Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydın
keyfıom hıc yohh
sızlerden ece ıcın dua beklıyorum
ece taksımde basına 200kg cam düşen cnm arkdasım ıcın hala yoğun bakımda ama ıylesıyor ınş dun anı defterııne yazdım bıseyler ınş ıyı olunca okuycak:KK43: off off cnm cok sıkkın

selaaaamm.
ayy böçük çohkk üzüldüm kı.nasıl olmuş yaff 200 kg aman allah korumuş.çookk gecmiş olsun bidenem.allah şifa verri inş.tez günde iyileşir.tehhh neler oluyo öyle görünmez kaza bu derim işte.
niee dikkatli davranmazlarki o işi yapanlar alah alah.:mymeka:

alah korumuş ınş hep korur
ama o an camı takmıyolrmış zatı 8ay olmuş camı yapalı neysem olay mahkemelık

sız ne ettınız bugun patron dedı ya maaştan 200tl ıkı ay kescam yada ssk ıptal etcem 2 ay :nazar: parayı kes dıycem dert ama ssk kestrmem cunku tazmınat alcam cıkarken

alah korumuş ınş hep korur
ama o an camı takmıyolrmış zatı 8ay olmuş camı yapalı neysem olay mahkemelık

sız ne ettınız bugun patron dedı ya maaştan 200tl ıkı ay kescam yada ssk ıptal etcem 2 ay :nazar: parayı kes dıycem dert ama ssk kestrmem cunku tazmınat alcam cıkarken

evett böçük paradan kessinler canım yaa ssk den kestirsen eğer emeklilek sürende kısalır.nolcak böyle yaa herkez üzüm üzüm üzülür.iş yoh,gecen haberlerde,gençler işsizlik yüzünden,askere gidiyo.bari askerliğimi yapam diyolar.
bizde aynı öyleyiz böçük,serbest iş yapar herifim eme heeççç iş yohkk diyoo.

kk de ne biçim oldu,sanki cansızmış gibi geliyo.bide gireceğen yere üç kere tık yapmak zorundasın.saten sayfalar ağır acılıyo.niee böle yaptıla kiii..hiçççç sefmedim hemide hiiiççç.

duyguda giremiş bugün hayret,hastamı acep.
yeşilim
lereenim,
ank ram
iyimissiniiiiissssssss.:teselli:

evt cnm herkes şu aralar psıkopata bağlanıyo valla benı,mde bağlanmama az kaldı
duygu kesınn gocaya kactı
leereım yaşılım ocean ank hıc yohh ortada

evett böçük paradan kessinler canım yaa ssk den kestirsen eğer emeklilek sürende kısalır.nolcak böyle yaa herkez üzüm üzüm üzülür.iş yoh,gecen haberlerde,gençler işsizlik yüzünden,askere gidiyo.bari askerliğimi yapam diyolar.
bizde aynı öyleyiz böçük,serbest iş yapar herifim eme heeççç iş yohkk diyoo.

kk de ne biçim oldu,sanki cansızmış gibi geliyo.bide gireceğen yere üç kere tık yapmak zorundasın.saten sayfalar ağır acılıyo.niee böle yaptıla kiii..hiçççç sefmedim hemide hiiiççç.

duyguda giremiş bugün hayret,hastamı acep.
yeşilim
lereenim,
ank ram
iyimissiniiiiissssssss.:teselli:

buradayım irnacım yoktuk bugün evde pek giremedim siteye

evt cnm herkes şu aralar psıkopata bağlanıyo valla benı,mde bağlanmama az kaldı
duygu kesınn gocaya kactı
leereım yaşılım ocean ank hıc yohh ortada

buradayım işte böcük geldim dışarıdaydık bugün kızla yarında pek yokum çarşıya çıkacaz oradan k.valideye gidecem gece geliriz ancak

Ben buralardayım ama türkçemi bozmayacağım..:eek:klava:Siz de bozmayın ne olur..şakasına bile olsa zoruma gidiyor..BOZANLAR BOZDU ZATEN BARİ BİZ SAHİP ÇIKALIM GÜZEL DİLİMİZE..:çok üzgünüm:

ben geldım..hepiciginize ey gönler.........hihoyyythihoyyyt

dün goydum.......öslediniz...beni dimi..........yerimseniben

dişciye gittim...işlerde yogundu giremedim.....

ben eyiyim............bi de diş agrısı olmasa....:çok üzgünüm:....annem diyorki...diş agrısı dogum sancısı gibiymiş......fisfisfis

üleyse ben dogurmak istemiyom....agrısı beynimden cıkıyı..............delikafadulden

Ben buralardayım ama türkçemi bozmayacağım..:eek:klava:Siz de bozmayın ne olur..şakasına bile olsa zoruma gidiyor..BOZANLAR BOZDU ZATEN BARİ BİZ SAHİP ÇIKALIM GÜZEL DİLİMİZE..:çok üzgünüm:

arkadaşım bizimki sadece gırgırına eğleniyoruz biraz yoksa türkçemiz çok güzel bir dil

ben geldım..hepiciginize ey gönler.........hihoyyythihoyyyt

dün goydum.......öslediniz...beni dimi..........yerimseniben

dişciye gittim...işlerde yogundu giremedim.....

ben eyiyim............bi de diş agrısı olmasa....:çok üzgünüm:....annem diyorki...diş agrısı dogum sancısı gibiymiş......fisfisfis

üleyse ben dogurmak istemiyom....agrısı beynimden cıkıyı..............delikafadulden

ay geçmiş olsun kızanım zordur diş ağrısı
en büyük ağrılar böbrek doğum ve diş ağrısıdır
çektirmedin herhalde iltihap var sanırım.

men geldım
duygu gecmıs olsun senı cok özledım bılıyon demı
yeşılım leerenım ank

men geldım
yeşılım leerenım ank

biri bana cimdik. atsın...böcük...beni özlemiş.....:1shok:..bu bir rüya olmalı......:nazar:
amanın duyduklarıma inanamıyorum...delikafadulden
bende senı özledim...balım..........Şeniz

yeşilim lereenım irnam..ankım.........hepinizi sefiyom...............
kocamanda en xxxxxxxxlllll buyugunden öpiyom...........
haaaaaaaaaa...ŞenizŞenizŞeniz

hem ben tirledim haaaaaaaaa:roflol::roflol:

özlesek suç özlemesek suç ne mok yıycem bılemedım haa
uyy dertlendım yaa azcık tesellı edın
krız bızı cok kötu vrdu nolcak sımdık maaş alamıyok off ulan rıza off yakım bı cıgara barı:nazar:

men geldım
yeşılım leerenım ank

gönaydın yavru böcük nassın bakem sana dedik demi fazla çeyiz alma bak nasıl ödeyecen şimşik o borçları bende ösledim seni çok öptüm seni

biri bana cimdik. atsın...böcük...beni özlemiş.....:1shok:..bu bir rüya olmalı......:nazar:
amanın duyduklarıma inanamıyorum...delikafadulden
bende senı özledim...balım..........Şeniz

yeşilim lereenım irnam..ankım.........hepinizi sefiyom...............
kocamanda en xxxxxxxxlllll buyugunden öpiyom...........
haaaaaaaaaa...ŞenizŞenizŞeniz

gönaydın duygu sen nassın bakem bende ösledim seni senide çok öptüm

hem ben tirledim haaaaaaaaa:roflol::roflol:

günadııınn.
nassınız bakem fıstıklaaaa
duygum gecmiş olsun yavrusu,bugün nassın,hala ağrıyomu dişin yaa çohkk zordur bilirim diş ağrısı.
beni özliyen yohmu laa bi günciez girmedim hemen üzlediim hepicinizi beaaaŞeniz.

8b29f625-4984-4189-837b-37e73c5201d2Goodmorning.gif

saolun...dişcime gıttım aksam...........cekılecek dıyor....abtal kafam...dolgudan korktum erteledım erteledım....şimdi daha kötü oldu...........dişten olucam.....

irna ablacıgım cok üzledim...hemde cok....hepinizi.....

hepinize mucuklar...hatta kisssssssler....

kunaydın
herkesı özledım pen nassıız allahım cok şükür bugunde bı işim var:roflol:

Güzel kızçem geçmiş olsun dişin nasıl oldu.

Böcek kızçem arkadaşına çok üzüldüm inşallah sağlığına kavuşur dua edeceğim.

İrnam sende sağlıkla kavuş kızına inşallah . Yeşiliminde halası düşmüş kalça kemiği kırılmış bugün. Neler oluyor kk ailemize ya neyse Allah beterinden saklasın diyelim . Hepinizi özledim öpüyorum kocaman.

Son düzenleme:
son sayfalarda türkçeniz düzelmiş :roflol:

eferim size :icecream:

benim türkçem düzgün aranıza katılabilir miyim dicektim de :nazar:

X