Demir eksikliği 🙁

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
400
33
Kızlar demir eksikliği kaşıntıya sebeb oluyormuş 1 haftadır vücudumda iğne batması gibi hissediyorum saç diplerimdede minik kaşıntılar var ve sürekli yatmak istiyorum halsizlik var…
Demir eksikliği olup kaşıntı durumunu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun

Doktora gittiniz mi? Bir hafta uzun bir süre çünkü. Teşhis için evde beklemeyin.

En azından aile hekimliğine gidip bir kan değerlerinize baktirin bari.

Hayır dr. Gidicem ama kendi memleketteki doktora gitmek için biraz erteliyorum ama bu durum aklımdan çıkmıyor
Ben demir eksikliği yaşarım ve kaşıntı diye bir belirtim olmadı. Ayrıca vitamin eksikliği basit bir sorun neden aklınızdan çıkmıyor onu da anlamadım.
En iyi teşhisi elbette kan sonucuyla beraber doktor koyar. Geçmiş olsun.

Bakar. Misafir hasta olarak giriş yapıp bakıyorlar. Sabahtan gidin, kan alımı saat 11e kadar oluyor.
Teşekkürler
kaşıntının sebebi ne olduğunu bilmediğim içinn

Teşekkürler

kaşıntının sebebi ne olduğunu bilmediğim içinn
Rica ederim.
Alerji olabilir, egzama olabilir, uyuz olabilir, psikolojik olabilir, yani her şey olabilir. Bir kaşıntıdan da bu kadar korkulmaz ki ama. Kendi kendinize kuruntu yapmayın lütfen.

Kaşıntı harici terleme, ateş, kilo kaybı veya lenf bezi şişmesi gibi bir durum var mı?
Hayır yok. Belki psikolojiktir diyede düşünüyorum aklıma taktıkça geçmiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum sıcak bi şehirde yaşıyorum acaba sıcaktanmı oluyor diyorum onuda bilemiyorum

Hayır yok. Belki psikolojiktir diyede düşünüyorum aklıma taktıkça geçmiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum sıcak bi şehirde yaşıyorum acaba sıcaktanmı oluyor diyorum onuda bilemiyorum
Sıcak yapar, hormon değişimleri yapabilir, psikolojik olması da çok mümkün. Takılmayın bu kadar, en kısa zamanda arkadaşında yönlendirdiği gibi kan verin içiniz rahat etsin.

Rica ederim.
Alerji olabilir, egzama olabilir, uyuz olabilir, psikolojik olabilir, yani her şey olabilir. Bir kaşıntıdan da bu kadar korkulmaz ki ama. Kendi kendinize kuruntu yapmayın lütfen.
Tam olarak dediğin gibi, uyuz mu acaba diye de düşünüyorum kısmen aklımdan bu yüzdende çıkmıyor belkide sürekli aklımda diye psikolojiktirde Umarım bi an önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…