Hepinize selamlar yolluyorum
ladym ne günler geçirmişiz çocukken şimdikilere zorla yedirip içiremiyoruz bizler lafda dinlerdik hayır desek bile pes eder içerdik o balık yağlarını
gez arkadaşım pc başı artık sıktı. yaz geldi deniz misafir doldu iyi oluyor o vesile ile biz de çıkıyoruz. arkadaşlarım geldi ev tutmuşlardı 1,5 aylık günler yetmiyor. hepimize Allah sağlık versin daim etsin.
duygucuğum iyi olmana sevindim tatlım
böcüğümüz nerede
irna iyimisin
lereenim istanbulda esmerim arada uğruyor ama görüyorum arada
ank sen nasılsın
esra artık yok
öpüldünüz[/B]
irnacım bende moralman çok yıkıldım. insanlar maalesef dürüst değiller. çıkar uğruna türlü dolaplar döndürüyorlar. birde vurana, bir daha vur diyorlar. ah ah ne günlere kaldık.
böcüğüm işten ayrıldım diye mi o sıralar üzgündün. neyse geri dönmüşsün. buna sevindim en azından. işte sanada kısada olsa bir tatil olmuş. bu bahaneyle hem anacığını gördün ne güzel.
kk ya ne olmuş anlamadım. yakında bunada alışırız umarım.
Eki Görüntüle 209553
Eki Görüntüle 212063
böcüğüm sorma, pasaklı ve tembel oldum. yerime yapıştım resmen.allahtan benden iş bekleyen yok.
bu ara moralim çok bozuktu. halada herşeye üzülüyorum. tv izleyemiyorum. kafam çok dolu. bir boşaltabilsem.
belki bu oyunla biraz oyalanırım diyordum. fakat olmuyor, olmuyor. bazı günler aniden ev üstüme gelir gibi olunca, hemen dışarıda bir iş yaratıp gidiyorum. yol boyunca çevreme bakıp düşüncelerden kurtulmak istiyorum. yinede o düşünceleri silemiyorum. hep benimle beraber yürüyor. çok bunaldım gerçekten. tasasız insanları kıskanır oldum. belki onlarında sıkıntıları vardır. benim gibi dışa vuramıyorlardır diyorum. ama yüküm gerçekten çok ağır. taşımakta zorlanıyorum.
bunlarda geçecek elbet.
hepinizi öpüyorum.