Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

irna ablacıgım..........tesekkurler canım...amın ablacıgım...
benım özelınde...yenı bır seyler var tanısma durumları var...bendede kararsızlık...
hayırlısı ablacıgım....nasıp..artık...

sevgıler optum ablam...

duygu:jeyyar: nolıy nan benden once gtme bı yere yolarım:mymeka:
ırnam saol cnm dunde evkurdan 4 dene nevresım aldım söz son olcak ama kac ay dayanırım bılınmez önce borclarımı kapatcam

herkeslere ıyı haftalar....yeşilim...ablacıgım nasılsınnnnnn...özledım cokkkkkkk....

umarım herkesler ıyıdır....

böcük ya sen kafayımı yedın ..allahım aklına mukayyet olsun be.....ne yapıcan be 4 nevresımı aldın yazık o paralara yazık beeeeee......

bır daha alma yeter artık....ayyyyyy ya cok kızdım ben sana dıyorum elınde patlıyacak....

neyse bana verırısın artık...hedıye...olarak..gercı pek hedıye neyım verecek gıbıde durmuyon yaa neyse....

napıyonuz gızlar.dün hiiiç kk girmedim,yani girdimde yazı msj yazmadım baktım sizlerde yohsunuz içimden gelmedi ne yalan söyleyim.dün zati moralimde bozuktu.kızın yine ateşi cıkmış.canım sıkıldı.senağlama

kıss böçük yavrusu napıyon anacım böyle.anladııımm sen kriz bitince,ceyiz mağazası accan demial kız al.paran varsa alın valla.ne ucuzladı çok şey
helede beyaz eşyalr tv gösteriyoda yarı fiyatına.ahh para olcakda,alcan,yenilicen herşeyi.
ama nerdeeeeee..kirzden öncede krizden sonada hep nanay ları oynuyoz.

Kız böcük nettin sen üle 4 tene nevresim almışsın allah biler kaç tane daha vardır sende
Evin neresinde saklıyon onları fazlaları biz alak gayri

napıyonuz gızlar.dün hiiiç kk girmedim,yani girdimde yazı msj yazmadım baktım sizlerde yohsunuz içimden gelmedi ne yalan söyleyim.dün zati moralimde bozuktu.kızın yine ateşi cıkmış.canım sıkıldı.senağlama

kıss böçük yavrusu napıyon anacım böyle.anladııımm sen kriz bitince,ceyiz mağazası accan demial kız al.paran varsa alın valla.ne ucuzladı çok şey
helede beyaz eşyalr tv gösteriyoda yarı fiyatına.ahh para olcakda,alcan,yenilicen herşeyi.
ama nerdeeeeee..kirzden öncede krizden sonada hep nanay ları oynuyoz.

hayırdır ablacıgım nesı var kı atesı cıktı...gecmiş olsun acıl şifalar canım....Şeniz

hem bu böcük söz verdi bırazını bana gönderecek..........:jeyyar:

herkeslere ıyı haftalar....yeşilim...ablacıgım nasılsınnnnnn...özledım cokkkkkkk....

umarım herkesler ıyıdır....

böcük ya sen kafayımı yedın ..allahım aklına mukayyet olsun be.....ne yapıcan be 4 nevresımı aldın yazık o paralara yazık beeeeee......

bır daha alma yeter artık....ayyyyyy ya cok kızdım ben sana dıyorum elınde patlıyacak....

neyse bana verırısın artık...hedıye...olarak..gercı pek hedıye neyım verecek gıbıde durmuyon yaa neyse....

çalış senınde olsun:1closedeyes:

ırnam sorma ya benım cok hoşuma gıden bı buzdolabı vardı 2800tl suan 1600 tl olmuş goca adayım olsa hemen aldrcaktım yanı askım var zatıde nışana cok var ınş sonra alırık artık
zatı dun anneme yakalndım sölemeden gızlıcenez eve sokcaktım dedımkı ben gelcem almaya sız getrmen eve dun patt dıye adam geldı annemden ımza ıstedı:1shok: annem ne aldın gene dedı 1 tanecık nevresım dedım :roflol: ıkı laf ettı yeter falan dıe bu aksam gıdıp alcam mağazadan hihoyyyt

ank evde yer yok bazalar oldu sokcak bı yer bulcam artık:jeyyar:

hiç sorma duygum sebebsiz kaç aydır sürekli ateşleniyo,bi ara durduydu,ama yine başladı.gitmediği dohdur galmadı.ne bilem nolcak.ona üzülüyom.senağlama

gıızz böçüküm bizim bazalar boş nen.delikafadulden

İrnacım geçmiş olsun kızın yine ateşlenmiş inşallah atlatır hemen
Böcük bizim ev boş oraya alayım istersen nasılsa kızda var bende hazır olur -tatlicadiarzu-

hiç sorma duygum sebebsiz kaç aydır sürekli ateşleniyo,bi ara durduydu,ama yine başladı.gitmediği dohdur galmadı.ne bilem nolcak.ona üzülüyom.senağlama

gıızz böçüküm bizim bazalar boş nen.delikafadulden

irna ablacıgım ...doktorlarada gitmişiniz ama bır neticede alamamısınız.....
işallah önemli degil gecici bır durumdur...rabbım şafi ısmı yüzü suyu hürmetine ...şifasını verir ...işallah......
üzülme ablacıgım.....bol dua et allahım ....:teselli::teselli:

ırnam bazı hastalıklar pskılojık olur o bakımdan ınş onemlı bıseycığı yohtur
ayrıcanez saolun ben evımde yer blurum vırmem sıze bıseycık özellıkle duyguya(amma cımrıyım demı cımrı deıl tutumluyum nan)
:roflol:

ırnam bazı hastalıklar pskılojık olur o bakımdan ınş onemlı bıseycığı yohtur
ayrıcanez saolun ben evımde yer blurum vırmem sıze bıseycık özellıkle duyguya(amma cımrıyım demı cımrı deıl tutumluyum nan)
:roflol:

ben size dedimdi...bu böcük bitini bılem vermez..:eek:klava:.tutumluymuş...yesinler tutumunu....:mymeka:

benım kamyonun arkasında ne yazıy bılıyon mu
çalış senınde olur:kahve:
nan sana bunun cevanını rep olark vermıştım ya nankör:mymeka:

42871394.gif

gunaydnlar
allah sağlık ve huzur versın:Saruboceq: ınş rabbım buyuk ınş herkesın işlerı düzelır
ırnam ank yeşılım ocean duygu nassınız bakem

gunaydın gunaydın gunaydın..................sabah bır uyandım allahım allahım herde kar var....her yer bembeyaz............cok guzel bır manzarayla gune merhaba dedım....

içimde bır sevınçle kalktım............ıyıyım sukur.......herkeslerde cok ama cok ıyı olsun...

yeşilim ablacıgım.....işallah dahada ıyıdır..................sevgıler

merabalar arkadaşlar...nassınız?
her şey yolunda dır umarım..
duygu ne güzel uyanmışsın yaa...
keşkem burayada yağsa, 2 kez falan yağdı bu kış...
hasret kaldım kara valla...

X