• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir hapı

gggooozzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
313
209
23
31
Kizlar demir depom bomboş en az 34 olmasi gereken değer 5 . T... ile baalayan bir hap verdi doktor.zaten tam tükenince gitmisim resmen doktora hasimato var depresyon var onlarin ilaclarini kullanamadim demir ilaci yüzünden kimisini kabiz eder beni ishal ediyor.resmen bünye ise yaramayan yada tutamadigi kısmı böyle atiyor ilaç yeni daha ne yapabilirim?dogal destek mi lazim?

Kizlar demir depom bomboş en az 34 olmasi gereken değer 5 . T... ile baalayan bir hap verdi doktor.zaten tam tükenince gitmisim resmen doktora hasimato var depresyon var onlarin ilaclarini kullanamadim demir ilaci yüzünden kimisini kabiz eder beni ishal ediyor.resmen bünye ise yaramayan yada tutamadigi kısmı böyle atiyor ilaç yeni daha ne yapabilirim?dogal destek mi lazim?
Valla ben Instagram da kan şurubu diye bir şey gördüm aldım ama düzenli kullanmadım ise yarayıp yaramadığını net bilmiyorum siz bir araştırın.icindekiler gerçekten kan yapan şeyler gibi gelmişti bana
.https://www.instagram.com/p/CMp2D3dgj9D/?utm_medium=copy_link

Doğal bir pekmez tercihen keçi boynuzu, sabahları bir yemek kaşığı pekmeze bir kaç damla limon sıkıp yiyin. Süt ve süt ürünlerini hemen önce veya sonra tüketmemeye çalışın. En az bir saat olsun arada. Limonu da her seferinde taze keserseniz c vitaminini kaybetmemiş olur.

Back