• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demet Akalının saç rengini bilen varmı?

cnm doredede yeşillenme yapıyor :/ bende yaptı o yüzden dedim ama eğer karışma war dorelik az olduğunda olurmu bilemedim bence yinede bir tutamında denemekte yarar war :/ of sarı saç beni öldürdü :( :25:

Dorenin üzerine küllü yeşerme yapıyor :44:
Röflenin üzerine dore yeşerme yapmaz diye biliyorum ben

kızlar şuanda saçlarım sık röfleli bu saçın üstüne bu renkleri boyasam nasıl bir sonuç olcuağını merak ediyorum deneyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim yaptıktan sonra illaki akıp röfleler meydana çıkıcaktır ama yaptıkça kapanıcağını düşünüyorum benim için önemliş olan röfleli saçı üzerinde nasıl durucağı ilk etapta fikirlerinizi bekliyorum:26:

cnm doredede yeşillenme yapıyor :/ bende yaptı o yüzden dedim ama eğer karışma war dorelik az olduğunda olurmu bilemedim bence yinede bir tutamında denemekte yarar war :/ of sarı saç beni öldürdü :( :25:

ama dore zaten altin rengi yani sicak bir renk nasil yesillenme yapti? dogal veya kullu olunca yesillenme olur diye biliyorum. yani 13 senedir saridan kumrala, kizildan kahveye, sonra tekrar sariya kosan ben ilk kez dore hakkinda boyle birsey duydum :53:

ama dore zaten altin rengi yani sicak bir renk nasil yesillenme yapti? dogal veya kullu olunca yesillenme olur diye biliyorum. yani 13 senedir saridan kumrala, kizildan kahveye, sonra tekrar sariya kosan ben ilk kez dore hakkinda boyle birsey duydum :53:

sarıdan kumrala nasıl geçtin canım?

sarıdan kumrala nasıl geçtin canım?

cok eskiden direk sari uzerine kumral boyayip yesil elde ettigim icin bu son boyamamda once arastirdim nasil gecebilirim diye.
sarinin uzerine once koyu altin sarisi boyadim. sonra da acik kumral. sonra da normal kumral. tabi aralarda birkac hafta var. cok guzel tuttu rengi hic yesillik yoktu.

cok eskiden direk sari uzerine kumral boyayip yesil elde ettigim icin bu son boyamamda once arastirdim nasil gecebilirim diye.
sarinin uzerine once koyu altin sarisi boyadim. sonra da acik kumral. sonra da normal kumral. tabi aralarda birkac hafta var. cok guzel tuttu rengi hic yesillik yoktu.

canım röflenin üzerine yaptın dimi bunu yada oryalle açılmış saça?:26:

emin ol bende şaşırdım :D ama oldu :/ şimdi kumral bakır saçlarım..akkınca dore wuracağım :50:

Back