eyi günler yavrular.
sağolun canlarım dilekleriniz için.
dohturlar angaraya sevk etmişler,annamamışilar gızımın derdini.:1ninca:
çok zügünüm çoooooooooooookkkkkkkkk.senağlama senağlama
ayy korkiimm yaa kötü bişey cıkarsa deyi oofffffffffff.içim daralıyııı
nolur dua edin oda sizler gibii körpecik,ellerin köyünde daha ceyizini bilem kullanamadı.
allahım sağlıktan ayırmasın hepinizi,hayallerinizi hep gercekleştirisn rabbim.:Saruboceq: :Saruboceq:
eyi günler yavrular.
sağolun canlarım dilekleriniz için.
dohturlar angaraya sevk etmişler,annamamışilar gızımın derdini.:1ninca:
çok zügünüm çoooooooooooookkkkkkkkk.senağlama senağlama
ayy korkiimm yaa kötü bişey cıkarsa deyi oofffffffffff.içim daralıyııı
nolur dua edin oda sizler gibii körpecik,ellerin köyünde daha ceyizini bilem kullanamadı.
allahım sağlıktan ayırmasın hepinizi,hayallerinizi hep gercekleştirisn rabbim.:Saruboceq: :Saruboceq:
canım iyileşecek bak görürsün sen üzülmeki kızında daha moralli olur
hem ankaraya gidecek orada büyük hastaneler var
dualarımız kızınla olacak canım
teferruatıyla oralarda yapılsın denilmiş zaten.inşallah herşeyi temiz cıkar.korkularımız yersizdir dilerim allahtan.
duygum
böçüğüm
ank sağolun nolur dua edin.:Saruboceq:
leerenım ben cohh üzledım senı gel öpemŞeniz
duygu benımde aşklım var ekımde nışanımız olcak ınş:dilcikar:
İrna kızçem çok geçmiş olsun merak etme dualarımız seninle.ve kızınla. Güzel haberlerini bekliyoruz..Yeşilimin selamı var hepinize.
Kızçeler düşındım düşındım beni üzlemişmisınız dedim, sülen bakem more
çok sağolun,ank,duygum,böçüğüm,lereenim.
hepinizden allah razı olsun.kulun kula duası kabul olurmuş.
lereenim hoş geldin canım .yeşilim selamı içinde çok sağol .sende bizden çok selam söyle,başsağlığı dileklerimizi,özlemimizi.hepsini emi canım.
ya kafam o kadar karışıkki,size göz aydınlığı bile dilemediğimi farkkettim.
çok özür canımcıklarım.
duygu, böçük hadi hayırlısı bakem,allahım musüüüüüdddd.ve bahtiyaaaarrrr etsin.
kuzucuklarım,dilerim heeeçç üzülmessiniz,hep mutlu galın emi canlarım benim.
iyi kıss çeyizlerin modası gecmeden,buldun ha sonunda böçüğüm.hepicini güle güle gullan datluuumm.
duygum ee adi sende biran evvel başla yavrusu çeyize kıssss..duyguda vermiyo,bak.Şeniz
şölekı:1closedeyes:
benı cok sevdığını söluyo ama ben ınanmıyom naz edıyom:dilcikar:
sözlumden öncekı sevgılım olur kendısı 1,5 yıl beraber olduk ozmn dedım benle eğlenme evlenceksen konuş oda hıncıhh evlenemem dedı tekmeyı bastım gıcına:roflol: sonra ck aradı neyım ama ıstemedımm yalvardı olmas dedım sonra sözlumle tanıstım tanıstığmız 2.yıl aksamı sözlendık sonra ayrıldık ama bu hep derdı o senı sevmıyo ayrılın ınş dıo nan beddua ettı delu:mymeka: neysem sımdık peısımde bıde sölzumle aynı yerde askerlık ettıler :ark olurlar kader işte
sözlumden ayrıldım ocakta senı ısteyek nışanlanak dedı olmas dedım ekıme attım tarıhı ama kafam karısık boşverdım zmn lazımunutmak ve yenıden sevmek ıcn