Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
könaydın..........bayenler..............neylersınız bakem.............a.s.
ankım bulcam birkaç tane aşiret ......çocugu........sengözlerimebaksanab.......ama ben bir garip marabayım...-tatlicadiarzu-....beni alırlarmı nedersin.........yasakkelimedelikafadulden
günümüz aydın olsun ...yetti karanlıklar, sıkıntılar...bahar misali yenikliklerle hepimize
ank seninki işi biliyo,mantıkını kullanıyo kızceğiz.:lepi:kaydirigubbakcemile3
duygu bul bi tane ağa oğlu gızzz köşede dursun işte iyi altın takarlar
benim kı bile aşirete verin beni deyooo
senin gibi marabaya can gurban.nerde bulceklermiş bakem,fıstık gibim kızı,hatta bide böçüke bul,tarta tarta alsınlar sisi,a.s.könaydın..........bayenler..............neylersınız bakem.............a.s.
ankım bulcam birkaç tane aşiret ......çocugu........sengözlerimebaksanab.......ama ben bir garip marabayım...-tatlicadiarzu-....beni alırlarmı nedersin.........yasakkelimedelikafadulden
günümüz aydın olsun ...yetti karanlıklar, sıkıntılar...bahar misali yenikliklerle hepimize
çayı soğutmadan gelin tatlılarım
bende yoktum bugün ,sarmısak dişledik tam altı cuval,çalışanlarda vardı ama.ellerim çok acıdı.
daha bitmedi yarında sarmısakları diş diş ayıracağız.sonrada tarlaya dikcezz.
600 kg sarımsak elimizde kaldı eee tarlada var bari dikelim dedik.inşallah.verim güzel olurda zarar etmeyiz.öpüyorum canımcıklarım.ben azcık yorgunluk atam.
ne yaptınız....bakem.............böcük............aaaaaaaa hiç fark etmemişim yoklugunu.......
yeşilim......ablacıgım özledim bilesin........
irna ablacıgım...........kolay gelsin.............allah bol bereket versin........umarım herşey yolundadır.........
ankım.......canımcıgım.......ben annemi özledim.........kızın geldi aklıma......
bu arada lereenim nerde........iyidir umarım...........öptüm güzel yanaklarınızdan........
canım benim sorma ya bugün telde konuştuk karnım aç yemek almaya gidecem dedi yanımda olsaydı her an yerdi annelik böle işte
canım ya.........evet özledim ve gerçekten cok zor annelik......yıgenımdende daha iyi anladım............
24 saat onun peşindeyiz..uykusuz geceler gelecek kaygısı .....
bosuna dememişler...........cennet annelerin ayaklarının altında diye.......a.s.ŞenizŞeniz