Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu demet akalının evini gördünüz mü?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
YANİ BEN DE KASILIRIM O EVDE YA İNSAN ELİNİ NEREYE ATSA Bİ TAŞ Bİ CAM
O NE ÖYLE ŞÖYLE SERİLE SERİLE YATAMAM BE:umursamaz:

rüküş
birde yurt dışından almış hepsini burdan parayı kazanıp orda harcarlar zaten
bu taraftaki mekanı ii döşemiş

ben pek beğenmedim ya asırı klasik geldi bana renkli severim ama o sandalyeler fln olmamış ya bide beklemiş 2 ay gelmesini fln banyo tas heryer tas ev biraz sade olmalı bence asırı kokoş o ev demet akalına deilde banu alkana yada bülent ersoya yakısırdı severim demet seni ama olmamış üzgünümkaydirigubbakcemile3

Bülent Ersoy ya daha çok yakışır bir ev...
Demetçigimehiçç yakıştıramadım gençligine yazık etmiş
Tabi para mokkkk nereye harcvayacagını nasıl yaptıracagını bilememeiş.

evini bugün mazgazin programında izledim. bakarken gözlerim şaşı beş oldu. nevrim döndü resmen. izlerken yoruldum bide öle bi evin içinde olduumu düşünüyorum. oranın temziliğini yapan yardımcılarına Allah kolaylık versin. bizim gibi züğürtlerinde çene kası kas yapar onları eleştirmekten

bazı sanatçıları anlamak zor..
para varken ota moka para harcıyorlar
elden ayaktan düşünce sokak köşelerinde huzurevlerinde sürünüyorlar
bir sürü örnek var buna
bence demet de ne oldum delisi olmuş

Ev güzel olabilir ama hepinizin yuvası eminim onunkinden çok daha güzeldir .Çünkü eminim ki hepimizin evinde , her köşesi sevgiyle harmanlanmış eşyalar vardır.Tv programlarında bu tip şeylerin abartılarak gösterilmesi hiç hoş değil .Neticede ekmek parası bulamayan binlerce insan veya yıllarca çalışıp onların bir günde kolayca kazandığı paraları kazanamayan insanlar var .

Son düzenleme:
internette bikac kare gördüm sadece.. gördügüm kadariyla parasini konusturmus..
muhtesem olmus... zevkli hatun.. :)

Evini görür görmez ıbrahim KUTLUAY'ın eşi Demet Şener'in hasetten çatladığını düşündüm.Çünkü;onların evi paralarına göre vasattı bence.Demet Akalın'ı oldum olası sevmem.Çok boş bir kadın,orasını burasını açarak,bikini üstüyle sahneye çıkarak kazandı paraları...Çok abartılı bir ev.Belki de hiçbir işadamının evi o kadar değildir.Alınteriyle kazanıyorlar çünkü....Ev biraz daha sade olsaydı muhteşem olabilirdi...Fayanslar,duvar kağıtları,objeler,kalorifer petekleri aklınıza gelen herşey ışıltılı...Bu kadarına ne gerek var anlamıyorum.Bence bu kadının her yaptığı Kutluay'a inat olsun diye mesaj niteliği içeriyor."Bak,ben de kazandım!" mesajı...Zenginin malı 2 gündür çenemi yoruyor:roflol:

Evini görür görmez İbrahim KUTLUAY'ın eşi Demet Şener'in hasetten çatladığını düşündüm.Çünkü;onların evi paralarına göre vasattı bence.Demet Akalın'ı oldum olası sevmem.Çok boş bir kadın,orasını burasını açarak,bikini üstüyle sahneye çıkarak kazandı paraları...Çok abartılı bir ev.Belki de hiçbir işadamının evi o kadar değildir.Alınteriyle kazanıyorlar çünkü....Ev biraz daha sade olsaydı muhteşem olabilirdi...Fayanslar,duvar kağıtları,objeler,kalorifer petekleri aklınıza gelen herşey ışıltılı...Bu kadarına ne gerek var anlamıyorum.Bence bu kadının her yaptığı Kutluay'a inat olsun diye mesaj niteliği içeriyor."Bak,ben de kazandım!" mesajı...Zenginin malı 2 gündür çenemi yoruyor:roflol:

Demeti severim gayet dobra bi kız neyse oo,
bence İbrahim kutluay yansın derdine, kesin almadığına pişman olmuştur,
evine gelince çok şatafatlı yazık verdiği o kadar paraya, hiç kullanışlı değiller, sıcak bir ev olmamış,

Ay aşırı kokoş bi ev olmuş ya.Ne o taşlar,pullar.uuuuuuuuuuu.Bence o ev Bülent Ersoy'a daha uygun.(Savaroski taşlı falan):sm_cool:

hiç beğenmedim walla,vıcır vıcır her yer,hiç de rahat görünmüyor ayrıca...
herşeyden war maşallah,en önemlisi de belli bi tarzı yok......

hiç beğenmedim açıkçası evet çok pahalı bir ev hatta elektrik parası 500tl gelince bahçe lambalarını kapatmış...
Sanki yürüyecek yer yok gibi her yerde bi ışıltı var insanın gözleri bozulur hele akşam ışığın altında kaynak gözlüğü falan takmak gerekir sanursam :))

başka resimlerde olsa keşke. ben merak ettim. dün anlatıyorlardı bakan arkadaşlar...
armatürler bile taşlıymış sanrım...

Dün tüm magazin programlarında buev vardı.Bana çok ihtşamlı va fazla yorucu geldi.
Her yer çok ışıltılı ve fazlasıyla abartılı.

cok begendim ya hayretle izledim.hele yatak odasi superdiiiii

insallah bizimde olur kiskandim evini hatunun:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…