demir ilaçları maalesef ya kabızlık ya isal yapıyor. bende de koyu renk ve isal yapmıştı ama istikrarlı kullanınca düzene giriyor tekrar. bence kafana göre bırakıp başlama canım düzenli kullan ki faydasını göresinArkadaşlar hepinize merhaba 30 yaşında bayanım 3 senedir demir anemim var hep ferittin ya 3 cıkıuor ya 5 kansızlık suan için yok ama sınırda o da tabi endoskopi de eroziv gastrit karpas mide çıktı şimdi benim sorum şu bana ferrum şurup yazıldı 15 gün kullandım şiddetli Kabızlık ve koyu dıskı yaptı 7 gündür bıraktım Kabızlık geçmiyor demir ilacındanmı başka şey mi anlayamadım ilacı bıraktım rengi düzeldi de Kabızlık düzelmedi benim gibi olan var mu
Tessekür ederimdemir ilaçları maalesef ya kabızlık ya isal yapıyor. bende de koyu renk ve isal yapmıştı ama istikrarlı kullanınca düzene giriyor tekrar. bence kafana göre bırakıp başlama canım düzenli kullan ki faydasını göresin
Neden böyle acaba benim de 3 cıktı sebebi nedir acabaBenimde bugun ferrıtın 3 cıktı
Sebebi ne acaba benim de 3Benimde bugun ferrıtın 3 cıktı
evet yapıyor. bana da verdi adını hatırlamıyorum. 2.5 ay kullandım ve d vitamini ile birlikte kullandım. renk hep koyu oldu ilacı bırakana kadar ama doktor zaten olabileceğini endişelenmemi söylemisti. kabızlıkta ilk 2-3 haftadan sonra gecti hatta ishale döndü hafif. 2.5 ay sonra da doktor kontrolünde bıraktım.Arkadaşlar hepinize merhaba 30 yaşında bayanım 3 senedir demir anemim var hep ferittin ya 3 cıkıuor ya 5 kansızlık suan için yok ama sınırda o da tabi endoskopi de eroziv gastrit karpas mide çıktı şimdi benim sorum şu bana ferrum şurup yazıldı 15 gün kullandım şiddetli Kabızlık ve koyu dıskı yaptı 7 gündür bıraktım Kabızlık geçmiyor demir ilacındanmı başka şey mi anlayamadım ilacı bıraktım rengi düzeldi de Kabızlık düzelmedi benim gibi olan var mu
uzun zamandır anemi var bende. 8 aydırda Ferro sanol kullandim ama bir işe yaramadı. Kabızlık duzenli kullanınca geçiyor merak etmeyin. Sürekli kefir için. Geven hafta baktırdım bnde ferrritin 4.0 çıktı. Anemisin dedi doktor. Ayrıca safra Reflüsü ve gastrit var bnde. Tabi midedeki bu durum kan vitamin değerlerim oynamis. Muayenede tesadüf Troidlerimden şüphelendi nodül gördu sadece bakmakla. Tiroid ultrasonumda haşimato olduğumu öğrendim. Megersem troidmvdüzensiz çalıştığı içinde ben kansızlık yaşıyormusum. Ferritin için serum tavsiye etmedi birden yüklendiği gibi birdende gidebilir ayrıca alerjik reaksiyonu fazla dedi. Onun yerine devletin ödemesigi özel bir demir takviyesi tavsiye etti.. birde B12 yazdı. İnşallah ise yarar. Çünkü sürekli yorgun bitkinm baş dönmesi çabası.. uzun oldu biliyorum ek atımı çok yaşadım profesör doçent bı doktora çıktım kalbimde bir sıkıntı olmadığını sıkıntının anemi kaynakli olduğunu söyledi. Yani o onu öteki diğerini etkilemiş fln. Allah mubarek günün hattına hepimize acil şifalar versin inşallahArkadaşlar hepinize merhaba 30 yaşında bayanım 3 senedir demir anemim var hep ferittin ya 3 cıkıuor ya 5 kansızlık suan için yok ama sınırda o da tabi endoskopi de eroziv gastrit karpas mide çıktı şimdi benim sorum şu bana ferrum şurup yazıldı 15 gün kullandım şiddetli Kabızlık ve koyu dıskı yaptı 7 gündür bıraktım Kabızlık geçmiyor demir ilacındanmı başka şey mi anlayamadım ilacı bıraktım rengi düzeldi de Kabızlık düzelmedi benim gibi olan var mu
Tiroidlerin yüksek mi çıktı benimde triod ilacım var düzensiz içtiğim için mi acaba düştüuzun zamandır anemi var bende. 8 aydırda Ferro sanol kullandim ama bir işe yaramadı. Kabızlık duzenli kullanınca geçiyor merak etmeyin. Sürekli kefir için. Geven hafta baktırdım bnde ferrritin 4.0 çıktı. Anemisin dedi doktor. Ayrıca safra Reflüsü ve gastrit var bnde. Tabi midedeki bu durum kan vitamin değerlerim oynamis. Muayenede tesadüf Troidlerimden şüphelendi nodül gördu sadece bakmakla. Tiroid ultrasonumda haşimato olduğumu öğrendim. Megersem troidmvdüzensiz çalıştığı içinde ben kansızlık yaşıyormusum. Ferritin için serum tavsiye etmedi birden yüklendiği gibi birdende gidebilir ayrıca alerjik reaksiyonu fazla dedi. Onun yerine devletin ödemesigi özel bir demir takviyesi tavsiye etti.. birde B12 yazdı. İnşallah ise yarar. Çünkü sürekli yorgun bitkinm baş dönmesi çabası.. uzun oldu biliyorum ek atımı çok yaşadım profesör doçent bı doktora çıktım kalbimde bir sıkıntı olmadığını sıkıntının anemi kaynakli olduğunu söyledi. Yani o onu öteki diğerini etkilemiş fln. Allah mubarek günün hattına hepimize acil şifalar versin inşallah
Hayir benimki az çalışıyormuş. Tiroid önemsiz gibi görünse de çok önemli. Vücudumuzdaki birçok hormon troid bezi sayesinde orantılı çalışıyormus. İlacınızı düzenli kullanın benceTiroidlerin yüksek mi çıktı benimde triod ilacım var düzensiz içtiğim için mi acaba düşt
Ozel takviyenin adı nedir acabauzun zamandır anemi var bende. 8 aydırda Ferro sanol kullandim ama bir işe yaramadı. Kabızlık duzenli kullanınca geçiyor merak etmeyin. Sürekli kefir için. Geven hafta baktırdım bnde ferrritin 4.0 çıktı. Anemisin dedi doktor. Ayrıca safra Reflüsü ve gastrit var bnde. Tabi midedeki bu durum kan vitamin değerlerim oynamis. Muayenede tesadüf Troidlerimden şüphelendi nodül gördu sadece bakmakla. Tiroid ultrasonumda haşimato olduğumu öğrendim. Megersem troidmvdüzensiz çalıştığı içinde ben kansızlık yaşıyormusum. Ferritin için serum tavsiye etmedi birden yüklendiği gibi birdende gidebilir ayrıca alerjik reaksiyonu fazla dedi. Onun yerine devletin ödemesigi özel bir demir takviyesi tavsiye etti.. birde B12 yazdı. İnşallah ise yarar. Çünkü sürekli yorgun bitkinm baş dönmesi çabası.. uzun oldu biliyorum ek atımı çok yaşadım profesör doçent bı doktora çıktım kalbimde bir sıkıntı olmadığını sıkıntının anemi kaynakli olduğunu söyledi. Yani o onu öteki diğerini etkilemiş fln. Allah mubarek günün hattına hepimize acil şifalar versin inşallah