Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
fazla abartılıydı bence ama odasında duşunu gördünüzmü neydi öyle yağmur efektli falanmış delikafadulden

ben beğenmedim çok abartılıydı...sanki 70 yaşında soyu saraya dayanan padişah torunu birinin evi gibi..sonuçta daha genç ama ev çok ağır bence...sanki sihrili annemdeki şatoyu andırdı bana parlak koltuklar bilmemne..zaten evde yaşanmışlık yok bi kere..kendiside söyledi daha mutfak masasında kımse yemek yememıs ....yemek masasını da 1 kere kullanmış..benim tarzım değil..
ayrıca demet akalın fazlasıyla görmemiş ve cimri işi-gücü para...
kendisinden şarkı isteyen bi çocuga baban cok para kazansın sende bana getir öyle söylerim deyip,çocugu ağlatacak kadar...

tam gösteriş meraklısı bir ev olmuş. Görgüsüzler gibi.
Hiç genç bayan evi gibi değil.Sanırsın Bülent Ersoy'un evi :hulya:

teker teker bakarsak bazı mobilya ve aksesuarları cok hostu , bazı perdeleri falan güzeldi ama hepsi bir araya gelince cok abartı olmus, bana daral gelir o evde, hep koyu renkler, taşlar, doreler, lameler.

ben beyenmedim,kokos evi gibi,kolay para kazanan boyle kolay harcar,ne yapacagini sasirmis,,,
ama her gordugunuz evede inanmayin,bazen o gun icin kiralanmis evler oluyo,benim evim diye cikiyolar ortaya,,,,,,

begenmedım. simsiyah karanlık bir ev olmuş. şöyle içi açılmıyor ınsanın. ev dedıgın mis gibi aydınlık olur. kapıları, aynaları her yer siyah.

aşırı şatafatlı,gereksiz,ve benim asla tarzım olmıyacak bir ev...
bu kadar param olsa kesinlikle bembeyaz ve çok mdern döşerdim ben ama tarz ve zevk meselesi

Cıks Demete yakışmamış. O ev Bülent ablamıza yakışırdı bence,
Bu kızın bu kadar zevksiz olduğunu bilmezdim, ne o öyle :bbo:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanik

bence güzel tam kadının ruhuna uygunnn keşke hepsini görebilseydimm

Demet bu kadar zevksiz değil ki :umursamaz:
Kesin yurt dışından birileri amanda çok güzel diye satmıştır bizim safa bu mobilyaları
Türkiyedekiler daha güzel o ne öyle yahu :1shok::1shok:

hayatımda gördüğüm en yaşanmaz, yorucu ve iki dakika durmak istemeyeceğim evlerden ilki olmaya hak kazandı....

o kadar taş olan bi ev bana göre değil fazla abartı buldum
acaba rahatla evde rahat oturulabiliyomu o da tartışılır
misafirliğide gidilmezki pembe koltuklarına oturtmazmış yok öyleymiş akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…