Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kızlar özlendiniz
ladym bir yazmışsın o günlere gittim hüzünle karışık özlemişim eski günleri yine

of of ...artık yaş aldıkça yıllar çabuk geçiyor...alsancak'a gidince beni unutma, aklına takılayım bir selam yolla çaktırmadan...şöyle bir üfür nolur

irnam Allah kavuştursun ne heyecan kimbilir. plates yapıyormuşsun ağrılarına iyi gelir, kızım da yapıyor rahatlıyorum diyor.

misafirim var sırf sizi merak ettim geldim çıkıyorum.
yarın seçimlerde türkiye için hayırlı olan kazansın

günaydın kızlar. bugün resim ekleyemedim. galiba kk. da bir sorun var.
yeşilim alsancağa ilk gittiğimde sana selam yollayacağım canım.
kızla ikimiz oraya gidince mutlu oluyoruz. ben saatlerce denizi seyretmeye doyamıyorum.
ha o arada koklalarımızıda yudumluyoruz.
hepinizi öpüyorum.

canım sıkkın ,hemen kendini belli ettler.hırsızlı,hile dolan offf offff, lanet olsun hepsine. ((

ben geldim bennnn benimde evdeki işdeki pç ler bozuktu ardan bi komşudan giryordum şu anda iş yerimdeki netim yapıldııııı iyim dostlar sizlerde iysiniz biz hala kışdayız bahırda görmedik yazıda hala soba yanıyorrr çoçuk küçük bizden evde soğukkkk bu yüzden yağmurda gitmedi bi türlüüüü bizde durum lar bunlar hepinizi çok çok öptümmmm..........
kismet olursa bende bodruma gidecem tatail için ama biraz gec gidecemmm kızım orda ötelçiiiii çalışyorrr hoş ve güzel kalın arkadaşlarrrr

ben geldım:78::78:sıze haber vermeden hatta kımseye haber vermeden cıktığım için özür dılerımama bend bırden karar vermek zorunda kaldım
işten ayrldm
moralım cok bozuldu kocemde süprıs olsun dıye anneme götürdü benı5 gün annemle babamla zaman gecrdık harıkaydı
kötü olan kırcı düşmüş ve hıc bı meyve sebze yoktu
annem yenıden ektı ınş ağustosa kadar olur
zaten ben zamansız gıttım
tam zamanı ağustos ayıydı

neyse ıst a dönmek zorunda kaldımpatronum ve ustalarım süreklı aradılar
bakmadım uzunca süre tele
hatta kk dan arayıp merak edenlerı bıle cok sonra gördüm
patronun hatrı için işime geri döndum
şuanlık hersey yolunda 1 haftalık yokluğumda neler olmuş neler
yerıme bırını getrmışler
benı sevmeyenler o gelırse gıderım dıyenler olmuş
herşeye rağmen arkamda kocemen bı patronum var abım dıyorum onasağolsun
fazla fazla paramı aldım harcadım geldım
ssk bıle ıptal olmamış

leerenım msj atmışsın ama ben o vakıt annemın yanındayıdm
şuan nerdesın bılmıyorum ama keşke buluşma ımkanımız olsaydı

herkesı öptümm

Son düzenleme:
irnacım bende moralman çok yıkıldım. insanlar maalesef dürüst değiller. çıkar uğruna türlü dolaplar döndürüyorlar. birde vurana, bir daha vur diyorlar. ah ah ne günlere kaldık.
böcüğüm işten ayrıldım diye mi o sıralar üzgündün. neyse geri dönmüşsün. buna sevindim en azından. işte sanada kısada olsa bir tatil olmuş. bu bahaneyle hem anacığını gördün ne güzel.
kk ya ne olmuş anlamadım. yakında bunada alışırız umarım.

slm ablalarımmm
böle daha ıyı oldu ablam hem annemı gördum hemde daha bı kıymetlı oldumnaaz edıp duruomm
patron sorun var mı dıye dıye bı kalıo

Son düzenleme:
böcüğüm iyi olmana sevindim

irnam biz şimdiden sıcaklarla, yağmurla dalaşıyoruz. sizde ısınırsınız inşallah..canım sen hala dürüstlükmü arıyorsun azınlıkta kaldı bul bulabilirsen üzülme tatlım

esmerim hoş geldin

selam ladym. şimdi nasılsın

böcüğüm bak her şer de hayır varmış derler...hadi hayırlısı anacığını da gördün

yine gelirim

bu günlerde uykuyu iyice şaşırdım. ne gece ne gündüz uyuyorum. daha doğrusu kız facede bana bir oyun öğretti. bir türlü başından ayrılamaz oldum. cityville diye bir oyun. yakında kafayı yiyeceğim.uykumda bile oynar oldum. gözümü açınca hemen başına koşuyorum. ev- iş-güç hak getire. ev göçtü 2 günde. yerimden kalkınca bir sinirli oluyorumki öff öff. beni oyunumdan alıkoyuyorlar sanki. eh ne yapalım, bizim gençliğimizde böyle şeyler yoktu. erken dünyaya gelmişiz.
böcüğüm moralinin iyi olmasına çok sevindim. bu çok önemli. insan işine daha bir şevkle sarılır.
yeşilim, biz eskiden dünyaya toz pembe gözlüklerle bakarmışız. insanlar mı değişti, yoksa biz mi herşeyi dert ediyoruz anlamadım. kaç gündür üzüntümden tv dahi izlemez oldum. faceyede sırf oyun için uğruyorum. yorumlara katılmamaya kendimi zorlar oldum. profilimede oyunda istekler var mı diye bakınıyorum. mailimede öyle. diğer şeyleri okuyup geçiştiriyorum. bir müddet sonra kendime gelirim sanırım.
burada da havalar çok değişken. bir bakıyorsun günlük güneşlik ve yakıcı bir sıcak. bir bakıyorsun yağmur ayaz. hiç böyle bir havaya rastlamadım. eskiden bu aylarda sıcaktan bunalırdık. şimdi ilkbaharla-yazı bir günde yaşıyoruz diyebilirim.ama havadan şikayetim yok.
heinizi öpüyorum.

günaydın
tşkler ablalarım gene aranızdayım
işten değilde sızden uzak olmak daha cok koydu ınanın

esmerım h geldın ama az uğrar oldun sende
yeşilim ıyı msın
betül ablam erken gelmışsınız valla ama teknolojıde cok hızlı
oyun oynamaktan evı bıle ıhmal eder olmuşsun aman dıkkat
pasaklı garu olursun

böcüğüm sorma, pasaklı ve tembel oldum. yerime yapıştım resmen. allahtan benden iş bekleyen yok.
bu ara moralim çok bozuktu. halada herşeye üzülüyorum. tv izleyemiyorum. kafam çok dolu. bir boşaltabilsem.
belki bu oyunla biraz oyalanırım diyordum. fakat olmuyor, olmuyor. bazı günler aniden ev üstüme gelir gibi olunca, hemen dışarıda bir iş yaratıp gidiyorum. yol boyunca çevreme bakıp düşüncelerden kurtulmak istiyorum. yinede o düşünceleri silemiyorum. hep benimle beraber yürüyor. çok bunaldım gerçekten. tasasız insanları kıskanır oldum. belki onlarında sıkıntıları vardır. benim gibi dışa vuramıyorlardır diyorum. ama yüküm gerçekten çok ağır. taşımakta zorlanıyorum.
bunlarda geçecek elbet.
hepinizi öpüyorum.

noldu ablam anlart bıze
anlatrsan ınan daha rahatlarsın
öle dışarı cıkıp dolaşmana gerek kalmaz
havalardan olmasın
mesela ıst da hava bunaltıcı derecede sıcak ama beden olarak üşüyoruzkasvetlı bı hava hakım
üzme kendını Rabbım kımseye taşıyamayacağı yük yüklemezkendıne ı bak

bugün babam gelmış ınş gıdebılırım yanına anneme bişiler almak ıstıyordum mısafırım olmazsa gıderım
kocem çalşıyo

selaaammm biz sarı kamışşa gittik,üç gece kaldık dün akşam kızlarıda alıp döndük hep beraber,torunum kocaman olmuş ,tabii ilk önce yadırgadı uzak durdu kuyruk gibi anneden ayrılmadı yeni yeni alışıyo,çok özlemişim,uykuda bile gidip sessizce seyrediyorum varya ne tatlıymış bee torun hüüp diye içime cekesim geliyor.
gecmişi okuyamadım kusura bakmayın herkez umarım iyidir.hepinizi çok öpüyorum. şimdilik hoşcakalın ğere fırsat bulursam girerim yine

böcüğüm bu ara dertler geldikçe geliyor. hangi birini anlatayım. az önce kızla azıcık dertleşip, ağlayarak biraz hafiflemeye çalıştım. dünya hali işte. ağlayamıyordum kaç zamandır. bütün sıkıntımı biraz olsun diyemiyorum, ama attım gibi. yeni gün ne gibi haber verir bilmiyorum. benim derdimin biri bitiyor derken diğeri başlıyor. ilaçlarla ayakta duruyorum. her an seyahate çıkabilirim. tabii bu birazda sıkıntımın nedeni olan bir seyahat olabilir. diğeri ise eşim. bizim sonumuz yok. çözüm arıyor bir türlü bulamıyorum. artık konuşarakta birşey anlatamıyorum. susmayı tercih eder oldum. oğlum döndüğünde buna bir noktada koyabilirim. sadece sabredip bekliyorum.
irnacım ne mutlu sana. benim torunum yok ve bu yüzden o duyguyu bilemiyorum. ama küçük çocuklara bayılırım. kızımdan yana bu şansım olmadı. belki oğlum bana bu duyguyu tatdırır.
hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…