Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bebişlerimize verdiğimiz demir damlası çok fena iz bırakıyor kıyafetlerde,önlüklerde. tadı çirkin olduğundan zar zor içiyoruz zaten,sızıyor bazen ağzından. çıkmıyor da izi,nasıl çıkarabilirim?
imkansız nerdeyse doktorum özellikle söylemişti dikkatli olun lekesi çıkmaz özelliklede dişinede dikkat et ilacı içtikten sonra gazlı bezle dişlerini sil demişti tabi o ilacı içirdikten sonra ağızını açıpta temizlemek çok zordu iğrenç bir tadı var ve dişindede iz oluşmuştu kızım dişini fırçalamaya bayıldığı için şuanda kalmadı lekesi ama kıyafet için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
arkadaşlar bebişlerimize verdiğimiz demir damlası çok fena iz bırakıyor kıyafetlerde,önlüklerde. tadı çirkin olduğundan zar zor içiyoruz zaten,sızıyor bazen ağzından. çıkmıyor da izi,nasıl çıkarabilirim?
ariel professional sıvı leke çıkarıcıyı lekenin üzerine direk dök ve sonra makineye atıp yıka,ben böyle çıkarmıştım demir damlası lekelerini halada kullanıyorum bu kezde yemekleri döke saça yediği için yağlı ,salçalı yemek lekelerinin bile hakkından geliyor, tavsiye ederim.
ariel professional sıvı leke çıkarıcıyı lekenin üzerine direk dök ve sonra makineye atıp yıka,ben böyle çıkarmıştım demir damlası lekelerini halada kullanıyorum bu kezde yemekleri döke saça yediği için yağlı ,salçalı yemek lekelerinin bile hakkından geliyor, tavsiye ederim.
Deneyeceğim ben de. Teşekkürler. Ama eski lekede de işe yarar mı acaba? Gene de öğrendiğim çok iyi oldu. Eski lekeleri çıkaramasam bile yenileriyle başa çıkarım artık.
Deneyeceğim ben de. Teşekkürler. Ama eski lekede de işe yarar mı acaba? Gene de öğrendiğim çok iyi oldu. Eski lekeleri çıkaramasam bile yenileriyle başa çıkarım artık.
Benim bebeğim de çok hareketli ve neredeyse 4 5 kez kıyafetlerine demir ilacı saçıldı :) Ben de bir çok yöntem denedim ve en sonunda Renkliler için kullanılan Domestos'un ( mor şişe ) işe yaradağını gördüm. Hem de tamamen çıkarıyor, renkleri de soldurmuyor, tavsiye ederim.