Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyigeceler17.gif

ladym ben anlamıyorum bu kedilerin işlerini kuma yapmalarını. bu nasıl bir yaradılış yarabbim hasta falan demiyor bi de gidip yapıyor. gerçekten çok enteresan. o da size alışmış artık evin bir ferdi

iyi olmuş kısırlaştırmanız.

kızlar hepiniz iyimisiniz. eskisi gibi ben de gelemiyorum. arada farma bakıp ekip, biçip çıkıyorum. paylaşım yapmazsam ben değilim zaten. hepinize iyi akşamlar

betül ablam gecmıs olsun mınnakını

ırnam teyzemm sende ıhmal etme gıt

yesılım ablam bızı ıhmal edıon ama nıe hem kış geldı evde deıl msınız az daha kk da durun nolcek sankı
özluyoz sızı
leerenımıde öptumm

dr. gidemedim halaa yaff bakıyorum randevü almak için amaa dr. polikilinikde yok diyoorr :KK15: iki gündür sinir oldum çook ii bi dr. du tahini cıkmış diyorlar üstelik.bir ii dr oydu oda gidiyoo ohhh hastanede doğru düzgün dr kalmadı koca hastanede diş,kkb,çocuk ve kadın doğum uzmanları var başkada yok. ne yaparsan yap sakın olaki başka yerin ağrımasın yanii bu bu demek oluyor.offffff içine .......... yanii bu düzeniiiiiiinnn ..

arkadaşıma bari gidey,m bugün ,haydiii iiii bakın kendinize.

yeşiliiimm abimizin sonuçları belli oldumu kuzuuummm.....

canlarım yok abiniz daha ayın onunda tomogrofiye girecek kan ve ultrason bitti ben size bildireceğim.

böcüğüm kolay değil o hastane işleriyle uğraşmak. bir de babadan kalan ev işi var avukatlarla uğraşıyoruz. inanın eve daireler kapanınca geliyoruz. abiniz iyi dayandı valla

irnam ne sinir ya. beklemek, randevu alamamak sana da rast gelsin canım

hepinizi kocaman öptüm

irnam koskoca yerde bir dr. bulamamak çok kötü ya. allah yardımcınız olsun. yakın şehirlerede gitmek zor vallahi. diyecek söz bulamıyorum. inşallah bir an önce dr. bulursun.
böcüğüm sağol. kızım iyi. artık geziniyor. ama kendini öyle güzel koruyor ki anlatamam. adımlarını bile dikkatli atıyor. eh oda can taşıyor. ilk gün çok üzülmüş ve endişe içindeydim. perşembe günü bir haftayı doldurmuş olacak. 10 günde dikişleri düşecekmiş. o güne kadarda ne kadar olsa dikkat etmem gerekiyor. bu yüzden evden dışarı çıkmıyorum.
yarından sonra oğluşum kocaeline gidecek. 1 hafta orada işi var. kızikomda hafta sonu abanta gidecek. fotoğrafçılık gezileri varmış. hazırlık içindeyiz. sağ salim gidip gelsinler.
yeşilim eşine geçmiş olsun. avuktla işiniz zor. biz onlarla çok uğraştık. allah kolaylık versin canım.
hepinizi çok çok öptüm. :KK16:

iyi akşamlar şugırlar. iyiyiz uğraşıyoruz elde var sıfır ...daha ne diyim, ne denir. İnşallah güzel haberlerle gelirim

gunaydın güzeller güzelı ablalarım

yesılım Allah kolaylık versın ablacığım
ınş enıstemızınde tahlılerı temız cıkar

betul ablam sımdıden ıyı gezıler onlara ne guzel gezılebılıyor
bz evlendık bı gecım derdıdır gıdıyoz
ınş bu yaz ıyı bı tatıl yapmak kısmet olur kocişimle

herkesı cok öpuyorum
bende cok yoğun calısıyorum saat 9 dedımı dur durak yok
cok yoruluyorum eve gıt yemek ortalığı topla hopp yat
ev deıl sankı otel
artık bı kanun cıksada her işyerı sadece 8 saat calışsa hem calısan hemev kadını olan bızlere h sonlarıda tatıl olsa
off bu hayal bılıyorum
eşiimin böle bı işi var ama onunda bayramlarda tatılı yok
ne bcım bı yaşantı bızımkı
yıllarca calıs cabala sadece bı ev ıcın sonra bakmışsın ömur gtmış
off off dertlendım gene

Günaydın kızlar

böcüğüm Allah hepimize, size kolaylık versin canım. daha çok gençsin şimdiden yılgınlıklar var Türkiyede yaşam böyle işte. parası olan locada oturuyor izliyor. gwerisi boş didin dur yıllarca....ya anadan- babadan- dededen miras kalacak, ya şans oyunlarında ki bu çok ender oluyor ...napalım. İnşallah kısmetler açılır bir şekilde. tatile gitmeniz nasip olur

merhaba beni hatırladınız mı ben kendimi unutmuştum valla siz hatırladıysanız güzel...
taşındık 1 hafta ancak yerleştik..telefonumuz 3 gün falan oluyor bağlanalı
ama internetimiz nakil olmadı hala aynı gün nakil etirmemize rağmen
dünde aradık ttneti nakil dilekçemiz bile yapılmamış gözüküyormuş
artık memur dilekçeyi...münasip ..bir yerlerine mi soktu..diye düşünmekten alamıyorum kendimi....
şimdi nerden bağlanıyorum
oğlumun anaokulu evin karşı binasında sağolsun kreş sahibimiz ıp şifrelerini vermiş
eşime bağlanana kadar buradan idare edin ordan giriyoruz
ama bazen bağlantı düşüyor..takılıyor..
bende sık giremiyorum zaten..sizleri özledim bu arada...ama en son yazdığımdan
sonraki geçmişi okudum herkes bir ara rahatsızlanmış ama neyse şimdilerde
iyisiniz...
hepinizi çokkk öptüm...öğlende yokum dişçiye gideceğim bitse artık kurtulsam
diyorum çünkü aralıkta artık tellerim çıkıyor inşallah..

böcüküm daha yolun başındasınız güzelim. hayat hep böyle koşturmayla geçiyor. hele birde çocuk oldumu işin ikiye katlanıyor. kaç parçaya bölüneceğini bilemez hale geliyorsun. tabii birde okul masrafları geldimi yandınız. iki yakanız hiç bir araya gelmez. dersaneler, özel öğretmenler canınıza okur. keşke hiç büyümesede hep küçük kalsalardı diyeceğiniz zamanlarda olacak. mücadele mücadele hep mücadele ile boğuşuluyor.
benim işim allahtan sabitti. ama ordan oraya tayin olmaktan inan bunalmıştım. her an yeni bir ortama giriyorsun. tam onlara alışırken yeni bir yere atanıyorsun. aslında her iş kendine göre zor. birde iş arkadaşları. bir yandan da onlarla savaş vereceksin. anlaşacağın olacak, anlaşamayacağın.
anacığımın bir sözü vardır. çoluk çocuk olmadan veya küçükken yatırımlarınızı yapın der. sonraya bırakırsanız bir çöp sahibi olamazsınız. ne kadar doğru bir laf olduğunu yıllar sonra anlıyorum.
destinacım seni unuturmuyuz canım. taşınacağını yazmıştın. hayırlı olsun canım. internetinde zamanla olur canım. önemli olan yeni evine ve ortamına alışman. senden sonra fazla birşey yok.
irnacımdan haber yok.
hepinizi öptüm. kendinize iyi bakın.:KK16:

güle güle otur detuş. seni arayacağım ama sinüzlerim berbat ne konuştuğum anlaşılmıyor inan evdekilere selamlar

evet lady irna yok naptı dr'a gittimi acaba?anacığın ne güzel demiş. zaten büyükler, atalarımız o kadar güzel sözler demişler ki, şimdikilere bi şey kalmamış.

her şey gönlümüzce olsun İnşallah

iyi akşamlar hanımlaar.
desduş gelmiş,hoşgeldin fıstık .güle otur canım demiştim gerci ama yine söyleyim.aralıkta geldi gözün aydın kurtulcan inşallah tellerden.

yaa böçüümm hep çalış hep çalış arkana bakmışsınkiiii ....kafana göre bir ev bir araba olmuuşşşşş :KK1: kısss bellimi olur belkide olur.diyorlar yaa allah çalışana veriri .inşallah emekleriniz boşa gitmezz.

yeşilim dr. gidemedim halaa .bir haftadır dr.hep ameliyatlara giriyormuş.bayram sonuna kaldı belkide benim iş.çünkü bizde sarıkamışa gitme ihtimalimiz var...eşim şuan şehiğr dışında gerci ama bir kaç güne gelir ve hemen birşey olmassa karsa doğru vıııınnnnnlıycaz inşallah.

bayramı orda gecirmeye karar verdik çok özledim çünkü.onlarda bebek yüzünden gelemiyorlar.ufaklık bizi ayağına nsılda getittiriyor görüyonuzmu :KK9: eee naparsın boynumuz kıldan ince valla.bızırığı nasıl özledim kii üçayı gecti,malum çok şeyide değişti,belkide bizi görünce yabancılıycak :KK25: dilerim hemen alışır

leydim fenamı ama bir sürü cevre edinmişsindir tatlım yaa.bize bak hele sabit ve monotoon yeni insanlara bile gün geliyor o kadar ihtiyac hissediliyorkii.
neyse hepinize iyi geceler canlarr :KK16:.

ben geldim gecmişe bakmadım hepiniz iyi olduğuna inanyorum ve sizleri çok çok seviyorum
cumanız mubarek olsun haftanız şen olsun dertleriniz hiç olmasın hastalara şifa versin rabbim bol para bol huzur bol mutluluk versin allahımmmm
-------------------------------
çok yoğunum torun çok tatlı çok güzel ama huysuz ya mızaıklanyor durmadaaa
ve torunumun ismi tuana olduuuuuuu:)

bu gece bir türlü uyuyamadım. oğluşum yolda. inşallah sağlimen yerine ulaşır.
irnam torun sevecen ne güzel. hadi hayırlı yolculuklar sana.
yeşilim geçmiş olsun. bu sünizit olayı bende baş ağrısıda yapıyor.seni anlıyorum canım.
esmerim facede bazen görüyorum seni. gece girdiğim için sadece beğen tuşuna basarak varlığımı gösterebiliyorum.
bu ara internetim ağır çalışıyor. o yüzden pek sabır gösteremiyorum. hepinizi öpüyorum.

X