- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
kunaydnlarr nassınız garular
flurya sanırsam sen aksamları oluyon benım evde net yok o yuzden sadece işte takılıyom
leerenım duygu yeşılım ırnam oceanım nırdeler ayy ank unutmadan dıyem oyar benı
gelemiyom ama sizi çoh özledim bilesiniz
ben geldim hey yoooooo hey yoooooooooooo....hihoyyythihoyyyt....bır kaç gündür giremiyodum..........:çok üzgünüm:
çünkü vandan abımler geldi.........yigenimi gördüm..........dünyalar şekeri tatlı bal..melek.......:ecrin_bebek:
cok sevıyoruz.............hemde cok.......oyuncak oldu elımızde.............
bende cuma günü ..............abımlerle VANA GİDİYORUM ARTIK VANDAN seslenecek size..........
ve sizleride cok özledim. hemde cokŞenizŞeniz
irnam........lereenim.......böcüküm.......yeşilim ......ank06..............hepınızı özledim......ŞenizŞeniz
ben geldim hey yoooooo hey yoooooooooooo....hihoyyythihoyyyt....bır kaç gündür giremiyodum..........:çok üzgünüm:
çünkü vandan abımler geldi.........yigenimi gördüm..........dünyalar şekeri tatlı bal..melek.......:ecrin_bebek:
cok sevıyoruz.............hemde cok.......oyuncak oldu elımızde.............
bende cuma günü ..............abımlerle VANA GİDİYORUM ARTIK VANDAN seslenecek size..........
ve sizleride cok özledim. hemde cokŞenizŞeniz
irnam........lereenim.......böcüküm.......yeşilim ......ank06..............hepınızı özledim......ŞenizŞeniz
men gelmış bulunmaktayımdelikafadulden bende baskası yok herhal
duygu nırde allam yaa
yeslılım leerenım ank nerdesınzı gızlar
Ben geldim stopşakkıdı
Kimsecikler yok gidiyorum stopşakkıdı
Bni hiç özlemedinizmi stopşakkıdı
Ben sizleri çok özledim istopşakkıdı
delikafaduldendelikafadulden
men gelmış bulunmaktayımdelikafadulden bende baskası yok herhal
duygu nırde allam yaa
yeslılım leerenım ank nerdesınzı gızlar
Ben burdıyem böcük kızçem diğerleri bilmem nirdeler:)) İş hayatı nasıl gidiy süle bakem
h geldın ablamBen burdıyem böcük kızçem diğerleri bilmem nirdeler:)) İş hayatı nasıl gidiy süle bakem
buradayım yafruuuu yoktum evde yeni geldim
çok yoruldum yawwww
h geldın ablam
cok şükür ıyı bıde maasları normal gununde alsak daha süper olcak bu yalancı krız patronlara yaradı ne dıyım
Neyseki maaşlarınızı alıyorsunuz gününde veya değil:1hug:Şeniz
Buradayım lereenim üylen evden çıktım anca geldim bi trafik var felaket yani
h geldın ablam
cok şükür ıyı bıde maasları normal gununde alsak daha süper olcak bu yalancı krız patronlara yaradı ne dıyım
ne ettınkı yorulcak kadr:jeyyar:
Seçimler yüzünden değilmi:mymeka: Bu sana değil yanlış anlama ank kızçem:1hug:
kunaydın
dun gece mıdemden hıc uymadım desem yerıdır annemle yattım onuda uyandrdım herhal bısey dokundu ama ne zormuş yaa
rabbım herkese sağlık versın dunyayı sersen gozum gormezdı allahım sana cok şükür:Saruboceq:
ank yaslandın tabe benım gıbım çıtır deılsın ya:dilcikar: