• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

Ha ekmeledine verenler, seçimlerde kendi adayları dururken Mansur yavaşa oy verenler gerçek. Ben rte oy verince sahte ülkücü. Üff hakkaten sıktı bu tartisma. Istedigime oy veririm, istediğimi de sevmem (bahceli gibi). Ben sizin kime oy verdiginizle ilgileniyor muyum? Hayir. Saygi duyun.

He ben çocuğum, oy kullanabiliyorum ama onu napcaksınız.

Geçen yıl cumhurbaşkanligi seçiminde genç ulkuculer ekmeleddine oy verirken, yaşını almış Ülkücüler rte oy vereceklerini açiklamislardi. (Inanmayan izlesin)Hadi onlara da aaa sen ne bicim turancisin deyinsenize.
Mhp seçmeni chp çatı adayina oy verirken ülkücü, ama ben rte oy verirken sahte ülkücüyüm. Pehhh :confused:
Hadi secimden sonra gorusmek üzere:-)

Turancılığı bi açıklar mısın? Çok merak ediyorum turancı olmaktan anladığın nedir?

İkidir de seçimden sonra görüşürüz diyorsun. Burda birkaç akpliden daha duydum bunu. 'Hadi ben kaçıyorum seçimden sonra görüşürüüüüz :KK76::KK55:'

Neyi görüşücez? Seçimleri ne sanıyorsunuz? Bir hesaplaşma, güç gösterisi mi? Benim takımım seninkini yendi mi? Akp %50yle iktidara geldiğinde o grubun içinde bulunduğunuz için iyi mi hissediyorsunuz kendiniz? Sürü psikolojisi gibi bişey mi yoksa?

bir kaç kişi var burada,akepe propagandası yapıp yapıp ama ben akepeli değilim diyorlar,ben bunu anlamıyorum ve sebebini merak ediyorum

valla ben akp li değilim abla :) Allah korusun.

şimdi dürüst olmak gerekirse belki yoğun baskı altında kalmaktan korkuyorlardır.çünkü ne zaman akp yi savunan biri gelse bende dahil Allah Allah nidalarıyla üstüne gidebiliyoruz.gerçi gelenler sumosh gibi kibar olamıyor ve kışkırtıyor çoğu zaman ama olsun belki sebep budur.

Ha ekmeledine verenler, seçimlerde kendi adayları dururken Mansur yavaşa oy verenler gerçek. Ben rte oy verince sahte ülkücü. Üff hakkaten sıktı bu tartisma. Istedigime oy veririm, istediğimi de sevmem (bahceli gibi). Ben sizin kime oy verdiginizle ilgileniyor muyum? Hayir. Saygi duyun.
sorunları yazmıştım cevap vermediniz

şimdi dürüst olmak gerekirse belki yoğun baskı altında kalmaktan korkuyorlardır.çünkü ne zaman akp yi savunan biri gelse bende dahil Allah Allah nidalarıyla üstüne gidebiliyoruz.gerçi gelenler sumosh gibi kibar olamıyor ve kışkırtıyor çoğu zaman ama olsun belki sebep budur.
kendi adıma üstlerine gitmiyorum,umursamıyorum açıkçası kimin hangi partiden olduğuyla.hatta alıntılarına bile cevap yazmıyorum.kendi yorumumu yapıyorum,capslerimi paylaşıyorum.fikrime uygun yorumları da beğeniyorum:KK51:

Bütün Türklerin bir ve güçlü olduğu ve İslamın dünyaya hakim olduğu bir gelecek hayal ediyorum. Ama aynı ülkede yaşadığım asırlarca aynı havayı soluduğum, aynı dine mensub olduğum ırktan nefret ediyorum. Onların soyu kurusun istiyorum.
Naparsın hayaller, hayatlar!

Biri ben turancıyım dediğinde kafasında oluşan balonda bunları görüyorum ben.

devletime kırgınım,doğduğumdan beri,şiddet gören kadınlara el uzatmadı,madeciler ekmeğini farelerle paylaştı,tecavüzcüler gereken cezayı almadı,beni berbat eğtim sistemi içinde okumaya dirsek çürütmeye mahkum etti şu an evladımıda,ama yinede pkk partisine oyumu vermeyeceğim bunu şehit kardeşlerime borçlu olduğum için onlar ölmek zorunda kaldılar..allah güzel günler gösterir inşallah devletimize milletimize..:KK61:

devletime kırgınım,doğduğumdan beri,şiddet gören kadınlara el uzatmadı,madeciler ekmeğini farelerle paylaştı,tecavüzcüler gereken cezayı almadı,beni berbat eğtim sistemi içinde okumaya dirsek çürütmeye mahkum etti şu an evladımıda,ama yinede pkk partisine oyumu vermeyeceğim bunu şehit kardeşlerime borçlu olduğum için onlar ölmek zorunda kaldılar..allah güzel günler gösterir inşallah devletimize milletimize..:KK61:

kuzum benim bu msjımla hdp nin ne ilgisi var.ben akp seçmeninden bahsediyorum burada.konum hdp değil ki.işte bazen seni anlayamadığım nokta bunlar.

benim zaten o partiye öldürseler oyum çıkmaz.

kuzum benim bu msjımla hdp nin ne ilgisi var.ben akp seçmeninden bahsediyorum burada.konum hdp değil ki.işte bazen seni anlayamadığım nokta bunlar.

benim zaten o partiye öldürseler oyum çıkmaz.
canım konu başlığına hitaben yazmak istedim ,belki oy vereckler düşünürler tek haksızlığa uğrayanın kendileri olmadığının

Mune'nin 40cı sayfada yazdığına katılıyorum.
----------------------------------------------------

Yaşım hepinizden küçük, ama oturup sabahtan akşama kadar haber izlerim. Siyaseti takip ederim.

AKP'nin bu kadar oy almasının sebebi tamamen muhalefetin yanlış tutumudur.
Halka "makarnacı, kömürcü" muhalefet ile, "koyun, g*t kılı, cahil" diyen muhalefetin seçmeniyle, halk tabiki gidip inadına AKP oy verir.
Sizin tabirinizle makarnacı kömürcü olmak ne demek bilir misiniz? Ben çok yoksul büyüdüm, hâlâ yoksulum gerçi ama eskisi daha kötüydü. Bize yardım gelirdi, kolilerle makarna, yağ, un, reçel gibi. Nasıl sevinirdik. Kömür gelirdi Allah razı olsun derdik. Hani muhalefetin aşagıladığı makarna kömürden bahsediyorum.
Kardeşime engelli maaşı bağlandı, ben okula başörtümle girebiliyorum, üniversite harcı kaldirıldı, imamhatip önündeki katsayı farkı kaldırıldı. Bunlar benim Akp oy vermem için yeterli bir sebep.

Ha diyeceksiniz ki, bu bir lutuf değil hukumet yapmak zorunda.Yapmak zorundaydı da neden bu zamana kadar gelen hiçbir hukumet yapmadı?

Ben Tayyip mükemmel, 4x4lük lider demiyorum. Suriye politikası yanlış bana göre mesela. Çoğu şeyi yanlış. Ama adam işi biliyor. Nerde ne diyeceğini biliyor.Bahçeli ve Kılıçdaroğlu koltuk sevdasından vazgeçmedikçe Akparti iktidar kalacak. Çünkü ben bu ikili kadar kötü bir siyasetçi tanımıyorum. Mesela geçen yıl Ekmeleddin yerine (o kimse artık halk tanımıyor bile) Chp Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsaydı Rte cumhurbaşkanı olamazdı.
Ki Rte seçildiğinde bile Chp yine halkı suçladı. Yine halka koyun yakıştırması yapıldı. E tabi millet tayyibe oy verir. Ki çoğu insan benim gibi kötünün iyisi diyerek oy veriyor.

Ki Diyaneti kaldıracağım diyen muhalefet var, tabiki Tayyip eline Kuranı alıp meydanlara çıkar. Kılıçdaroğlu hep prim veriyor. Halk diyaneti kaldırırım diyen adama oy verir mi?

Demek istediğim şu ismi Cumhuriyet HALK Partisi ama halkın gönlünü kazanamadı.

Hdp ye gelince yüce Rabbim şehitlerimizin kanıyla kazandığımız bu toprakları teröristlerin eline bırakmaz.

Edit: Turancıyım, tüm Türklerin birleşmesini isteyen ülkücüyüm. Ama Bahçeli gitmedikçe Mhp ye benden oy yok.
Bizler de hep yoksulluk çektik öyle herkes bir eli yağda bir eli balda olmuyor sıkıntı çekiliyor ki sonra feraha kavuşuyorsun tabi herkes çektiğini bilir kimse kimsenin omuzundaki yükü bilmez neyse ....
Yahu Allah aşkına Bahçelide ne var adamın nesini gördünüz neyini duydunuz tamam bende diyorum MHP ye taze kan lazım diye ama yinede bahçeliyide seviyoruz beğeniyoruz bende isterim meral Akşener gelsin engein alan oktay vural ama bunlar bizim dememizle değil işte

işte bu yüzden bu düşünce yapısını az çok bildiğimden akpyle mhp nin koalisyon yapması hiç şaşırtmaz beni
Ben sanmıyorum evet chp ile yapıldı ama akp ile olmaz olmaması gerek yani olmaması lazım değilse benim için MHP biter

hiç sanmıyorum düşüneceklerini.
bildiğim kadarıyla rahmetli ecevit siyasal bilgiler akedemisini bitirmişti,yıllarını politikaya vermiş,o bile apoyu bize postaladıklarında neden veridklerini anlamadığını ama hayırlısının bu olduğunu söylemiş..bu durumda bizim ünüversite gençliğinden pek bir şey beklememek gerek..kadesa o kadar iyi biliyorumki..pkk ile yakından uzaktan ilgisi olmayan genç nüfusun oyu gidecek yarısımıdır tahmin edemiyorum..bunlar tepki oyları sisteme..yazarak farkındalık yaratılabilir..buradan gördüğüm kadarıyla chp okadar pasifize edildiki gerk akp seçmeni tarafından insanlar mhp chp zayıf iktidar hdp diyelim diyor..ama daha çok yazarak anlatılabilir..tartışmanın ters teptiğini görüyorum..

bildiğim kadarıyla rahmetli ecevit siyasal bilgiler akedemisini bitirmişti,yıllarını politikaya vermiş,o bile apoyu bize postaladıklarında neden veridklerini anlamadığını ama hayırlısının bu olduğunu söylemiş..bu durumda bizim ünüversite gençliğinden pek bir şey beklememek gerek..kadesa o kadar iyi biliyorumki..pkk ile yakından uzaktan ilgisi olmayan genç nüfusun oyu gidecek yarısımıdır tahmin edemiyorum..bunlar tepki oyları sisteme..yazarak farkındalık yaratılabilir..buradan gördüğüm kadarıyla chp okadar pasifize edildiki gerk akp seçmeni tarafından insanlar mhp chp zayıf iktidar hdp diyelim diyor..ama daha çok yazarak anlatılabilir..tartışmanın ters teptiğini görüyorum..
canım ecevit lise mezunudur. robert kolej. üniversite okumadı

burada bile biliyorum ki o arkadaşlarımın hdp ile ilgileri yok çünkü çok insancıllar yani çocuk katillerinin devamı olan onları savunan bir partiyi desteklemezler ama artık ne için bilmem oyumuz hdp ye yaşasın mantığındalar.

bu beni çok üzüyor.gerçekten.

Back
X