Demir düşüklüğü çimento kokusuna ağız sulanmasi

Gokdeni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
44
12
3
26
Arkadaşlar meraba.
Bir kaç sene önce doktora gitmiştim aşırı halsizlik ve yorgunluk sikayetiyle. (Dahileye bölümüne) Kan sonuçlarımda Demir eksikliği vardı. Aşırı düşük olsa gerekki iki hafta üst üste kırmızı bir ilacı serum yoluyla verdiler. Şunuda belirtmek gerekirse toprak yiyen biriydim. Çimento kokusunu alınca ağzım sulanıyordu. Benim gibi böyle olan varmı? Yalnız ilaçları serum yoluyla aldıktan kısa bir süre sonra topraktan tiksinmeye bile başladım ve sağlığım düzelmişti. Şimdi aynı sorunlarım yine var geçen gün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve yine düşük. Dahililiyeye gidicem tekrar. Birde canım yine toprak istiyor özele gitsem serum yoluyla almak istediğimi söylesem kabul ederler mi ve aranızda kansızlığı vücudu tekrar eden var mı ? Neden böyle oluyor kan ilaçları neden yetersiz geliyor ve tekrarlıyor arkadaşlar her şeyi yiyorum sebze çok tüketiyorum et yiyorum ve kiloda alamıyorum bu Demir değeri yüzünden de olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…