Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

merhaba kızlar. bugün oğluşum bir türlü laptopu vermedi. nihayet elime geçti.
sürem kısıtlı. bir merhaba demeye uğradım. hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70::KK69: :KK48:

günleriniz aydın olsun şugırlar

lady sabır tatlım kızın etrafında dolanıyorum sözüne çok güldüm. inşallah çabuk biter işleri

mentalist iyi misin canım. sağlığın yerinde mi? merak ettim.
böcüğüm yok nerelerde

esmerim sen de masraf çok gerçekten işiniz zor.:)
yine uğrarım

iyi diyelim iyi olsun ablam tatsızım aslında bu seferde grip oldum.biri bitiyor biri başlıyor .sende iyisindir inşallah ablacım :KK62::KK62::KK62:

tünaydın kızlar.

ladym ay sen çok yaşa. kaptı kaçtı mı oynuyorsun laptop la ...neyseki eline geçiyor arada da olsa

mentalist iyi ol canım, hepimiz iyi olalım hep güzel haberlerimiz olsun İnşallah. sizzleri burada görünce iyi olmanıza çok seviniyorum

Canlarım hepinizi özlemle öpüyorum.

Çiçeğim, Mentalistim hoş geldiniz. Ne iyi ettiniz. Mentalistim geçmiş olsun.

Ladym kolay gelsin.

Böcüğüm aman iyi ol canım.

Yeşilim, İrnam, Duygu kızçem, Destişim öpüldünüz hepiniz.

tünaydın kızlar.

Ladym ay sen çok yaşa. Kaptı kaçtı mı oynuyorsun laptop la ...neyseki eline geçiyor arada da olsa

mentalist iyi ol canım, hepimiz iyi olalım hep güzel haberlerimiz olsun inşallah. Sizzleri burada görünce iyi olmanıza çok seviniyorum

canlarım hepinizi özlemle öpüyorum.

çiçeğim, mentalistim hoş geldiniz. Ne iyi ettiniz. Mentalistim geçmiş olsun.

Ladym kolay gelsin.

Böcüğüm aman iyi ol canım.

Yeşilim, irnam, duygu kızçem, destişim öpüldünüz hepiniz.

iyiki varsınız sizleri seviyorum :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

gunaydin54.jpg

henüz benim pc yapılmadı. bir parça gelecek. onu bekliyorum. bu hafta kızım izinli olduğu içinde gidip iş yerinden bu parçanın gelip gelmediğini soramıyor. pazartesine kaldı hayallerim. herşey kısmetle oluyormuş. beni özlemeye devam canlarım. öpüyorum sizleri.:KK16::KK54::KK69::KK70:

henüz benim pc yapılmadı. bir parça gelecek. onu bekliyorum. bu hafta kızım izinli olduğu içinde gidip iş yerinden bu parçanın gelip gelmediğini soramıyor. pazartesine kaldı hayallerim. herşey kısmetle oluyormuş. beni özlemeye devam canlarım. öpüyorum sizleri.:KK16::KK54::KK69::KK70:

hayırlı cumalar ablacıklrım
Rabbım sağlık huzur ve bol kazanç nasıp etsın

olsun ablam hayrlısı şurda ptesı ne kaldı:KK1:

Canlarım hepinizin cuması hayırlı olsun. Tüm dualarınız kabul olsun.

Esmerim sende güzel arkadaşsın:)

Ladym pazartesiye kadar özleriz sonra özlemeyi bırakırız :KK60: şaka bir yana ne kadar alışıyoruz birbirimize birimiz olmazsa gerçekten özlüyoruz :)

Böcüğüm güzel duaların için teşekkürler amin.

Yeşilim, İrnam, Duygu kızçem ve diğerleri öpüldünüz canlarım.

evet hepimize hayırlı cumalar inşallah
tek tek isim yazmayayım iyi ki sizler de varsınız

lereenim sen de sık sık uğra canikom

ladym özlemek var tabi ki, yine de merak etmeden olmuyor işte:)

böcüğüm nihayet geldin gözlerim yollardaydı. irnamız torun seviyordur

mentalist, esmerim çiçeğim, duygu, destuş ve hepiniz öpüldünüz

h geldın esmerımm betülüm leerenım yeşilimm
nasılsınız
ırnam torununu nasıl sevıyordur sımdık kımbılır:KK69:cnmbenımmm

bugün pc başında resmen nöbet tuttum. anca bu saatlerde elime geçti. faceye, maillerime bakabildim. ne çok birikmiş anlatamam.
oğluşum bugün kocaeline gidiyor. 1 hafta orada olacak. tabii laptopuda götürecek. benim pc olmazsa ortada kaldım demektir.
bende kızın laptopuna el atarım artık. vermez ya bakacağım. başka çarem kalmıyor. eğer giremezsem anlayınki kızdan izin çıkmamıştır. ve tabii benim pc hala tamir edilmemiştir.
inanın bu konuda bilgisiz olmak çok kötüymüş. neyse görüşmek üzere. hepinizi öpüyorum.:KK54::KK16::KK70::KK69:

Günaydın
hayırlı hafta içi dilerim sizlereee
işleriniz rast gelsinnnnn
hasta olan arkadaşlarımıza şifa versin rabimmm
mutlu olan arkadaşlarıma,mutluluklar versinnn allahımm
para sıkıntısı çekenler para versin rabbimmm
amin arkadaşlarımmmm:KK34:
-----------------------------
arkadaşlar kend,nize iyi bakınnnn
öptüm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: Hepin iziiii

X