Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hayırlı haftalar olsun

esmerim o güzel temennilerine amin canım hepimize İnşallah

sakın kendini özletme laydm...

hoşgeldin terlik nerelerdesin?

böcüğüm işlerin kolay gelsin kuzum

destuş aradı kurslara başlamış çok sevindim detayları grlince anlatır selamları var
öpüldünüz şugırlarım

selam napıyorsunuz ablalarım ve kızlar,uzun süreden beri uğrayamıyordum.yeni taşındığım yerde çevrem daha çoğaldı mahalle de herkes birbirini tanıyınca sanırsam.gelenim yada çağıran oluyor.
bir de halk eğitim kurslarına yazıldım.Sabundan meyve çiçek yapma kursuna gidiyorum.yaptıklarım bitince fotolarını çeker koyarım.bugünde 0-3 yaşa anne çocuk eğitimine yazıldım.aslında 7-11 yaş istiyordum,
oğlum 6 yaşına girecek diye,ama ama açılmamış talebe göre bakacaklarmış.
Muhasebe kursuna yazılmak için gitmiştim.muhasebe kursu akşam başlıyormuş 7.30 da bitiyor oğlum
dan ters geldi bana saatleri.gündüzde açmamışlar.bende vakit geçşin değişik şeyler öğreneyim diye bunlara yazıldım..
sizleride merak ediyorum...Face de kayıtlı olan arkadaşlardan haberimiz oluyor tabi
face'e kardeşlerimle ailem ve akrabalarımla iletişim için giriyorum sürekli; malum gurbetlik zor
orada da hep akrabalrım olunca kendimi memlekette gibi hissediyorum.herkesden haber alıyorum
hepinizi çok öptüm canlarım benim

günaydın....

destuş iyi yapmışsın herkesin bir uğraşı olmalı bence..fotoları bekliyoruz

laydym kaptın laptopu geldin sağolasın

böcüğüm kuzum ...hepinizin yanaklarından öptüm

yeşilim oğluş laptopu bıraktı. fakat bozarım diye korkumdan fazla kullanamıyorum.
arada oyun oynamaya giriyorum. dünde başım çok ağrıyordu. bir türlü yazamadım.
oğluş şimdi kocaelinde. 1 hafta oralı. memur sınavı formları ile uğraşacak.
gitmişkende arkadaşlarını görecek. bende biraz işleniyorum. galiba grip olmuşum.
hepinizi öpüyorum.

slmm en güzel kk ablalarım

destişim h geldın ne guzel evde olupta boş boş oturan ınsanı sevmem ben
azda olsa bıseyler yapmak hem senı gelıştırır hemde sıkılmazsın
öğrendıklerını bızede öğretsın artık0 3 yaş bana göre sen anlat bana bende bebe yapmadan öğrenım dıyorum
kendıne cok ıyı bak

betül ablam senınde gözun aydın aama emanet malın canı totosunda olurmuşaman dıkkat et

yesılım ablambende senıöpemmohh miss

Merhaba canlarım hepinizi öpüyorum sevgiyle. Terliğim, Ankım, Destoşum hoş geldiniz. Özledik

Destinam ne iyi yapmışsın kurslara yazılmakla. Boş durmaktan iyidir.

Ladym senin adına sevindim, nihayet kavuştuk:)

Yeşilim, Böcüğüm, Esmerim , İrnam (Özledik) Öpüldünüz .

Bende torunlarla uğraşıyorum. Biraz rahatsızlar

Son düzenleme:
tünaydın efendim:)

lereenim, torunları öpüyorum geçmiş olsun. çocuklar için zordur kış hastalıkları Allah kolaylıklar versin canikom.

kızlar hepinize selamlar

tünaydın efendim:)

lereenim, torunları öpüyorum geçmiş olsun. çocuklar için zordur kış hastalıkları Allah kolaylıklar versin canikom.

kızlar hepinize selamlar

h geldın ablamcok özledım senı
nasılsın ne var ne yok
enıstemız nasıl

Böcüğüm, ben de seni göremeyince içime bir kurt düşüyor sonra seni görünce rahatlıyorum inan. enişten de iyi emekliliğimizi yaşıyoruz. bol bol film izliyoruz, arada sinemaya gidiyoruz, yürüyoruz, hastaneye kontrollere, ordan eczaneye. anlayacağın rutin şeyler evden pek çıkmıyoruz aslında.
seni eşini öpüyorum. kendinize iyi bakın.

lereenim geçmiş olsun canım.
böcüğüm ben iyiyim güzelim.
oğluşum kocaelinde hala. salı günü dönecek.
yeşilim hepimiz aynıyız. özellikle emekli olunca.
irnam hala dönmedi galiba. bol bol torununu sevsin.
bu ara moralsizim. hiç tadım yok. sebep çok.
bazen çok mu kuruyorum diye kendi kendime kızıyorum.
yaşlılıktan galiba. herşeye alınır ve kuşkuyla bakar oldum.
hayatın güzel taraflarını göremiyorum. ama çabuk atlatırım inşallah.
hepinizi bol bol öpüyorum.

sende uzme kendımı ablam
havalardan olsa gerek bendede oluotakma kafana

olsun ablamm emeklı olmakta güzel bız görebılcek myız o gunlerı meshul barı sız tadını çıkarınıyı olmanıza cok sevındım
uzun zamandır bızde gtmıyoruz sınemayamaalesef eşim h sonları calısıo h ıcıde ancak işten çık yemek bulasık ev işlerı yanı:84:ne edelım ınş bugun gıderız eşim ızınlı
annemı babamı cok özledım 1 aydır görmuyorum yarında belkı oraya gıderım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…