Ben gebelik boyunca demir eksikliği tedavisi gördüm . Türlü türlü tedaviler ama işe yaramadı en son damardan demir verdiler. Hala donturumu büyük bir minnettarlikla anıyorum. Düzeldi, ne bir tansiyon düşüklüğü ne bir baş dönmesi ne fersizlik yaşadım doğumdan sonra. Kesinlikle ihmal etmeyin tedaviyiHerkese hellooo, korona olmuştum 1 ay önce falan. Bugün dedim bi kan tahlili yaptırayım hem bir değişiklik var mı hem de gebe kalmadan önce kadınlar yaptırıyormuş öğrenmiş olurum dedim. Arkadaşlar şu sonuca bakın demir eksikliğine bakar mısınız? 33 ne allah aşkına en alt sınırın da yarısıgülsem mi ağlasam mı demir hiç olmasaymış zahmet etmiş ya çok düşük değil mi ben de diyorum saçlarım neden sürekli bu kadar çok dökülüyor, saf gibi dökülmesin diye sürekli şampuan alıp deniyordum yarın doktora sonucu göstericem bakalım ne olacak. Benim gibi böyle düşük çıkanlar var mı? Siz neler yaptınız daha önce hiç başıma gelmedi belki de test yaptırmadığım içindir hajsjjs bir de bu kansızlıkla gebe kalınabiliyor mu baktım da riskliymiş zaten. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende de çok yorgunluk bazen baş dönmesi sürekli uyku hali ve saç dökülmesi çok yoğunBen gebelik boyunca demir eksikliği tedavisi gördüm . Türlü türlü tedaviler ama işe yaramadı en son damardan demir verdiler. Hala donturumu büyük bir minnettarlikla anıyorum. Düzeldi, ne bir tansiyon düşüklüğü ne bir baş dönmesi ne fersizlik yaşadım doğumdan sonra. Kesinlikle ihmal etmeyin tedaviyi
Benim de 32 idi ama referans aralığı bu kadar yüksek değildi benim tahlil yaptırdığım hastanede 37-145 ti kadın doğum doktorum hamilelik düşündüğüm için bana demir hapı verdi bir ay kullandım sonrasında 107 çıktı doktora giderseniz uygun ilacı verirHerkese hellooo, korona olmuştum 1 ay önce falan. Bugün dedim bi kan tahlili yaptırayım hem bir değişiklik var mı hem de gebe kalmadan önce kadınlar yaptırıyormuş öğrenmiş olurum dedim. Arkadaşlar şu sonuca bakın demir eksikliğine bakar mısınız? 33 ne allah aşkına en alt sınırın da yarısıgülsem mi ağlasam mı demir hiç olmasaymış zahmet etmiş ya çok düşük değil mi ben de diyorum saçlarım neden sürekli bu kadar çok dökülüyor, saf gibi dökülmesin diye sürekli şampuan alıp deniyordum yarın doktora sonucu göstericem bakalım ne olacak. Benim gibi böyle düşük çıkanlar var mı? Siz neler yaptınız daha önce hiç başıma gelmedi belki de test yaptırmadığım içindir hajsjjs bir de bu kansızlıkla gebe kalınabiliyor mu baktım da riskliymiş zaten. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Söylediğin her şeye katılıyorum ben de ondan mı acaba bu kadar sinirliyim yoksaHamilelikte nasıl bilmiyorum ama Demir eksikliği hep olan biriyim.
Devamlı yorgunluk, uyku sorunu ( uykun olmasına rağmen uyuyamamak), saç dökülmesi ve moral bozukluğu ( sinirli haller falan) yanı berbat bisey bu Demir eksikliği
Ayrica corona olundugundada Cok zor atlatildigini defalarca okumustum.
Ben hic birakmadan aliyorum artik Doktor kontrolünde, cünkü demir rezerveleri doluyor, bi zaman sonra hoop yine ayni olmus.
Hayat kalitem düzeldi. Yeme icme cay kahveyide ona gôre ayarladim.
Kesinlikle özellikle hanimlar demir eksikligine bir baktirmali.
Türkiyede bir Cok Kisinin demir ekliginin oldugunu duymustum malum cay ve kahve vazgecilmezimiz.
Yarın gidicem direkt öğleden sonra gel demişti ondan bugün gidemedim bu kadar düşük çıkınca da bir an korktum çünkü alt seviyenin bile yarısı yani sanki hiç yok. Demir eksikliğinde çocuk olmuyor muymuş ki bazıları hamileyken de kullanıyormuş demir için ilaçBenim de 32 idi ama referans aralığı bu kadar yüksek değildi benim tahlil yaptırdığım hastanede 37-145 ti kadın doğum doktorum hamilelik düşündüğüm için bana demir hapı verdi bir ay kullandım sonrasında 107 çıktı doktora giderseniz uygun ilacı verir
Benim senelerdir düşüktü evlendikten sonra ciddiye aldim hamile kalınır tabi ama her vitamin gibi takviye olur mecbur ama en iyisi hamile kalmadan önce değerlerimizi normale getirmekYarın gidicem direkt öğleden sonra gel demişti ondan bugün gidemedim bu kadar düşük çıkınca da bir an korktum çünkü alt seviyenin bile yarısı yani sanki hiç yok. Demir eksikliğinde çocuk olmuyor muymuş ki bazıları hamileyken de kullanıyormuş demir için ilaç
Çok doğruu umarım benim de 1 ay kadar sürer. Sizde saç dökülmesi var mıydı? Değerler yükselince durdu mu acaba. Benim çok dökülüyot çünkü umarım demirle beraber o da düzelirBenim senelerdir düşüktü evlendikten sonra ciddiye aldim hamile kalınır tabi ama her vitamin gibi takviye olur mecbur ama en iyisi hamile kalmadan önce değerlerimizi normale getirmek
Evet çok dökülüyordu ondanmis demek ki azaldı birazÇok doğruu umarım benim de 1 ay kadar sürer. Sizde saç dökülmesi var mıydı? Değerler yükselince durdu mu acaba. Benim çok dökülüyot çünkü umarım demirle beraber o da düzelir
Bugün gittim doktor bana normal dedi her şeyin 3 test yaptırmıştım bir demir böyleydi ama yine de kan ilacı yazdıEvet çok dökülüyordu ondanmis demek ki azaldı biraz
Benim de 8 bildiğin 08Herkese hellooo, korona olmuştum 1 ay önce falan. Bugün dedim bi kan tahlili yaptırayım hem bir değişiklik var mı hem de gebe kalmadan önce kadınlar yaptırıyormuş öğrenmiş olurum dedim. Arkadaşlar şu sonuca bakın demir eksikliğine bakar mısınız? 33 ne allah aşkına en alt sınırın da yarısıgülsem mi ağlasam mı demir hiç olmasaymış zahmet etmiş ya çok düşük değil mi ben de diyorum saçlarım neden sürekli bu kadar çok dökülüyor, saf gibi dökülmesin diye sürekli şampuan alıp deniyordum yarın doktora sonucu göstericem bakalım ne olacak. Benim gibi böyle düşük çıkanlar var mı? Siz neler yaptınız daha önce hiç başıma gelmedi belki de test yaptırmadığım içindir hajsjjs bir de bu kansızlıkla gebe kalınabiliyor mu baktım da riskliymiş zaten. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
bana da doktor diğer tüm değerlerin normal hormonların da öyle1 olumsuzluk diğer bütün her şeyi etkilemez. biz bir rüzgar esse hemen devriliyor muyuz dedi hjshsdh ben de bugün başladım 1 ay sonra tekrar gel bakalım dedi sen de aslında gidip bir baktırsan belki yükselmiştir. senin de 8 ayıp olmasın diye çıkmış galiba çok çok düşükmüş. ben de aşırı sinirliyim demek sebebi yine buBenim de 8 bildiğin 08ama kadın doğum doktorum hamile kalırsanız bakarız gibi bir cümle kurdu anında değiştirdim doktoru ne demek diye baya sinirlendim( sinirlilik de demirden oluyormus ) yeni başladığım doktorum hemen verdi hap dolduralım depoları çok az dedi. 1ay oldu daha kullanalı ama daha iyi hissediyorum kendimi
Valla nasıl bir aralık sizinki bilmiyorum ama benim kan sayimim da düşüktü. Değerleri şuan çok hatırlamıyorum üzerinden 3 yıl geçti. Ben zaten sağlıklı beslenirdim ama bagirdaklarim demir emilimi yapamadı en son damardan aldım ve iyi ki diyorumBende de çok yorgunluk bazen baş dönmesi sürekli uyku hali ve saç dökülmesi çok yoğunihmal etmicem ne gerekiyorsa yapıcam beslenmemi bile düzeltmeye karar verdim. Aşırı kahve tüketirdim düzensiz beslenirdim hepsi etkiliymiş artık alışkanlıklarımdan vazgeçmeye karar verdim. Ben iyi ki gebe değilmişim o da riskliymiş. Size geçmiş olsun umarım ben de hemen hallederim demir eksikliğini. Sizin de değerler benim gibi düşük müydü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?