demir hakkında yardım arkadaslar lutfen

sevcan_201

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
267
1
96
Samsun
arkadaslar oglum 9 aylık ve demırı eksık ıkı doktora gıttık bırı ferro sanol damla verdı bırıde ferrum surup evrdı.sımdı kafama takılan ıkı soru var
1.sı ferrum mu daha ıyı ferro sanolmu?
2.sı damlamı daha etkılı yoksa surupmu?
lutfen yardım arkadaslar :tomato::tomato:

Canım aslında ikisini de içeri aynı. Sadece kolaylık açısından sen seçeceksin bazı bebek şurup içerken zorlanabilir. Bence damlası daha iyi. Ama sakın endişelenme ikisi de aynı

Canım aslında ikisini de içeri aynı. Sadece kolaylık açısından sen seçeceksin bazı bebek şurup içerken zorlanabilir. Bence damlası daha iyi. Ama sakın endişelenme ikisi de aynı

pekı hangı marka daha ıyı ben ferro sanolu daha ıyı dıye duydum acaba bı bılgın varmı:uhm:

benim kızım ferro sanol damlayı sevmedı grcekten tadı cokda kotu
doktorumuz ferrum damlaya cevırdı ,daha ıyı

ikiside aynı emilimleride aynı şurup şeker içeriyor biraz daha büyük çocuklarda kullanması daha kolay sizinki bebek damlayıda kolaylıkla alır hangisi daha iyi diye düşünmeyin sadece dikkat edeceğiniz şey iyi emilmesi için yemekten 2 saat sonra ve bir sonraki yemekten 1 saat önce verin ve mümkünse süt ve süt ürünlerini bu öğünlerde kullanmayın.

canım benım kızımdada demır eksıklıgı cıkmıstı dr ferro sanol surup vermıstı kızım 15 gunde duzeldı ama 1 ay devam ettık dr a sormustum tadı cok kotu ferrum verebılırmıyım tadı kotu olabılır ama ferro sanolun mıdeden emılımı daha ıyı demıstı cunku tedavı amaclı kullanıyorduk kızım duzeldı cok sukur sımdı Ferrozınc kullanıyoruz tadı daha guzel kızım ıyı ıcıyor.bence tedavı surecınde ferro sanol kullanabılırsın

CANIM INTERNETTE BI DOKTORA SORDUM ODA FERRO SANOLUN EMILIMI DAHA IYI DEMISTI DEMEK 15 GUNDE DUZELDI PEKI COKMU DUSUKTU BIZIMKINDE 49 ILE 145 ARASI YAZIYORDU VE 35 CIKMIS YANI COK DUSUK DOGAL SEYLERDE VERMEYE CALISIYORUM PEKMEZ YUMURTA MEYVE SUYUYLA BERABER EMILIMI ARTSIN DIYE SIMDI BEN FERRUM SURUP YERINE FERROSANOL SURUPMU KULLANAYIM BIDE BAAN DOKTOR SURUP VERIRKEN AC TOK FARKETMEZ DEMISTI DOKTORUN SANA NE DEDI BU ARADA ARKADASLAR HEPINIZE ILGINIZDEN DOLAYI COK TESEKKUR EDERIM COK DUYARLISINIZ a.s.

sevcancım daha geçen hafta doktorumuza gittik,bize ferro sanol damla vermişti,özellikle sordum tadı çok kötü içmeyi sevmiyor kızım dedim,arkadaşlar ferrumu önerdi ondan verelim dedim,kesinlikle hayır dedi doktorumuz,ferrosanolun bağırsaktan emilimi çok daha iyiymiş,deavm edin dedi,ve yemeklerden 1 saat önce ya da 1 saat sonra verebilirmişiz,ve önemle belirtti sadece ve sadece portakal suyuna katılarak vermeliymişiz,başkası olsa dediklerini uygulamam ama doktorumuz her konuda detaycıdır,bizden çok düşünüyo bebişlerimizi,şurupla damla arasında çok fark olacağını sanmıyorum,sonuçta içerikleri aynı canım..hoşçakal..

canım bızımkı 45 cıkmıstı aglarken nefesı kacıyordu o kadar etkılenıyordu yanı 5 aylıkken olmustu dr 60 olması gerekıyor dedı kesınlıkle ferro sanolu onerdı ben yatmadan once verıyordum bırde sabah gunde 2 kez cok sukur duzeldı senın bebısınde duzelır yakın zamanda merak etme hem bebekya 5 aylıkken 60 normal dedı sızınde o aralardadır asırı dusuk degıldır mutlaka

Yok gulum 35 cikti yan9i olmasi gerektiginin yarisi oyuzden kafaya takiyorum ferrum surup kullaniyorum ferro sanol suruba gecsem bisey olmaz heralde anladigim kadariyla surubu cok dusuk olanlara veriyorlar yogun veriliyorya o bakimdan bilgileriniz icin cok ama cok tesekkur ederim beni oyle aydinlattinizki anlatamam simdi hemen bi nobetci eczane bulup ferro sanol alicam zarari neresinden donulse kardir bide damla ile surup arasinda net bir fark varmi yokmu onuda bilsem cok rahatlicam gerci yok sanirim sizler tecrubelisiniz

slm kizlar bu damlayi pekmezle karistirip versek olurmu druna soran oldumu acaba benimkiler artik agizlarini bile acmiyorlar heryere dökülüyordu bende simdi siringaya cekip veriyorum dökülmüyor cok sükür.

slm kizlar bu damlayi pekmezle karistirip versek olurmu druna soran oldumu acaba benimkiler artik agizlarini bile acmiyorlar heryere dökülüyordu bende simdi siringaya cekip veriyorum dökülmüyor cok sükür.

pekmezle verebilirsin canım doktor bana öyle demiştii.zaten tadları benziyo birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…