Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ıyyy hiç begenmedim evden başka herşeye benzemiş bide kimbilir ne kadar para döktü çok olunca ne yapacağını şaşırmışlülülülülülü

izzetin ki ondan beklemedigim tarzda bir evdi cok hostu..ajdanin evi hem agir hem coskulu..yatak odasi ve deniz manzarasi ayri bir guzelmis..
demetin mutfagiydi sanirim kizlarla toplanip kahve iciyoruz buraya oturup dedigi kose o kadar sade ve guzel geldi ki bana..cok begenmistim.

bu ev nasıl temzilenir bilmem taşlar koca koca avizelerr anammm biz küçük evlerde mahvoluyoz
ee tabi kendi temizliycek olsalar zati almazlarr kaydirigubbakcemile3

ne diyeyim allah temizlikçilerine yardım etsin sırnaşık şey

cok gosteris o da
o yastaki bi insanin ewi oyle olmamalı bence

keza gecenlerde ceylanın ewini gosterdi
plazma da bile taslar war
berbat bence

Insanin Mobilyasi degil HUZURU, MUTLULUGU, SEVGISI ve SAGLIGI olsun en önemlisi o dur bu zenginlerde malesef hicbiri yok bu sitedeki ablalarim gibi mutlu huzurlu yuvasi olsaydi belki daha mutlu olurdu....

Hepiniz icin dilerimki huzurunuz mutluluguz daim olsun.....

zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis bizede cene yormasi dustu kizlar demet akalin sirf hayati hava evi gerimi kalsin hahahahananiknanikkaydirigubbakcemile3

zemuszemusÇok gösterişli,hatta mükemmmel...opuyorumnanaktan

ama;yaşaması rahat olmaz bence,neden sorun???NEDEN;çünkü ayyy taşı düştü!!!ayyyy kahve döküldü!!!wahhh wahh kırıldı,yok yanlışlıkla düştü!!!!.ohhhhooo evde hiç mi rahat edemicez canım-tatlicadiarzu-.bende isterdim böle şık evim olsun ama işte dert beeeee:lepi:

Çok fazLa aLLanmış puLLanmış bir evdi.. ßenim tarzım değiL sadeLikten yanayım fakat şuda varki Demet'in evinde beğendiğim ufak ayrıntıLar oLmadı değiL..

bende gördüm bi masası var birde sandalyeler kimseyi oturtturmuyormuş
İsviçreden mi ne gelmiş bilmem kaç milyara
Hehh sandalyenin leopar desenlisi 4 bin tl ye gelmiş falan ben beğenmedim açıkcası
çok abartı ve görgüsüzlük gibi geldi heryer ama heryer savaroski taş
Birde bu konuda ceylan arabasını mı ne donatmıştı
ayy kızıyorum böylelrine ona buna para harcayacaklarına o kadar paraya kaç çocuk okur kaç fakir doyar giyinir
yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum

delikafadulden
sonradan görmelerin işi olmuş evi hiç beğenmedim yatak odası hele avize yataktan büyük kaydirigubbakcemile3

delikafadulden zeten kendısı dedı dustu avıze yatagım zarar gordu ortum yırtıldı su bu kucultukmu fılan ole bırsey dedı tv gormustum

"PARANIN AÇAMADIĞI KAPIIIII...
ALAMADIĞI BİR HALT MI VAAAARRRRR" delikafadulden
evimi seve seve gösteririiiiim...
boşuna mı böyle savurdum yaaarrrr kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…