Doktora gittiniz mi? Bir hafta uzun bir süre çünkü. Teşhis için evde beklemeyin.Kızlar demir eksikliği kaşıntıya sebeb oluyormuş 1 haftadır vücudumda iğne batması gibi hissediyorum saç diplerimdede minik kaşıntılar var ve sürekli yatmak istiyorum halsizlik var…
Demir eksikliği olup kaşıntı durumunu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
Hayır dr. Gidicem ama kendi memleketteki doktora gitmek için biraz erteliyorum ama bu durum aklımdan çıkmıyorDemir eksikliği tanınız var mı?
İlaç kullanıyor musunuz?
Aile hekimim kendi memleketimde ve ben başka bi şehirde yaşıyorum burda herhangi bi aile hekimş bakarmııEn azından aile hekimliğine gidip bir kan değerlerinize baktirin bari.
Bakar. Misafir hasta olarak giriş yapıp bakıyorlar. Sabahtan gidin, kan alımı saat 11e kadar oluyor.Aile hekimim kendi memleketimde ve ben başka bi şehirde yaşıyorum burda herhangi bi aile hekimş bakarmıı
Ben demir eksikliği yaşarım ve kaşıntı diye bir belirtim olmadı. Ayrıca vitamin eksikliği basit bir sorun neden aklınızdan çıkmıyor onu da anlamadım.Hayır dr. Gidicem ama kendi memleketteki doktora gitmek için biraz erteliyorum ama bu durum aklımdan çıkmıyor
TeşekkürlerBakar. Misafir hasta olarak giriş yapıp bakıyorlar. Sabahtan gidin, kan alımı saat 11e kadar oluyor.
kaşıntının sebebi ne olduğunu bilmediğim içinnBen demir eksikliği yaşarım ve kaşıntı diye bir belirtim olmadı. Ayrıca vitamin eksikliği basit bir sorun neden aklınızdan çıkmıyor onu da anlamadım.
En iyi teşhisi elbette kan sonucuyla beraber doktor koyar. Geçmiş olsun.
Kaşıntı harici terleme, ateş, kilo kaybı veya lenf bezi şişmesi gibi bir durum var mı?Teşekkürler
kaşıntının sebebi ne olduğunu bilmediğim içinn
Rica ederim.Teşekkürler
kaşıntının sebebi ne olduğunu bilmediğim içinn
Hayır yok. Belki psikolojiktir diyede düşünüyorum aklıma taktıkça geçmiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum sıcak bi şehirde yaşıyorum acaba sıcaktanmı oluyor diyorum onuda bilemiyorumKaşıntı harici terleme, ateş, kilo kaybı veya lenf bezi şişmesi gibi bir durum var mı?
Sıcak yapar, hormon değişimleri yapabilir, psikolojik olması da çok mümkün. Takılmayın bu kadar, en kısa zamanda arkadaşında yönlendirdiği gibi kan verin içiniz rahat etsin.Hayır yok. Belki psikolojiktir diyede düşünüyorum aklıma taktıkça geçmiyor diye düşünüyorum ama bilemiyorum sıcak bi şehirde yaşıyorum acaba sıcaktanmı oluyor diyorum onuda bilemiyorum
Tam olarak dediğin gibi, uyuz mu acaba diye de düşünüyorum kısmen aklımdan bu yüzdende çıkmıyorRica ederim.
Alerji olabilir, egzama olabilir, uyuz olabilir, psikolojik olabilir, yani her şey olabilir. Bir kaşıntıdan da bu kadar korkulmaz ki ama. Kendi kendinize kuruntu yapmayın lütfen.
TeşekkürlerSıcak yapar, hormon değişimleri yapabilir, psikolojik olması da çok mümkün. Takılmayın bu kadar, en kısa zamanda arkadaşında yönlendirdiği gibi kan verin içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?