- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.839
- 60
benım canım kabak tatlısı ıstıyor.ya ....olsa yesem....
böcük nan ceyıs neyım alma artık be hepımızı derde sokma....
kaprıs sarduş h geldunuz nan gec oldu amme anca çaktım sız caktrman:roflol:
ırnam amın ablam
yok nan telaş etmen ceyıs almıom
leerenım nırde
güzel arkadaşlarım benim ....aman iyi olun kendinize iyi bakın vaktim, moralim olursa arada gelebilirim. kızım çarşamba günü gidecek Allah kısmet etsin yine biz bize kalıp yaralarımıza merhem olacağız. hepinizi kocamaaaaan öpüyorum
güzel arkadaşlarım benim ....aman iyi olun kendinize iyi bakın vaktim, moralim olursa arada gelebilirim. kızım çarşamba günü gidecek Allah kısmet etsin yine biz bize kalıp yaralarımıza merhem olacağız. hepinizi kocamaaaaan öpüyorum
gunaydın
yeşılım ablam tmm bız senı 4 gösle beklıyok merak etmeŞeniz cok öptum
yok nan duygu almıyom bısey söz dedıkya
leerenım almıyom aplam ne şimartcam onların alcaklarınıda sıralıycam:jeyyar: baştan konusmak lazım dıme ama bızde herkesın gücü yetenı alsın aman huzr olsunda
bu arada 40 yıl sonra 61 yaşında olım ınş evde kalmaz evlenmış olursam brdaolurdum ve klavye ıle yzmak yerıne ben sölerdım pc kendı yazardı herhalgözleım cok ıyı görur dilerım ıncı olurdu ozmn bılem kırısıklıklarım olmazdı:dilcikar:
ayy bıde modutör neyım olsamda duyguyu banlasam dıom:roflol: