- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyonuz gızlar.dün hiiiç kk girmedim,yani girdimde yazı msj yazmadım baktım sizlerde yohsunuz içimden gelmedi ne yalan söyleyim.dün zati moralimde bozuktu.kızın yine ateşi cıkmış.canım sıkıldı.senağlama
kıss böçük yavrusu napıyon anacım böyle.anladııımm sen kriz bitince,ceyiz mağazası accan demial kız al.paran varsa alın valla.ne ucuzladı çok şey
helede beyaz eşyalr tv gösteriyoda yarı fiyatına.ahh para olcakda,alcan,yenilicen herşeyi.
ama nerdeeeeee..kirzden öncede krizden sonada hep nanay ları oynuyoz.
herkeslere ıyı haftalar....yeşilim...ablacıgım nasılsınnnnnn...özledım cokkkkkkk....
umarım herkesler ıyıdır....
böcük ya sen kafayımı yedın ..allahım aklına mukayyet olsun be.....ne yapıcan be 4 nevresımı aldın yazık o paralara yazık beeeeee......
bır daha alma yeter artık....ayyyyyy ya cok kızdım ben sana dıyorum elınde patlıyacak....
neyse bana verırısın artık...hedıye...olarak..gercı pek hedıye neyım verecek gıbıde durmuyon yaa neyse....
hiç sorma duygum sebebsiz kaç aydır sürekli ateşleniyo,bi ara durduydu,ama yine başladı.gitmediği dohdur galmadı.ne bilem nolcak.ona üzülüyom.senağlama
gıızz böçüküm bizim bazalar boş nen.delikafadulden
ırnam bazı hastalıklar pskılojık olur o bakımdan ınş onemlı bıseycığı yohtur
ayrıcanez saolun ben evımde yer blurum vırmem sıze bıseycık özellıkle duyguya(amma cımrıyım demı cımrı deıl tutumluyum nan):roflol: