Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

her iki ceptende çıkarırım seniiiiii
geçmiş olsun bilirim mide sıkıntısını nane limon iç bol bol çok iyi gelir hafif yemekler ye

o an hıcbısey yıyemedımkı gerı cıkarmak zorunda kalırmkı bu hayatta en nefret ettım şey:tomato:
annem sıcak sekerlı su yaptı ıctım sonra sıck su koyduk onunda kapaği acıldı göbekım yandı -tatlicadiarzu- sonra sarıldı annem yattık ama saatlerce uymadım cok şükür suan cok ıyyım rabbım herkese sağlık versn:Saruboceq:
ama annem gtcek 1 ay sonra ben kımle yatcam senağlama

nane limon iç midenin tek ilacı o canım süt filan sakın içme
yandımı göbüşün kıyamam yaaa
benim kızda gelince bana yapıyor öle kedi gibi sarılıyor bana
yafruuu evlen kocana sarılırsın artık :jeyyar:

annem yapım dedı ama su ıctım ıcın karnımdan sesler gelıyodu sankı su tulumu olmustumkaydirigubbakcemile3
koca olsa ahh ahh ama yokkı annemın yerınıde tutmaz eln oğlu bakarsın aman basının caresıne bak derseklava:

su daha fena yapar sen iç nana limonu miden rahatlar bak.
demez gıızzz sen bul bi tene goca derse döverik biz onu

temem apla yapıyom aama ancak akşama
sımdık aş yemeğe gıdıyom ben zatı bı goca bulsam önce sızden ıstedcem kendımı

sana afiyet olsun ihmal etme sakın önce bizden istiycek damat beyyyy

yımekten gelıyom
ama sadece yoğurt yedım bı kasık desem ınanır mısn yımekler ben gıdene kadr bıtmış zaten salcasız makarna sevmem kıymalı patates asla yemem kırmısı et sevmem dıe aç kaldım hep böle olıyy ama yaa bıkhtım usandım canımdan tenımdn he :çok üzgünüm:

yafruuu sen ne yiyion o zaman aç kaldın bak yorgun düşersin ama

Kıyamam ben böcük kızçeme.ah ah ana gibi yar olmaz ((((( Geçmiş olsun kızçem. Ank kızçemin dediği gibi midenin ilacı nane limon gerçekten . :))

Kıyamam ben böcük kızçeme.ah ah ana gibi yar olmaz ((((( Geçmiş olsun kızçem. Ank kızçemin dediği gibi midenin ilacı nane limon gerçekten . :))

nırde kaldın aplam ya mirmirmirmir uyku bastı yalnız burda ank ıle dedıkodu yaptık az
aksam gıdem hemen ıccem suan turp gıbıyım amaolsun kendımede cok dıkkat ederım yedığım dokunmuş baa :1closedeyes:ahh bu gelın öldrcek benıkaydirigubbakcemile3

yesılımden haber varmı

Bu arada Yeşilimle konuştum selamı var. Halasını hastahaneden çıkarmışlar ama hiç iyi değilmiş ve eşide tekrar ameliyat olacakmış umarım bundan sonra biraz rahatlar yeşilim kk dostum.

Aman maşallah de gözünü seveyim Dikkat et:1hug: lütfen sağlık herşeyden önemli hiç ihmale gelmez :1hug:

yeşılımı cok ozledık yaa ınş bugunden ıtıbaren onunıcn hersey guzel olur cok ozledık çunku:çok üzgünüm:

valla ölcem sandım he ne kadr deeğrlı bısey o an dunyadakı tum ceyıslerı verseler donup bakmasdım:roflol:

Bu arada Yeşilimle konuştum selamı var. Halasını hastahaneden çıkarmışlar ama hiç iyi değilmiş ve eşide tekrar ameliyat olacakmış umarım bundan sonra biraz rahatlar yeşilim kk dostum.

Yeşilimle konuşursanız çok selam söyleyin şansa bakın ya önce babasını kaybetti şimdide halası allah daha beterinden korusun inşallah bir an önce iyileşir

bak böcük lereenim de dedi nane limon çok iyi gelir diye ihmal etme evde kaynat bol bol iç
ne demişler önce sağlık çeyiz sonra gelir diye

bak böcük lereenim de dedi nane limon çok iyi gelir diye ihmal etme evde kaynat bol bol iç
ne demişler önce sağlık çeyiz sonra gelir diye

aplalarım ben zatı sıyah cy ıcmem hep bıtkı cayları içerım:1closedeyes: ama nasıl olduı anlamadım aksam ılk işim nane lımon komasına grmek olcak :lepi:

Ay hala çeyiz diyor böcük kızçe:mymeka:

aplalarım ben zatı sıyah cy ıcmem hep bıtkı cayları içerım:1closedeyes: ama nasıl olduı anlamadım aksam ılk işim nane lımon komasına grmek olcak :lepi:

Aman diyim komaya iyi gelecek bir hangi bitki çayı yok :1no2: komaya momaya gireyim demiyesin sülemedi deme.

ya yeşilime noldu onun ben de yeri ayrı bişeyi yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…