- Konu Sahibi sevcan_201
-
Canım aslında ikisini de içeri aynı. Sadece kolaylık açısından sen seçeceksin bazı bebek şurup içerken zorlanabilir. Bence damlası daha iyi. Ama sakın endişelenme ikisi de aynı
canım benım kızımdada demır eksıklıgı cıkmıstı dr ferro sanol surup vermıstı kızım 15 gunde duzeldı ama 1 ay devam ettık dr a sormustum tadı cok kotu ferrum verebılırmıyım tadı kotu olabılır ama ferro sanolun mıdeden emılımı daha ıyı demıstı cunku tedavı amaclı kullanıyorduk kızım duzeldı cok sukur sımdı Ferrozınc kullanıyoruz tadı daha guzel kızım ıyı ıcıyor.bence tedavı surecınde ferro sanol kullanabılırsın
CANIM INTERNETTE BI DOKTORA SORDUM ODA FERRO SANOLUN EMILIMI DAHA IYI DEMISTI DEMEK 15 GUNDE DUZELDI PEKI COKMU DUSUKTU BIZIMKINDE 49 ILE 145 ARASI YAZIYORDU VE 35 CIKMIS YANI COK DUSUK DOGAL SEYLERDE VERMEYE CALISIYORUM PEKMEZ YUMURTA MEYVE SUYUYLA BERABER EMILIMI ARTSIN DIYE SIMDI BEN FERRUM SURUP YERINE FERROSANOL SURUPMU KULLANAYIM BIDE BAAN DOKTOR SURUP VERIRKEN AC TOK FARKETMEZ DEMISTI DOKTORUN SANA NE DEDI BU ARADA ARKADASLAR HEPINIZE ILGINIZDEN DOLAYI COK TESEKKUR EDERIM COK DUYARLISINIZ a.s.
slm kizlar bu damlayi pekmezle karistirip versek olurmu druna soran oldumu acaba benimkiler artik agizlarini bile acmiyorlar heryere dökülüyordu bende simdi siringaya cekip veriyorum dökülmüyor cok sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?