Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hayırlı cumalar

betül ablam ıyyım cok şükür sen nasılsınkendınızı yormayın hem sana dıyorum hem ırnam çiçama hemde yeşilime
artık cok daha dıkkatlı olmanız lazım
zamanında süt içtiniz değil mi
kemıklerınız için
ben işlere döneyım cok öptümmmmmmm

gecmiş kandiliniz mübarek olsun vede hayırlı cumalar.
ben üç gün öncesinde ankaraya gittik eşimin dayısının oğlu evlendi düğüne gittik yanee,dün akşam döndük kandil kutlaması yapamadım, (

herkez iyimi,bu seferde yeşilimin ağrıları ayaklanmış,gecmiş olsun canııııııımmm,çok yordun kendini demi,güle güle oturursun inşallah,dinlen hele bir sonra ağrılar gecmesse mutlak dr. git bitanem.,biz bakmassak çaresine kimseler bişey yapamıyo valla.ben sürekli ekzersizlerimi yapıyorum,artık hayat tarzım olcak bu hareketler yoksa halim haraapp.kemiklerimin kaynamasına izin vermicem allahın izniyle ama ağrılar oluyor onlarada alışcam artık napalım başa geldi bikere.

böçüm çiçaam sen ne eyledin bakem moral niye bozuk aşkısı şimdi nassın.gecmiştir mutlaka,yoksa aynı kalsaaa insan catlar ölür. insan oğlu,kızı herneyse bir iyiii bir gün kötü naparsın hayatt bu olsa gerek.

öpüyoruumm hepinizi işleriniz hayatınız kolay gelsin. şansınız sağlığınız güzel olsun canlarım

Son düzenleme:

düğün resmı vardır demı ablam
hayırlı olsun evlenenlere

ıyyım ablam cok şükürsen nasılsın
çiçan yeısn senı

kızlar selamlar

irnam iyi olmuş sana değişiklik ankara, düğün falan hayırlı olsun

ladym dr aynı ilaçları veriyor biliyor, alıyorum da o bitki yağları daha iyi geliyor zaten baş ağrılarıma ilaç alıyorum..
ah böcüğüm küçükken süt, kemikli sebze çorbaları, balık yağı içirip dururlardı. demekki onları da içmesek vay halimize yine de Allah beterinden saklasın. artık ağrılarla dostluğu pekiştirip severek okşayarak yaşayacağız anlaşılmıştır :)

bir dizi var lale devri hiç izslemiyordum o lale çıktı diziye toprak diye bir kız girdi ya işte o kız benim izmirli kuzenimin kızı izler oldum. aslında hiç izlemezdim öyle dizileri şimdi sardı beni kedime şaşar oldum.

işte böyle şekerlerim. kızım yanıma geldi eşi döndü epey kalır arada eşi de gelip gidiyor. onun sayesinde gezeriz biraz hepinize kucak dolusu sevgi yolluyorum

dün misafirim vardı. çok yoğundum bu yüzden. birde sabahın köründe bizim ufaklıklar habire koşturup durdular. durdan anlamıyorlar. bir kavga bir kavga sormayın. aralarına giriyorum diye bana tepki bile verdiler. bu sabahta durum aynı. alttaki komşular rahatsız olacaklar diye habire tetikteyim. iki yazıyorum, bir koşturuyorum.
böcüğüm yeşilim gibi benim anacığımda bizden sütü eksik etmezdi. balık yağı hapı eskiden yoktu. sıvı halde satılırdı. onu zorla içirirdi. öfff aklıma geldikçe hala tiksinirim. yoğurtsuz soframız olmazdı. şimdiki gibi değil. ev yapımıydı. hem sütlerimizde doğaldı. sizler bizim çağımızdaki kadar organik beslenemediniz. bu yönden ben kendimi hep şanslı görürüm. çoğu meyveleri hep dalında yemiştim.
benim korkum yeni nesil. biz bu kadar doğal beslendiğimiz halde şikayetlerimiz bitmiyor. sizler ne olacaksınız onu merak ediyorum.:96:
irnam ne güzel yapmışsın. en azından moral depolamışsın sanki. senin adına çok sevindim. bende bol bol yürüyorum. kızımın perhiz işi bana yaradı. onun sayesinde geziyoruz.
yeşilim bir ara bende lale devrine şöyle bir bakmıştım. sonra sıkılınca ara vermiştim. kuzenini kızını tesadüfen başka bir dizide görünce ne güzel bir kız demiştim. sonra lale devrinde tesadüfen gördüm. sen söyleyince, dahada ilgimi çekti. ara sırada olsa bakmaya çalışıyorum. yazın pek tv başında oturamıyoruz. hemen balkona kaçıyoruz. hatta pc bile açmaya üşeniyorum. fakat çok hoş bir hanım. allah nazardan esirgesin.
hepinizi öpüyorum.

HERKESE İYİ HAFTALAR......

nasılsınız herkesler iyidir inşallah ben aynıyım iyiyim eşle evle ugraşıyorum.lereenim aradı çok mutlu oldum çok büyük süpriz oldu.
tam aradıgı sırada kuzenım kızkardeşim açtık müzigi kendi kendimize oynuyorduk deli gibi.
birden şok oldum.mutlu oldum sag olsun.
şimdi bir arkadaşın evinden giriyorum işle ilgili bir sıkıntım çıktı inşaşşalh düzelirse işe başlıyacagım.
herkese selamlar ellerinizden öpüyorum sevgiyle.allah emanet olun ve geçmiş kandiliniz üç aylarınız mubaret olsun

Hepinize selamlar yolluyorum
ladym ne günler geçirmişiz çocukken şimdikilere zorla yedirip içiremiyoruz bizler lafda dinlerdik hayır desek bile pes eder içerdik o balık yağlarını

gez arkadaşım pc başı artık sıktı. yaz geldi deniz misafir doldu iyi oluyor o vesile ile biz de çıkıyoruz. arkadaşlarım geldi ev tutmuşlardı 1,5 aylık günler yetmiyor. hepimize Allah sağlık versin daim etsin.

duygucuğum iyi olmana sevindim tatlım

böcüğümüz nerede
irna iyimisin

lereenim istanbulda
esmerim arada uğruyor ama görüyorum arada

ank sen nasılsın
esra artık yok
öpüldünüz
[/B]

Son düzenleme:
duygum hoş geldin canım. lereenim nasılmış. ne zaman evine dönecek. özledik onuda. seninde iyi olmana memnun olduk. canım iş hayırlı ise olsun. öyle kendini şartlama. umarım gönlüne göre iş bulursun.
evet yeşilim haklısın. bizler çok uysaldık. itirazda edemezdik. birazda kalabalık ailede büyümek bizi böyle yaptıydı. bazen anneciğimi düşünüyorumda acıyorum. 6 çocuk, bir anne, bir eş yetmez mi. ayrıca yaz kış eksilmeyen akrabalar. hepimize iyi yetişti. o kadar misafirimiz olurduki, yerlere yatak sererdik. tek yatmak bize hayal olurdu. boş oda kalmazdı. şimdi çekirdek aileler olduk. eskiden anneciğim pazardan küfeyle meyve alırdı. haftasına tükenirdi. birazda yerken inatlaşmalar olurdu. sen çok yedin filan gibi. güzel yıllardı onlar. ama şuda varki hepimizide okuttu. şimdi bu mucize gibi. biz iki çocuğu okuturken ne zorlandık. o yıllarda bereket vardı.
benim çocuklarım çok şeyi seçiyor ve yemiyor. biz ne bulduysak yedik.
yeşilim öyle uzak yerlere gidemiyorum. yakın parklardayız genelde. fazla yol yürüyünce bu seferde ayağımda kramplar oluşuyor. sık sık oturma molası veriyorum. alsancağa gidincede genelde sahilde oturuyorum.ara ara kalkıp dolanıyorum. yazın malum izmirde evlerde durulmuyor. dursakta hemen balkona kaçıyoruz. klimayı bu sene fazla çalıştırmak istemiyorum. bende baş ağrısı yapar oldu.
böcüğüm nerdesin tatlım. özledim seni.
irnacımda yok olmuş. ben facede cityville diye bir oyuna başladım. üstelik türkçe. çok zevkli geldi. sıkılırsam kıza bırakırım.
hepinizi öpüyorum.

herkeze merhaba

giremedim fazla bu sıralar. yavaşdan temizlik yapıyorum badana yok ama

leydim eskiler aranılır oldu valla ,herşey hep lezzetli hmde azdı oysa şimdi bol am nerde o tatlar,kıymet bizimde çok şeyimizi ennem yapardı tavuk beslerdik doğalından yumurta,zebzemizide kendimiz yetiştiridik,yazın misler gibi yerdik,hele o domatesin kokusu tadı nerdeee şimdiii.

yeşilim grödüm yeğenini çok hoş çok güzel bayan.toprak birkaç bölümdür oynuyor öncesinde emine sandal vardı bu daha güzel oynuyor rölünü allah yolunu acık etsin.

çiçaamm nerdesiin kızzz gecenlerde leerenim senle buluşmak istemiş,bana telini sordu malesef olmadığı için veremedim,ne güzel torunlarıyla haşır neşir şuan.
benimkide ayın 21 de gelecekler.10 gün kalacaklar.merakla beklemedeyim.

duygum hadi sanda kolay gelsin canım işlerindeki sorun giderilir inş.

bende plates yapıyorum .bazen ağrılar oluyor bazende olmuyor anlamadım gitti acaba yediklerimlemi alakalı bilemedim,kendimi gözliycem bakalım ne dokunuyo ne yarıyo.

oğlum yarın yozgattan gelcek oy için,ona börek yapcam elimde accam hamurunu.öyle seviyo çünkü,

herkeze kolay gelsin hanımlar.hepinizi öpüyoruumm

irnam özlettin vallahi. hasta halinle birde işe kalkışmışsın. yavaş yap bari. oğluşunada kıyamazmış ah. elcağızıyla börekler açacakmış. ya kıyamam sana. çok koşturma.
domates dedinde nerde eski tat ve koku. balıkesirdeyken bizde sebzemizi ve domatesimizi kendimiz yetiştiriyorduk. bahçede de çeşitli meyve ve zeytin ağaçları vardı. eşim kendi elleriyle yapmıştı o bahçeyi. bizden sonra ağaçların bakımsızlıktan kuruduğunu söyledilerdi. ne üzülmüştük. diğer kiracılar pek ilgilenmemiş. eski ev sahibim hala arar bizi. siz evime çok iyi baktınızdı der. sırf hırsız yüzünden o evi terk etmiştim. kısmet işte.
torun gelecekmiş. şimdiden gözün aydın olsun. benim oğluşumda eylül 15 de allahın izniyle dönecek. yine hep bir arada olacağız.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

hayırlı cumalar arkadaşlar.

leydim hayranım sana sabah beşde kalkıyosun .nasıl kalkıyosun bu kadar erken emeklisin tadını cıkarsana sabah uykusunun..valla ben sabah sekizde bile zor uyanıyorum.ne kaaa tembelim bazen 10 bile yapıyorum.kızıyomda kendime terbiyesiiz bu kadar yatılırmı diye

oğluşuna üç ayı aşkın süre var leydim.okuyor farzet üzme bu kadar kendini,hayırlısı olsun inşallah
kavuşursun. benim oğlan yarın sabahtan burda,böreği actım dondurucuya attım .bugünde içli dolma istiyo,ayol uzaktaykende dediğini yaptırıyo kerata,bugünden yapayımda yarın sıcak sıcak kızartayım barii.yesin doya doya ) . etci sıpam benim..

herkeşleri öpem bol boooolll....

irnacım ben kendi isteğimle sabahın köründe uyanmıyorum. evdeki yumurcaklar sabah tepemde. kalk diye sabah sabah suratımı temizlemeye kalkışıyorlar. daha olmadı patiliyorlar. baktılar yine ses yok koro halinde miyavlıyorlar. :84:evde bunu birtek bana yapıyorlar.onlara kıyamyıp kalkıp dileklerini yapıyorum. ya suları bitmiştir, ya mamaları, veya tuvalet kapları değişmesi gerekiyordur. bizimkiler biraz asortik. tuvalet kapları biraz fazla ıslanmışsa kesinlikle ihtiyaçlarını gidermek için beni değiştirmeye zorluyorlar. genelde birgün durup ertesi gün kumlarını değiştiririm. bazende bu işi fazla yapıyorlar.
aslında uykuyu severim. fakat artık kavurucu sıcaklarımız başladı. uyuyabilene aşk olsun. birazda yaşlanınca uykular azaldı gibi. birde facede yeni bir oyuna başladım. bunu çok sevdim. habire onun başındayım. çocuklaşıyorum galiba. bu arada gelen giden olmayınca mutlaka öğleden sonra biraz kestiririm.
evet oğluşumun süresi azalıyor. hergün konuşuyoruz. 1 gün aramazsa yine ben panikliyorum tabii. o da bunun farkında.:97:
benimkide bana duygu sömürüsü yapıyor. habire zeytinyağlı yaprak sarmanı özledim deyip duruyor. et seven oğluşum etten tiksindim artık der oldu. hele bir dönsün hergün yaparım, bıktırıncaya kadar. zaten biz anneler evlatlarımız için ayakta duruyoruz. galiba erkek çocukların hepsi etobur.
sende özlemişsın. allah ayırmasın.
hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…