- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
-
canım yanlış anlamazsan eğer kardeşini uzman bi dr.a götürmeyi hiç düşündünüzmü..
belki kendi içinde yaşadığı karışıklığı çözer ve salim bi ruh haline kavuşursa bu hepiniz için daha hayırlı olur..
çünkü senin anlattığın kadarıyla söylüyorum canım evlense de evlenmesede ilersinde bir sürü sorunla devam ettireceği bi yaşamı olucak..
İnan ki anlamadım arkadaşım..
Gelin adayı ailenizi neden sevmiyor ki?
2. defa nişan bozmakta kötülük var mı?
Kardeşinizle gelin adayı arasındaki sorun ne ki?:uhm:
ailen bi kiz bulup nisanlamis birincisinde, kardesin kizi severek istememis ki ayrilmasi normal o zaman
hem bunda bir kotuluk yok, nisan demek zaten evlilik olabilecek mi demek, olmuyorsa evlenmeden bitmesi daha iyi degil mi bosanmaktansa, vebal olmus olmuyor bence...
ikincisini ise pek anlamadim neden ayrildiklarini....neden ailen ozur diliyor
ama bana sanki cok fazla mudehale ediliyor gibi geldi kardesine
kardeşin gerçekten sorunlu her dediğinin yapılmasına alışmış görünüyor.en azından babadan çekinmesi gerekiyor biraz.olgunlaşmadan evlenirse olacakları tahmin etmek zor değil.evlilikten döneceğine nişandan dönmek daha mantıklı bence.hırçınlıklar kontrol edilemiyorsa profesyonel yardım alması gerekir.herkesin iyiyliği içina.s.
aslında bizimkiler kızı sevdiler ailesinide herşey iyiydi taki bayrama kadar bayramda olan olmuş
2 . defa nişan bozuluyor bir sürü maddi manevi sıkıntı yine bizmkileri bekliyor annem şeker babam tansiyon hastası sırf onlar madddi sıkıntılar çekmesin diye bizimkiler borçlanıp ev aldılar kardeşime hem iş bozulacak hemde birdaha evlenmesi zorlaşacak sen demezmisin ya ben bu adamı sevdim am a bu adam benden önce iki nişandan ayrılmış vardır bunun bir pisliği
kardeşimle gelin arasında sorun yok onlar birbirlerini çok seviyor sorun gelin benim ailemi sevmiyormuş anne baba demezmiş evlenirlerse evine gelmesinmiş bizimkilerin yüzünü bile görmek istemiyormuş
aslında bizimkiler kızı sevdiler ailesinide herşey iyiydi taki bayrama kadar bayramda olan olmuş
2 . defa nişan bozuluyor bir sürü maddi manevi sıkıntı yine bizmkileri bekliyor annem şeker babam tansiyon hastası sırf onlar madddi sıkıntılar çekmesin diye bizimkiler borçlanıp ev aldılar kardeşime hem iş bozulacak hemde birdaha evlenmesi zorlaşacak sen demezmisin ya ben bu adamı sevdim am a bu adam benden önce iki nişandan ayrılmış vardır bunun bir pisliği
kardeşimle gelin arasında sorun yok onlar birbirlerini çok seviyor sorun gelin benim ailemi sevmiyormuş anne baba demezmiş evlenirlerse evine gelmesinmiş bizimkilerin yüzünü bile görmek istemiyormuş
terbıyesız bak utanmamısmı hanım bu lafları soylerken kustah sey mıllet bayılıyo sankı ona gıderse oglunun evıne oglunu gormye gıder ayy ınanamıyorum ya ne saygısız ınsanlar var ne bıleyım ya uzuldum ama bence o kızı alıp gelın etmek ılerde senın kardesını anne babnında oglunu goz gore gore atese atması demek yarın oburgun o kız baska seylerı bahane eder hıc bı baglantısı kalmaz kardesının sızınle genede benım fıkrım buu kardesınede helal olsun SIZI SILERIM OKIZI GENE ALIRIM dmek ne demekj ya dısarda yuzlerce kadın var ınsan anasını babasını kolaymı buluyo onun acısını yasasında gorsun o annesızlık babasızlık nasıl koyar adama anlasınn terbıyesızlerrrrrrrrrrrrrrr...............klava:
sizi silermiş ölemi bırakın silsin en fazla oda taş çatlasa 1 sene sonra koşa koşa gelir ....
ailesini silcekmiş bunca yapılan şeylere rağmen şımarıklık yapıyo gibime geldii gelin adayınızda onun sevgisini kullanıyo gibime geldi açıkcası ortada bi neden yokken sizi sevmemmesi filan garip....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?