Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Canlarım merhabalar. Hepinizi öpüyorum.

Yukarıdaki resimlerde, bu haftasonu Suadiye Bağdat Caddesi’ndeki Akbank’ta işlem yapmadan önce şans eseri fark edilen kart kopyalayıcıyı görmektesiniz... Bu tip dolandırıcılığa maruz kalmamak için banka kartını yuvasına yerleştirmeden önce yuvayı el ile kontrol etmenizi orijinal yuvanın üzerinde plastikten bi yuva daha (kart kopyalayıcısı) olmadığını tespit etmeniz tavsiye edilir...

selamlar...giremedim iki gündür eşimin tahlilleri vardı takip etmek zorundayız siz öizledim

lereenim harika bir paylaşım sağolasın.evet her yerde, her zaman olan şeyler dikkat edeceğiz artık

umarım hepiniz iyisinizdir.

kızlar nerdesiniz. artık burayı terk mi ettiniz yoksa.
gelip gidip bakıyorum. ama bazen hiç uğranmamış oluyorsunuz.

hepinizi özledim.

Merhaba canlarım hepinize sağlıklı, huzurlu hafta sonları diliyor sevgiyle öpüyorum

Nerelerdesiniz kızçeler özledik gerçekten.

Ladym nasılsın gönderilerin iç açıyor

lereenim canım güne güzel başlamak için böyle güzel resimler koyuyorum.
benim içim açılıyor. günüm pırıl pırıl oluyor.
kızlar hala kayıplarda. belki pazar günü biraz işleneceklerdir.
hepinizi öpüyorum.

Selam ben geldim iyi akşamlarrrrr
Herkesler iyi olduğuna sevindim kimse yhok kk artık ozler olduk eskiiii arkadaşlar tek tek ayrılyorlarrrr
sizleri çok çok seviyorommmm

selam canlar
sizi terk edermiyim hiç ...eşimin hastane işleri vardı inanın çok yoğun geçti. gelip yemek yapmak ortalık toplamak zaman alıyor. yarın girerim İnşallah. bende o eski yazışmaları çok özledim

irnam nerelerde haberiniz var mı?

bu ara bende pek moralsizim. gecemiz gündüzümüz karmakarışık oldu. oğluş bütün gece sabaha kadar pc başında. habire o dolandıkça benim uykum kaçıyor. sabaha kadar mutfakta çalışıyor tabii. bir mutfağa giriyorum ki, öfff üstüme üstüme geliyor. bardaklar sıra sıra dizilmiş. tabaklar tavalar da öyle. ben topluyorum. gece yine diziliyor. evin işine yetişemez oldum.
diyeceksiniz ki kendi temizlesin. ana olunca kıyılmıyor. zaten yakında işe giremezse asker ocağına gidecek. bu yüzden moralide bozuk. memuriyet sınavından yüksek puan aldı. ama kadro açılmıyor. açılsada çok az eleman alıyorlar. üstelik oğluşun branşına kadro yok. gelde yüzün gülsün.
öff çok sıkılıyorum. erkek çocuklarının işe girmesi şart. zengin değilim ki iş kurayım. sadece şansımıza kızıyorum. işte sıkıntılarım bunlar. okuması için çabaladık. şimdide hayatına yön vermesi için yol bulmaya uğraşıyoruz. hayat ne zor.
hepinizi öptüm.

ladym herkesin ortak derdi şu çocukların iş konusu. "canını sıkma" desem boş biliyorum, içinde yaşayan bilir, anlar canım ama yinede kendine dikkat et lütfen. hayırlısı neyse o olsun.bizlerle paylaşman iyi oluyor bir nebze rahatlarsın İnşallah

Canlarım merhabalar. Özlemle öpüyorum hepinizi.

Ladycim hemen hemen hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Annelik ve babalığın ne yazıkki emekliliği yok diye hep söylerim. Ömrümüz bitinceye kadar evlatlar için çalışacağız . Tüm yavruların şansı bol kısmetleri açık olsun.

İrnam doyamadı galiba toruna:)) Torunada doyulmuyorki:) Allah herkese göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…