irnacım ben kendi isteğimle sabahın köründe uyanmıyorum. evdeki yumurcaklar sabah tepemde. kalk diye sabah sabah suratımı temizlemeye kalkışıyorlar.
daha olmadı patiliyorlar. baktılar yine ses yok koro halinde miyavlıyorlar. :84:evde bunu birtek bana yapıyorlar.
onlara kıyamyıp kalkıp dileklerini yapıyorum. ya suları bitmiştir, ya mamaları, veya tuvalet kapları değişmesi gerekiyordur. bizimkiler biraz asortik. tuvalet kapları biraz fazla ıslanmışsa kesinlikle ihtiyaçlarını gidermek için beni değiştirmeye zorluyorlar.
genelde birgün durup ertesi gün kumlarını değiştiririm. bazende bu işi fazla yapıyorlar.
aslında uykuyu severim. fakat artık kavurucu sıcaklarımız başladı. uyuyabilene aşk olsun. birazda yaşlanınca uykular azaldı gibi. birde facede yeni bir oyuna başladım. bunu çok sevdim. habire onun başındayım.
çocuklaşıyorum galiba.
bu arada gelen giden olmayınca mutlaka öğleden sonra biraz kestiririm.
evet oğluşumun süresi azalıyor. hergün konuşuyoruz. 1 gün aramazsa yine ben panikliyorum tabii. o da bunun farkında.:97:
benimkide bana duygu sömürüsü yapıyor. habire zeytinyağlı yaprak sarmanı özledim deyip duruyor. et seven oğluşum etten tiksindim artık der oldu.
hele bir dönsün hergün yaparım, bıktırıncaya kadar. zaten biz anneler evlatlarımız için ayakta duruyoruz. galiba erkek çocukların hepsi etobur.
sende özlemişsın. allah ayırmasın.
hepinizi öpüyorum.