Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

eee ben sağa boşunamı diyom böçüküm bekarlık sultanlık deyyoooooo

beygirmi şeydiyo burda alahım yaa,evermeyi neyim unut,goyver gitsin,
şöleee çatlata patlata sultanlığı yaşşa yavreeemmm...kaydirigubbakcemile3

yaşıyokta burdakıler benım evde kaldımı dıo oysakı herkes bı saf bulur kendını kakalıycak ben akıllısını arıyom kaydirigubbakcemile
yahu yengeyle yasamaktan bıktım bacım kendı yuvamı ısterım artık ama alcaklarım bıtınce yanı 2 yıl sonra falan fıln:eek:

gönaydın herkese bacılar nettiriyorsunuz bakem bugün hava çok gözel burada günlük güneşlik bahar geldi artık hihoyyyt

aynen burasıda öle :roflol: sankı farklı sehırlerdeyıkte
nassın ank bacı

iyiyim böcük bi mutfak bi burası koşturuyom akşam yemeği malum cokacimcoook

bide can sıkıntısı kimseler yok be burada hep ya nlızım evin içide :sm_confused:

şöleoturup kahve içeceğin biri yok nasılbiryere düştüm böle :nazar:

nediysiniz yavv bende usandım sıkıldım,bugün,havadanmıdır nedir elim golum kakmayı.

aynen burdada yaz gibim avalar üç gündür öyle.ang ram gel gızz barabar kave içek anacumm.

turk-kahvesi1.JPG

:1hug:

aman aman canlarım, yorgun argın oturdum kahve gelmiş nasıl höpürdettim içerken irnam. gerçekten kahvemi içiyordum

iyimisiniz ...sizi okuyorum hep iyi olun, hayatımız dahep güzel şeyler olsun inşallah

nediysiniz yavv bende usandım sıkıldım,bugün,havadanmıdır nedir elim golum kakmayı.

aynen burdada yaz gibim avalar üç gündür öyle.ang ram gel gızz barabar kave içek anacumm.

turk-kahvesi1.JPG

:1hug:

hemen geleyom oraya karşılıklı höpürdetip içek bide fal bakçen ama :kahve:

aman aman canlarım, yorgun argın oturdum kahve gelmiş nasıl höpürdettim içerken irnam. gerçekten kahvemi içiyordum

iyimisiniz ...sizi okuyorum hep iyi olun, hayatımız dahep güzel şeyler olsun inşallah

afiyet olsun ablacım yarasın kaydirigubbakcemile3

ben avrupalıyam gelemem :dilcikar: uzaksın baa

hemen gelyom beklen:eek:

sanki sen çok yakınsında :jeyyar:
hade bekleyom

ırnam el a..ayakına sağlık:roflol:

yesılım h geldn bız ıdare edıyok sen keyfıne bak hıc düşünme bunları sadece benı düşün yeter

ank nan sen gel ben oraları hıc bılmem

ne oliyiiiiiiiiiii....burda.......herkes birbirini cagırıyor.:dilcikar:..kahveler höpürtetiliyor........:kahve:..
yoksam beni vanda unuttunuzmu..........senağlamasenağlama
zaten sınıra yakınım.......heran irana tüyebilirim.........:eek:yerimseniben

ırnam el a..ayakına sağlık:roflol:

yesılım h geldn bız ıdare edıyok sen keyfıne bak hıc düşünme bunları sadece benı düşün yeter

ank nan sen gel ben oraları hıc bılmem

sankim bende çok biliyorum oraları

ne oliyiiiiiiiiiii....burda.......herkes birbirini cagırıyor.:dilcikar:..kahveler höpürtetiliyor........:kahve:..
yoksam beni vanda unuttunuzmu..........senağlamasenağlama
zaten sınıra yakınım.......heran irana tüyebilirim.........:eek:yerimseniben

duygu bul bi tane ağa oğlu gızzz köşede dursun işte iyi altın takarlar
benim kı bile aşirete verin beni deyooo

könaydın..........bayenler..............neylersınız bakem.............a.s.

ankım bulcam birkaç tane aşiret ......çocugu........sengözlerimebaksanab.......ama ben bir garip marabayım...-tatlicadiarzu-....beni alırlarmı nedersin.........yasakkelimedelikafadulden

X