Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi demir takviyesi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

edayolcu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
65
92
288
Adana
merhaba, kızım altı buçuk aylık, sağlık ocağından demir ilacı vermişlerdi ama ben başlamadım vermeye, sanırım ilaçlar konusunda biraz önyargılıyım. acaba hangi gıdalarla demir takviyesi yapmalı, yumurta sarısı veriyorum her gün, yulaf ununa da başlamayı düşünüyorum. kırmızı ete daha başlamadık. sizlerin bebeklerinize verdiğiniz farklı şeyler var mı demir açısından zengin?

bence vermelisin demir ilacını benimde 6.5 aylık kızım var ve veriyorum ilacı yazık demir eksikliği mi olsun bebekte demekki gıdalardan yeteri kadar alınamıyor artık ondan veriyorlar

benim oğlumda 10 aylık 6.ayından beri düzenli olarak veriyorum kan damlasını ama yinede 8 aylıkken bakıldığında kansızlık çıktı doktor pekmez falanda vermemi söyledi bakalım önümüzdeki ay tekrar test yapılacak inşallah düzelmiştir. Oyüzden bence ver kan damlasını bi zararı olacağını sanmıyorum sonucta butun bebeklere veriliyor ama yinede en net bilgiyi doktorun verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…