin, islemeyen hukukun, bilalin gemiciklerinin, egitimdeki batagin, atanamamis ogretmenlerin, fahise ilan edilen calisan kadinin, satilmis vatan topraklarinin, vesaire vesaire... Karsisina cikartip: Aha da bak, muhalefet daha da kotusunu yapmis diyebiliriz? var mi orneklerin, muhalefeti daha kotu yapan? Selo diyanet kapatilsin deyince muhalefet kotu, AKP deyince iktidar cici.. Bunlarin hangisi AKP secmeninin umurunda? Yapilan rezillikler AKPnin secmenini etkilememis de muhalefetin onlari yetmeyen milletvekili sayilari ile engelleyememeleri mi etkilemis? guldurmeyin beni..
Sen MHPli falan degilsin. Ne faydan olmus ki MHPye? Bahceli oradan sittin sene gitmez, sen de sittin sene Tayyip'in ve de Davutoglunun pesinde onlarin destekcisi bir AKPli olarak kalirsin.:KK66:
senin imzan ne kadar güzelmiş :KK8::KK8:
"Kopekler yedigi yemege bakar. Sahibinin calarak getirmesi kopegin umurunda degildir ve sahibini korumaya devam eder. (Cin Atasozu)" cin atasözü :KK73:

Mune'nin 40cı sayfada yazdığına katılıyorum.
----------------------------------------------------

Yaşım hepinizden küçük, ama oturup sabahtan akşama kadar haber izlerim. Siyaseti takip ederim.

AKP'nin bu kadar oy almasının sebebi tamamen muhalefetin yanlış tutumudur.
Halka "makarnacı, kömürcü" muhalefet ile, "koyun, g*t kılı, cahil" diyen muhalefetin seçmeniyle, halk tabiki gidip inadına AKP oy verir.
Sizin tabirinizle makarnacı kömürcü olmak ne demek bilir misiniz? Ben çok yoksul büyüdüm, hâlâ yoksulum gerçi ama eskisi daha kötüydü. Bize yardım gelirdi, kolilerle makarna, yağ, un, reçel gibi. Nasıl sevinirdik. Kömür gelirdi Allah razı olsun derdik. Hani muhalefetin aşagıladığı makarna kömürden bahsediyorum.
Kardeşime engelli maaşı bağlandı, ben okula başörtümle girebiliyorum, üniversite harcı kaldirıldı, imamhatip önündeki katsayı farkı kaldırıldı. Bunlar benim Akp oy vermem için yeterli bir sebep.

Ha diyeceksiniz ki, bu bir lutuf değil hukumet yapmak zorunda.Yapmak zorundaydı da neden bu zamana kadar gelen hiçbir hukumet yapmadı?

Ben Tayyip mükemmel, 4x4lük lider demiyorum. Suriye politikası yanlış bana göre mesela. Çoğu şeyi yanlış. Ama adam işi biliyor. Nerde ne diyeceğini biliyor.Bahçeli ve Kılıçdaroğlu koltuk sevdasından vazgeçmedikçe Akparti iktidar kalacak. Çünkü ben bu ikili kadar kötü bir siyasetçi tanımıyorum. Mesela geçen yıl Ekmeleddin yerine (o kimse artık halk tanımıyor bile) Chp Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsaydı Rte cumhurbaşkanı olamazdı.
Ki Rte seçildiğinde bile Chp yine halkı suçladı. Yine halka koyun yakıştırması yapıldı. E tabi millet tayyibe oy verir. Ki çoğu insan benim gibi kötünün iyisi diyerek oy veriyor.

Ki Diyaneti kaldıracağım diyen muhalefet var, tabiki Tayyip eline Kuranı alıp meydanlara çıkar. Kılıçdaroğlu hep prim veriyor. Halk diyaneti kaldırırım diyen adama oy verir mi?

Demek istediğim şu ismi Cumhuriyet HALK Partisi ama halkın gönlünü kazanamadı.

Hdp ye gelince yüce Rabbim şehitlerimizin kanıyla kazandığımız bu toprakları teröristlerin eline bırakmaz.

Edit: Turancıyım, tüm Türklerin birleşmesini isteyen ülkücüyüm. Ama Bahçeli gitmedikçe Mhp ye benden oy yok.
bir noktayı duzeltmek isterım bız kımseye g.t kılı demedık akp secmenı onu kendıne yakıstırdı yanı kendı kendınızı ele verdınız:KK53: hem kendın yazmıssın bir suru yardım yaptılar komure makarnaya oy verıyorum dıye bız dıyınce neden bu kadar zorunuza gıdıyo anlam veremıyorum:KK51:

"sen neden sadece caps paylasıyorsun.. kendı fıkrın yokmu.. :KK53:" (ALINTIDIR)
bu yoruma cok gulmustum.. sankı işkembeden sallanıyor o capsler.. aklıma geldi birden yazan o zat..
biliyorum ki yazılanlar okunmuyor.(özellikle tecrübe ettim.kendi şahsıma yazmamam gereken bir şey yazdım.okusalar üzerime saldırırlardı,ama okumadıkları için üzerine alınan da olmadı:KK48:)ben de görsel çalışıyorum artık.benim fikirlerime uygun capsleri paylaşıyorum.en azından akıllarında kalır.:21:

biliyorum ki yazılanlar okunmuyor.(özellikle tecrübe ettim.kendi şahsıma yazmamam gereken bir şey yazdım.okusalar üzerime saldırırlardı,ama okumadıkları için üzerine alınan da olmadı:KK48:)ben de görsel çalışıyorum artık.benim fikirlerime uygun capsleri paylaşıyorum.en azından akıllarında kalır.:21:
İyi yapıyorsun arkadasım , eline saglık..
bazen 1 foto , 10larca satırdan daha dıkkat cekıcı olabılıyor..

Bütün Türklerin bir ve güçlü olduğu ve İslamın dünyaya hakim olduğu bir gelecek hayal ediyorum. Ama aynı ülkede yaşadığım asırlarca aynı havayı soluduğum, aynı dine mensub olduğum ırktan nefret ediyorum. Onların soyu kurusun istiyorum.
Naparsın hayaller, hayatlar!

Biri ben turancıyım dediğinde kafasında oluşan balonda bunları görüyorum ben.
Turancılık, suni bir akım. Hocam Nevzat Yalçıntaş'ın eseridir. Ülkücü islamcılar bilir mi bilmem, eskinin ülkücüleri ateisttiler, sembolü kurt resmiydi, sonradan (neo Osmanlıcılık için mi?)üç hilal olmuştur. El işareti yeni moda, neo islamcıların kandilleri kutlu doğum haftaları gibi uydurmadır. Her yeni dikta putlarıyla Arz-ı endam ediyor. George Orwel 1984 desem okuyacak toplam 4 kişi var, zaten akılca da öneriye Muhtaç değiller. Bu arada @cryptic okumamışsınız fakat muhakeme kabiliyetiniz müthiş. Ne ise dağıtmayayım bu ülkeyi her zaman sol paketledi sağ sattı. Bize ise seyredip şehit vermek düştü. Canımız Sağolsun bunlar da Defolup gidecek, kutsal köy baki kalacak.

Turancılık, suni bir akım. Hocam Nevzat Yalçıntaş'ın eseridir. Ülkücü islamcılar bilir mi bilmem, eskinin ülkücüleri ateisttiler, sembolü kurt resmiydi, sonradan (neo Osmanlıcılık için mi?)üç hilal olmuştur. El işareti yeni moda, neo islamcıların kandilleri kutlu doğum haftaları gibi uydurmadır. Her yeni dikta putlarıyla Arz-ı endam ediyor. George Orwel 1984 desem okuyacak toplam 4 kişi var, zaten akılca da öneriye Muhtaç değiller. Bu arada @cryptic okumamışsınız fakat muhakeme kabiliyetiniz müthiş. Ne ise dağıtmayayım bu ülkeyi her zaman sol paketledi sağ sattı. Bize ise seyredip şehit vermek düştü. Canımız Sağolsun bunlar da Defolup gidecek, kutsal köy baki kalacak.
takdir edilmek güzel çok teşekkür ederim aslında başarılı bir öğrenciydim ailem dar görüşlüydü:)her neyse teşekkür ederim

Önceki yazının başı bugünkü Turancılık olacaktı,eksik olmuş. Doğrusu, tamamı aşağıda. http://www.radikal.com.tr/yazarlar/...i_kadar_turk_hira_dagi_kadar_musluman-1121692

Önceki yazının başı bugünkü Turancılık olacaktı,eksik olmuş. Doğrusu, tamamı aşağıda. http://www.radikal.com.tr/yazarlar/...i_kadar_turk_hira_dagi_kadar_musluman-1121692
Turancilik, sagcilik, solculuk filan kalmadi artik rusa, simdi herkes ekmeginin pesinde.. Kacak-saraylardan, gemiciklerden, makam arabalarindan, ucaklarindan, Turgeve bagislanan milyar dolarlardan, yandaslara peskes cekilen ihalelerden, ormanlardan, memurluklardan biz de payimiza duseni istiyoruz, hep bana rabbena olmaz. cok sey mi istiyoruz?

1984'ü okudum. Gerçekten çok değerli bir eser. Savaşın neden sürekli olduğunu/olması gerektiğini nedeniyle nasılıyla açıklıyor. Okurken bugünden kareler geldi gözüme.

Önceki mesajlarınızı da göz önünde bulundurduğumda verilen şehitlerden kastınız umarım pkklı ölüleri değildir. Faşist kafalar eskir mi, kafatası milliyetçiliği yapanlar kürt olsun, türk olsun defolup gider mi bilmiyorum. Amin diyelim.

Back
X