Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Selam hanımlar ne ediyosunuz bakem gene akşam oldu yawwwww
Yeşilim duyducuk vana getti yeğen sevecek altınını takıp gelcek

ben geldım.........hihoyyyt........hey yoooooooooo hey yoooooooooooooo..............kaydirigubbakcemile2

yabadaba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusositososito

VANDAN SEVGILER KOCAMAN ÖZLEMLER...............PEK GIREMIYORUM cok elektrık kesıntısı oluyor............gezıyorumda..............yıgenıme bakıyorum..............

özledım sızı.................herkesler işallah iyidir..............irnam........... ankım...........yeşilim........lereenim................böcüküm...........
hepınızı özledım.........ŞenizŞeniz

iyi olun mutlu olan canımcıklar hepınızı özlemle sarmalayıp..........sarıp............öpüyorum ..........bal lokmaları.........ŞenizŞeniz

kunaydın
oooooooooo duygu hanım h geldı olm senın tel neden kapalıydı :mymeka:
vanda manıta var mı sen ondan haber et

anam duygu gelmiiişşşş.bizde üzledik hemide çooohhhkkk
kız ne haber.mutluluktan ucuyon demi.minnacık bebek nassılda seni deşarıjjjj etmiş helal valla.bizim içinde sevi sevi ver aşkısı.
nassın başke vanda soğukmu ???
ikimizde doğuyu selamladık,inş. yazında güneyiegeyi kolacan ederik kaydirigubbakcemile3
hadi iyce gesmeler yavreemmm.öp yeğenini yerime.Şeniz:1hug:

h geldın ırna hanım bısı osleyen yok tabe:dilcikar: burda bosuna cırpınıyom

vayyy gurbaaannn.heç üzlememmi nen seniii ayrıca kk hepten gözümde tüttü kaçgündür.
pazar günü girmessin u zaman bilem aceb neydir böçük evinde derim.fisfisfis
sizler buranın gonca gulüsünüz a.s.,heç sizlersiz dügün olarmıki.fıstıklarım.:asigim: :1hug:

yerim sisi cıtır cıtır yeeeeeeerrrrrr.

sen de iyi ol duygu....seni özledik... bebişi öp
hepinize iyi geceler

canım ablacıgım ........hepinizi özledim............işallah herşey yoluna gırmiş.....üzüntüleri sıkıntıları biraz olsun atlatmışınızdır..........öpüyorum kocaman......Şeniz

kunaydın
oooooooooo duygu hanım h geldı olm senın tel neden kapalıydı :mymeka:
vanda manıta var mı sen ondan haber et

böcüküm........açık kuzum telefon...........ama bazı yerlerde tel cekmeyebiliyorum........
hem benden uzaklaşmak istiyodun al sana fırsat...:dilcikar:.kafanı dinle dönüşüm muhteşem olicek.........:lepi:

anam duygu gelmiiişşşş.bizde üzledik hemide çooohhhkkk
kız ne haber.mutluluktan ucuyon demi.minnacık bebek nassılda seni deşarıjjjj etmiş helal valla.bizim içinde sevi sevi ver aşkısı.
nassın başke vanda soğukmu ???
ikimizde doğuyu selamladık,inş. yazında güneyiegeyi kolacan ederik kaydirigubbakcemile3
hadi iyce gesmeler yavreemmm.öp yeğenini yerime.Şeniz:1hug:

sorma irna ablacıgım...........üle sevimliki...:ecrin_bebek:......allah nazarlardan korusun..............ama annelerin ellerini öpmek lazım............hakkaten cennet anlerin ayakları altında........a.s..
çocuk bakmak zor iş ya...........
mama yap...........gazını çıkar.....uyut uyumaz............altına bak............biraz gecıkınce............etrafada yapıyor............yavru kuzu..............ama cokta tatlı..............allah olmayanlarada versın...............
:Saruboceq:

ankım.......lereenım.............nasılsınız .............herkesleri öpüyorum.............iyi haftalar diliyorum.......ŞenizŞeniz

Gönaydın hanımar nassınız bakem iyi haftalar dilerim hepiciğinize
Duygu kızçem hoş geldin nassın bakalım bebeği gördün geldin
Herkesi çok öptüm kaydirigubbakcemile3

uyy anca geldım hele :nazar:

nan duygu ne bıcım yazıy yaa durmadan nokta koyma yazının sonunu zor buluyom noktaları gecıop kelıme gelene kadr bı öncekıını unutuym:mymeka:
:

hepinize güzel haftalar.........sevgı selam.........hatta selemin hello........
böcük bu senin için...........

ne ..........ya.......pı..............yon...................i..............yi........................mi..................sin............

gününüz haftanız hayırlı olsun o yanacıklarınızdan öpüyorum uzatın bakim yanakları

ohhh beee yavaştan yavaştan şenleniy bura.vala ne güzel hapiciniz gürmek haa.
içim aşkınan doluyu.
ank kolay gelsin canım,aman fazala tedarjanla uğraşma en azından nefesini koru bacım.

yeşilim duygum böçüğüm bende sizleri çok öpüyorum.
daha ev işine bakmadım bile yemeğimde yok.ne güzel demi bugun canım sıkkın hiiç iş yapasım yok.ama kalkmam gerek.hadfi görüşürükkkkŞeniz

ohhh beee yavaştan yavaştan şenleniy bura.vala ne güzel hapiciniz gürmek haa.
içim aşkınan doluyu.
ank kolay gelsin canım,aman fazala tedarjanla uğraşma en azından nefesini koru bacım.

yeşilim duygum böçüğüm bende sizleri çok öpüyorum.
daha ev işine bakmadım bile yemeğimde yok.ne güzel demi bugun canım sıkkın hiiç iş yapasım yok.ama kalkmam gerek.hadfi görüşürükkkkŞeniz

hadi bana kolay gelsin ben kaçtım gene işlere devam :nazar:
vallaha boğazlarım yanmaya başladı ellerim hatur hutur oldu -tatlicadiarzu-

yeşılem h geldın cnmcım benım yanaktan öpme:jeyyar: alınım ortasından öp.:roflol:

ank kolay gele ırnam kolay gele valla ev garusu olmak cok zor:nazar:ben cok memnunum ıyıkı bekarım yahu

duygu ben eyceneyım sen nassın

yeşılem h geldın cnmcım benım yanaktan öpme:jeyyar: alınım ortasından öp.:roflol:

ank kolay gele ırnam kolay gele valla ev garusu olmak cok zor:nazar:ben cok memnunum ıyıkı bekarım yahu

duygu ben eyceneyım sen nassın

eee ben sağa boşunamı diyom böçüküm bekarlık sultanlık deyyoooooo

beygirmi şeydiyo burda alahım yaa,evermeyi neyim unut,goyver gitsin,
şöleee çatlata patlata sultanlığı yaşşa yavreeemmm...kaydirigubbakcemile3

X