Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

benım canım kabak tatlısı ıstıyor.ya ....olsa yesem....

böcük nan ceyıs neyım alma artık be hepımızı derde sokma....

Kızçeler 40 sene sonra burada sohbet ediyor olsak neler konuşurduk acaba ? hadi bakalım biraz hareket gelsin bölüme ne dersiniz:)))))

Kızçeler 40 sene sonra burada sohbet ediyor olsak neler konuşurduk acaba ? hadi bakalım biraz hareket gelsin bölüme ne dersiniz:))))) Hani kulaklar duymaz olur ağrılar başlar artık neler olur bilmem konuşmalar bu şekilde olsa mesela:)))

benim romatzmalar iyice azmış olurdu :a015:
birde takma dişlerim kesin konuşurken ağzımdan fırlardı :roflol:
gözler görmez olur boynumda gözlükle dolaşırdım :smiley-cool:

tdk buralara uğramuş bugünsengözlerimebaksanab benüm haberüm nerden mü oldu...içime dogdi
aaaaa ben bişey demedüüüm durun beaaa delüüüüülerr :tomato:
tamam tamam bi daha sizi uyarmıcam işte ne halünüz varsa görünkötükedihüso

güzel arkadaşlarım benim ....aman iyi olun kendinize iyi bakın vaktim, moralim olursa arada gelebilirim. kızım çarşamba günü gidecek Allah kısmet etsin yine biz bize kalıp yaralarımıza merhem olacağız. hepinizi kocamaaaaan öpüyorum

Ablacım hoşgeldin nasılsın iyimisin.
Sen yeterki iyi ol bizler buradayız hiç merak etme.
Sevgiler sunuyorum çok öpüyorum

gunaydın
yeşılım ablam tmm bız senı 4 gösle beklıyok merak etmeŞeniz cok öptum
yok nan duygu almıyom bısey söz dedıkya
leerenım almıyom aplam ne şimartcam onların alcaklarınıda sıralıycam:jeyyar: baştan konusmak lazım dıme ama bızde herkesın gücü yetenı alsın aman huzr olsunda
bu arada 40 yıl sonra 61 yaşında olım ınş evde kalmaz evlenmış olursam brdaolurdum ve klavye ıle yzmak yerıne ben sölerdım pc kendı yazardı herhal gözleım cok ıyı görur dilerım ıncı olurdu ozmn bılem kırısıklıklarım olmazdı:dilcikar:
ayy bıde modutör neyım olsamda duyguyu banlasam dıom:roflol:

hoş geldın ablacıgım........ŞenizŞenizŞenizŞeniz

banla kız....o zamana kadar halım kalmaz ...artık sen beni banlamakla ugraşırken...ben torunlarınla ilgilenırdım.............:roflol::roflol::roflol:

canıımm hoşgeldin.iyi dörtgün daha burda.sana destek olur az çok.
çarşamba günü,kızına hayırlı yolculuklar dilerim.
öpüyorum çookk.

duygu,böçük bayılıyom len size.ne gözel atışıysınız öle.tü tüü nazarlarda koruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…