Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşılım h geldın ablam sen ıyı ol gel bız hep burdayık allah sağlık vrsın aılene ınş

İrna kızçem hoş gelmişsen. Kızına sevindim. Tekrarlamaz inşallah. Dualarımız seninle.

Yeşilim kk dostum ne güzel seni burada görmek. Merak etme dualarımız seninle. Herşey yoluna girecek. Seni seviyor ve sevgiyle öpüyorum.

yo ablam daha gelmedı herhal -tatlicadiarzu-
bende özledım ama burası hıc klabalık olmadı kı beklıyom yesılım ırnam ank ocean sen gelsen hep sohbet etsek

Hani kırk yıl sonra burada olsak " Böcük kızçem burası hangi topick doğru geldimmi süle bakem" derdim. "Yoksa duygu kızçemlemi konuşuyom, ah ah gözlerimde iyi görmüyor "

ben ozmn 62 olmak uzre olurdum abooww acep bı saf bulup kendımı kakalamış olur muydumkı yoksam evde kalır mıydım onu dusndum bıan

ozmn pc belkı oto. yazmaya gecer yanı bız sölerık oyazardı

Bak otomatik olursa işimiz daha kolaylaşır :)) Ah böcük kızçem ah takma dişlerimi kaybettim bulamıyom kimbilir nereye koydum:))) Aç kaldım aç körolmıyasıca dişler nereye gittiniz:)))

gene mı bardağın ıcınde unuttun aplam oraya bak haa bıde goslerınde kafanda hee:roflol:

ilahi lereen duygu beni güldürdünüz haa ne güzel gaynatı veriyonuz öle bea

he ben şimdiden gözlüklüyem,ee gari 15 20 sene sonasında bastonda oluruz gulaklarımızda duymaz yakıştırırık herbişeyi

kızlar bizleri cekemezmiş o zaman amaaannn yinemi bu moruk derseler lerenim

neyderiz .heleki 40 yıl sonasında yaşarmıyızki acep..

ırna h geldın
allah sağlık versın yasarsın nan ben yasarmıyım acep abowww kımle evlenmış olcam en cok onu merak edıyom

ank ben senı ıterım:roflol:

aha geldim nen böçük,hec yanuluz bırakırmıyım ben seni,üperim canum seni,cuman seninde hayırlı olsun.

kıss senin adayın varya,ne arasın başka,sanurum emin değilmisin yavreeemmm.:uhm:

bah bah hele unuttunmu gı sözlün var gibi gibi görmüştüm sankiimm....

tamam kararsız gibiydin emme yinede aday adaydır.

amaaannn boş ver be fıstığım evlenimde ne yapcan bekarlık essahtan sultanlık ha.

tatlılarım, bal kaymaklarım nasılsınız bakim.....sizi çok özledim ben ya

duygu yokmuymuş nerelere gitmişş merak ettim. buralarda az meraklı olmadık ha!

lereenim ne diyo yaşlanınca ne olcekmişiz....

ırnam suan hayatımda kımse yok ıstemıyom kımseyı nedense hata yapmaktan korkuyom hem daha ceyısım 2 yılda anca tamamlanır benım mumkunse bol bol zmnım param olunca bırısı olsun

yesılım h geldın galıba van a gıtı yığenının yanına gercı en son yığenı abısı falan gelmıstı ama benımde pek bılgım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…